Driftscenterchef til en af Danmarks største busoperatører

Tide Bus, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 13. november 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kunne du tænke dig en vigtig rolle, hvor du som leder af Driftscentret, sikrer overholdelse af personalebudgetterne, som er ca. 600 mio. af de samlede omkostninger?

Så grib denne mulighed og sæt dig bag rattet hos Tide Bus! Din opgave bliver at lede og motivere afdelingen i dagligdagen, så I sammen har fokus på at løse kerneopgaven i en kultur baseret på tillid og samarbejde.

"Jeg startede som driftsplanlægger. Så blev jeg teamleder, og nu er jeg Driftsplanlægningschef. Jeg har nu fået en ny rolle i organisationen. Du overtager en afdeling som har et stort ansvar for, at driften kører optimalt hver dag. Både hvad angår de akut opståede udfordringer såsom sygdom og nedbrud, samt planlægning af ferie, uddannelse og generel tilsætning af vagter. Her er en kultur for, at hvis man lufter sine ønsker, så arbejder vi sammen for, at de bliver til noget," fortæller den tidligere Driftscenterchef, Rasmus Lykke.

Velkommen til Tide Bus

Tide Bus er en vigtig spiller i den grønne omstilling af den kollektive trafik i Danmark. Vi har 13 kontrakter, som er fordelt i de fem store trafikselskaber. Hos Tide Bus driver vi en flåde bestående af ca. 400 busser, hvoraf 250 er el- og gasbusser.

På hovedkontoret i Odense er vi 32 kollegaer, og du bliver chef for en afdeling med 13 medarbejdere, Afdelingen er opdelt i to teams; Driftsovervågning (Odense og Aalborg), hvor der er en teamleder og Driftsplanlægning, hvor du selv vil indgå i opgaveløsningen  - primært omkring planlægning. 

Få arbejdsplaner, overenskomst og økonomi til at gå op i en højere enhed.

Din afdeling har løbende kontakt til vores ca. 1350 chaufførerne. De kører næsten i døgndrift, syv dage om ugen. Succeskriteriet er; ingen udgåede ture og at vi altid har styr på dagens kørsel og har planlagt driften 6 uger frem og at omkostninger til chaufførløn overholdes. Det betyder, at du leder medarbejderne, så de ved hjælp af IT-systemet Hastus, får planlagt de enkelte dage, så de matcher vores budgetter. Du vil sammen med teamlederen i Driftsovervågningen, sikre at vores beredskab altid er klart og kender alle procedure og forretningsgange mangler der procedure forventes det, at du sikrer de udarbejdes og implementeres.

Du bliver del af et kompetent chefteam og får god sparring i dagligdagen.

Du vil referere til Driftsdirektøren og dine vigtigste samarbejdsrelationer er: Planlæggere, Teamledere, Driftsledere og Områdechefer. Din ledelse tager udgangspunkt i vores ledelsesgrundlag, hvor ledere i Tide er handlekraftige holdspillere med fokus på kommunikation og kvalitet. Vi leder med hovedet og hjertet. Du vil selv være en del af produktionen og vil derfor både skulle agere på taktisk og operationelt niveau.

Du får fleksible vilkår og udviklingsmuligheder

Der er gang i hjulene i vores branche. Det giver også dig muligheder. Vi har tre bæredygtighedsambitioner om, at vi vil bidrage til at stoppe klimaændringerne og udvikle bæredygtige mobilitetsløsninger, få flere til at rejse kollektivt ved at gøre det nemt og sikkert og være en attraktiv arbejdsplads og drive et ansvarligt samfund. Du vil gennem din rolle i organisationen få rig mulighed for at påvirke dette.

Herudover får du gode og fleksible arbejdsvilkår.

Erfaren profil med selvindsigt og højt drive

Din erfaring betyder mere for os, end din specifikke baggrund. Så længe du:

  • mestre Excel og Power BI på avanceret niveau
  • er vant til at arbejde med KPI’er og hele tiden nysgerrig på systemer og optimeringsmuligheder.
  • er en struktureret og erfaren leder, der opnår sine resultater gennem medarbejderne, ved at sætte klare rammer og retning.
  • har gerne erfaring fra transportbranchen eller fx har en uddannelse inden for logistik eller beredskab. Dog ikke en nødvendighed
  • er en dygtig kommunikatør der formår at tilpasse sig forskellige medarbejdergrupper
  • Udover at du taler og skriver dansk flydende, forventes det at du behersker engelsk på forhandlingsniveau, da vores leverandør af planlægningssystem Hastus er canadisk.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Driftsdirektør Winnie Højer på 25 35 64 78.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt via linket nedenfor. Vi forventer at stillingen er besat ultimo december. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Tip en venAndre stillinger