Content Manager Praktikant

 Publiceret 6. februar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Content Manager Praktikant på Cirkus Jul

Har du et spirende talent for kommunikation og markedsføring, har du styr på de sociale medier, ved du hvad der spiller på en hjemmeside og er der en ivrig skriverkarl gemt i dig? Elsker du at udvikle, planlægge og afvikle markedsføringsopgaver? Så er en praktikplads i Muskelsvindfondens indsamlingsafdeling en perfekt mulighed.  

 

Hvad har de gang i? 

Muskelsvindfonden er en medlemsforening med ca. 3000 medlemmer, 1400 aktive frivillige og 80 ansatte med hovedkvarter i Aarhus. Vi arbejder for at forbedre levevilkårene for mennesker med muskelsvind og deres familier. Vores primære økonomiske grundlag består af overskuddet fra Grøn Koncert og Cirkus Summarum samt en række andre arrangementer. Et af de nyeste skud på stammen er Cirkus Jul, som vi skal afvikle for første gang i november og december 2020. Vi lever og ånder for vores vision om at skabe plads til forskelle overalt, og bruger gerne vores eventplatforme som afsæt for budskabskommunikation. 

 

Hvad kan du bidrage med? 

Vi søger en dygtig, kreativ og ansvarsfuld Content Manager Praktikant, der skal sikre, at vores publikummer får den bedst mulige oplevelse med vores kommunikationsplatforme. Opgaverne er mange og sjove og omfatter bl.a. at deltage i redaktionsmøder med resten af kommunikationsholdet, hvor vi sammen udvikler idéer til indhold på alle vores kommunikationsplatforme, løbende opdatering af hjemmeside, sociale medier og nyhedsbreve, kundeservice på vores medier og efterfølgende evaluering af kommunikationen på disse platforme, koordinering af events og projekter og ikke mindst skal du være nøgleperson på kommunikationsholdet, når vi afvikler Cirkus Jul. 

 

Hvad skal du kunne? 

Vi drømmer om, at du: 

  • er engageret og kan lide at arbejde hurtigt 

  • kan arbejde selvstændigt og ikke er bange for at påtage sig et ansvar 

  • kan lide at have gang i en masse opgaver samtidigt 

  • kan forvalte din egen arbejdstid og -indsats fornuftigt 

  • kan gå foran og sætter en ære i at få løst udfordringer, der opstår hen ad vejen 

  • har en brændende passion for kommunikation og medier 

  • læser kommunikation, medievidenskab, informationsvidenskab eller noget helt andet der kan berige opgaverne 

 

Hvornår er praktikopholdet? 

Afhængigt af din uddannelse, er vi fleksible, men ønsker som udgangspunkt opstart i september og afslutning midt i december. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer om ugen (flere timer i højsæson og færre i lavsæson), og vi forventer at du tager med på arrangementet til november og december. Der skal forventes at der under hele praktikopholdet er 10% ad hoc opgaver af diverse karakter, under afvikling kan det være opgaver i forbindelse med opstilling, flytning og nedtagning af arrangementerne.  Såfremt du ikke er SU berettiget under dit praktikophold, tilbyder vi løn svarende til SU. 

 

Er du interesseret så send en ansøgning. Ansøgningen skal være os i hænde senest tirsdag den 1. april kl. 12.00. Vi afholder løbende samtaler, men venter naturligvis på den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Laura på tlf.: 2265 2496. 

 

Vi glæder os helt vildt meget til at høre fra dig.  

Tip en ven