Kunderådgiver

Skibhus filial, Odense CPubliceret 11. juni 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for at rådgive kunder? Så har vi jobbet til dig

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne. Omgangstonen er uformel, og der er rigtig god energi på hele holdet, som elsker at spille hinanden gode. Vi bor i en moderniseret ejendom lige i hjertet af Skibhus, hvor der er super gode rammer og faciliteter.

Da vi udvider vores rådgiverhold, er der tale om en ny stilling, hvor du både vil få en portefølje fra start og samtidig have plads til at tage imod de mange nye kunder, der kigger vores vej. Du får dermed i høj grad mulighed for selv at bygge en fuld portefølje op.

Ud over kunderådgiverne på privatområdet rummer Skibhus filial også bankens erhvervscenter i Odense.

Bankens hovedkontor ligger på Dannebrogsgade i Odense, og her finder du blandt andet bankens centrale produktionsenhed, som bl.a. hjælper filialerne med produktion af finansielle dokumenter, tinglysning m.v.

På hovedkontoret finder du også bankens specialister på bolig, investering og pension, og de deltager i kundemøder i filialerne, hvis der er behov for det.

Hvad forventer vi af dig?

Vi lægger stor vægt på din personlighed, hvor begreber som åbenhed, humor, løsningsorienteret, og i særdeleshed dine evner til at være en god holdspiller er afgørende.

Du er uddannet rådgiver og har kendskab til almindelige discipliner inden for rådgivning og kreditvurdering af privatkunder.

Lidt om os

Nordfyns Bank er en dynamisk og innovativ bank, og vi har alle de produkter og services, som vores kunder forventer af os. Vi trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne. Vi lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde, vi agerer på. Vi er bevidste om vores begrænsninger men i langt højere grad om vores muligheder. Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af frihed i dit arbejde, og du vil opleve hurtige beslutninger, der træffes lokalt. Vi arbejder ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt.

Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Torben Lervad Andersen på tlf: 59 48 95 02 eller mobil: 22 81 85 84.

Du kan søge jobbet online via knappen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en ven