Quality Supervisor

LøsningPubliceret 10. juni 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for kvalitet og samspillet mellem mennesker og processer, så er du måske den nye kollega, vi har brug for til vores fabrik i Løsning. Vi tilbyder dig en hverdag, hvor du skal være med til at sikre og udvikle den gode kvalitet samtidig med at vi overholder de gældende krav til hygiejne.  

 

Om stillingen

I stillingen som Quality Supervisor får du et selvstændigt job med reference til Head of Quality & Six Sigma, samtidig med at du kommer til at arbejde tæt sammen med fabriksledelsen i Løsning.

Du får ansvaret for kvalitet og hygiejne, herunder skal du arbejde med relevante standarder såsom ISO9001 og BRC. Desuden får du ansvar for arbejdet med Six Sigma på fabrikken.

Dine primære arbejdsopgaver i stillingen som Quality Supervisor hos Envases er:

  • Udarbejdelse og implementering af relevante procedurer for kvalitet og hygiejne
  • Igangsættelse og gennemførelse af diverse audits
  • Registrering og håndtering af afvigelser
  • Håndtering af reklamationer og kontakt til vores kunder
  • Udarbejdelse og gennemførelse af korrigerende handlinger i forbindelse med reklamationer og afvigelser, understøttet af dit arbejde med Six Sigma
  • Træning af medarbejdere i relevante emner inden for dit fagområde
  • Bidrage til at understøtte vores beslutninger med data, herunder at arbejde med Statistisk Proceskontrol (SPC)

Du får arbejdssted i Løsning, ligesom du skal være indstillet på, at der også vil være møder og andre aktiviteter på vores øvrige fabrikker. 

Vi tilbyder dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling, kantineordning og mulighed for at være med i en attraktiv sundhedsforsikring.

 

Hvem er du?

Vi forventer, at du er uddannet produktionsingeniør eller produktionsteknolog, og at du har flere års erfaring fra en tilsvarende stilling. Vi lægger desuden vægt på, at du har erfaring med arbejdet i en ordreproducerende virksomhed, gerne inden for fødevareproduktion eller produktionsvirksomheder, der er leverandører til fødevareindustrien. Det er desuden en fordel, hvis du er certificeret i Six Sigma.

Du har en grundig og analytisk tilgang til dit arbejde. Du har gennemslagskraft, samtidig med at du formår at sælge dine budskaber til kollegerne på en måde, så du sikrer, at alle arbejder i samme retning.

Vi forventer desuden, at du bidrager med højt humør, også selvom det går stærkt, og at du trives med at have mange bolde i luften.

Hvis du har kendskab til SAP og Minitab, er det en fordel, og så er vi i hele koncernen ved at overgår til Google Workspace, så hvis du er vant til det eller synes, at nye IT-platforme er spændende at arbejde med, vil det også være en fordel.

Som en del af en global virksomhed, er det et krav til stillingen, at du behersker dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt på højt niveau.

 

Er du interesseret i stillingen, og har du lyst til at vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte Head of Quality & Six Sigma, Marcus Sørensen på tlf. 2677 8812.

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og læser derfor ansøgninger løbende. Vi glæder os derfor til snarest at modtage din skriftlige ansøgning og cv.

Du søger stillingen som "Quality Supervisor" ved at klikke på "Ansøg" nedenfor.

 

Vi oplever indimellem, at mails fra os kan havne i dit spamfilter, så hold øje med det, hvis du ikke modtager et svar fra os.

Tip en venAndre stillinger