Reservedelsekspedient

Taastrup (Roskildevej), ERA BILER A/S

Brænder du for at have styr på tingene og har du stor interesse i reservedele og udstyr til biler og har du samtidig lyst til at blive del af en forhandlerkæde, hvor Gæstfrihed og professionel rådgivning er i højsædet? Så er det muligvis dig vi søger som vores nye reservedelsekspedient!    

 

STRUKTURERET LAGERSTYRING    

Hos ERA BILER i Taastrup søger vi en reservedelsekspedient, der i samarbejde med det resterende team på lageret skal bidrage til en høj kundetilfredshed på tværs af forretningen. Som reservedelsekspedient vil din primære arbejdsopgave indebære at yde professionel rådgivning til både interne såvel som eksterne Gæster i forretningen. Dertil vil du blive medansvarlig for at sikre en effektiv styring af lageret samt stå for bestilling, salg og disponering af reservedele. Ligeledes vil du skulle administrere både ordremodtagelser fra eksterne værksteder og bogføring af diverse varekøb.   

Du vil således komme til at spille en central rolle for vores succes i reservedelsafdelingen og vil yderligere blive del af en forretning, hvor Gæstfrihed, kvalitet og samarbejde er i højsædet.   

    

PASSIONERET TEAMPLAYER    

Du er muligvis uddannet reservedelsekspedient, eller måske har du en anden uddannelse fra branchen, f.eks. som servicerådgiver eller automekaniker. Alternativt har du måske erfaring med varemodtagelse og lagerstyring. Det er ikke et krav, men det vil være en fordel, hvis du har Toyota erfaring.

Som person er du imødekommende, struktureret og passioneret i din tilgang til både Gæster og kollegaer og du har et stort fokus på at sætte dig i Gæstens sted og skabe mindeværdige oplevelser. Dertil trives du i en dynamisk hverdag og kan holde mange bolde i luften, samtidig med du formår at skabe en teamånd, som alle ønsker at være en del af. 

 

VIL DU MED PÅ HOLDET 

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.    

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte værkstedsansvarlig; Michael Haudrup på tlf. 4214 2201

Vi glæder os til at høre fra dig!    

    

ET SPÆNDENDE ARBEJDSMILJØ I EN STOR KONCERN  

ERA BILER er autoriseret forhandler og serviceværksted for Toyota. ERA BILER har en målsætning om at blive den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor Gæstfriheden er det unikke, skabt af medarbejdere, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads. Vi er engagerede og passionerede medarbejdere med fokus på at opbygge langvarige relationer til hinanden og vores Gæster. Vi har stort fokus på træning og læring, samt at inddrage alle vores medarbejdere til at omfavne fremtidens forandringer.    

Som medarbejder hos ERA BILER vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed og integritet, ambitions, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.    

 Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn.   

Tip en venAndre stillinger

Publiceret8. juli 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktVærkstedschef, Michael Haudrup42142201

Arbejdsstedets adresseRoskildevej 323, 2630 Taastrup, DanmarkÅbn i Google Maps