Eftermarkedselev

Terminalen TaastrupPubliceret 2. juli 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du kickstarte din karriere i en professionel koncern og lære af de bedste? Kan du levere god kundeservice og har du benzin i blodet? Så er her en spændende mulighed for dig…  

PROFESSIONEL KUNDERÅDGIVNING OG KVALITET

Hos Terminalen Taastrup søger vi en eftermarkedselev, som skal være med til at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så vores kunder altid får en god oplevelse, både personligt i butikken men også via telefonen. Du vil komme til at varetage oprettelse af ordrer samt effektiv booking og planlægning af arbejdet på værkstedet. Derudover får du medansvar for at kvalitetssikre processerne og det udførte arbejde på værkstedet. Arbejdsopgaverne vil desuden også omfatte daglig fakturering og salg af værkstedets ydelser.

Du får mulighed for at udvikle dig i et professionelt og dynamisk miljø hvor fagligheden er i højsædet. Din dygtige kolleger vil agere sparringspartnere og vil altid være til rådighed hvis du har brug for hjælp.

HOLDSPILLER MED SKARPT OVERBLIK

Du er i gang med uddannelsen som eftermarkedselev og er ivrig efter at udvikle dine kompetencer. Som person er du udadvendt, opsøgende og brænder for god kundeservice og høj kvalitet i arbejdet. Du har stort fokus på et stærkt internt samarbejde i afdelingen og yder altid den ekstra indsats, det kræver, for at opnå høj effektivitet og god kundetilfredshed. Du tager ansvar, følger dine opgaver til dørs og trives i et travlt miljø.

Skal vi udvikle os sammen?

Lyder ovenstående som en udfordring for dig, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Der afholdes samtaler i løbende og opstart vil være efter nærmere aftale, alt afhængigt af hvornår det passer ind i dit skoleforløb. Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte værkstedschef, Patrick Christensen, på tlf. 4350 1029. eller på Patchr@terminalen.dk

Terminalen

Vores forhandlerkæde Terminalen A/S er en multibrand kæde med flere forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Hos Terminalen Taastrup er vi autoriseret forhandler af Hyundai, Mazda og Suzuki og vi går meget op i, at vores medarbejdere altid bliver opdateret og uddannet, så de besidder den korrekte viden inden for vores bilmærker.

Som medarbejder hos Terminalen Taastrup vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

Tip en venAndre stillinger