printshare

Eftermarkedsrådgiver

Via Biler Silkeborg (Ford, Mazda, Suzuki), Via Biler A/SPubliceret 7. oktober 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Eftermarkedsrådgiver | Via Biler Silkeborg (Ford, Mazda og Suzuki)

Som eftermarkedsrådgiver kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service over for Via Bilers kunder. Du kommer til at møde forskellige mennesker og kundetyper, der alle har det tilfælles, at de har behov for dit råd og din vejledning vedrørende deres bil. Henvendelserne kan foregå både telefonisk, på mail eller ved personlig henvendelse i vores bilhus.

Dine primære opgaver bliver daglig drift, udvikling og støtte i vores skadesafdeling. Det vil være opgaver som taksering, skadeshåndtering, fakturering, kundedialog og -pleje, men også at være med til at søsætte nye spændende tiltag og implementere dem i dagligdagen. Det er en nyoprettet stilling som du kan være med til at sætte dit præg på. Det er et interessant job i et dynamisk og moderne bilhus, hvor du bliver en del af et engageret og hårdtarbejdende hold, der sætter kvalitetsarbejde, kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen.

Hvad kendetegner dig

  • Du har gerne kendskab til Dracar+ (brugerniveau)
  • Du har kendskab til FORSI
  • Kendskab til vores mærker (Ford, Toyota, Mazda, Suzuki) er bestemt en fordel, men ikke et krav
  • Du har kendskab og forståelse indenfor skadeshåndtering
  • Du er evt. tidligere uddannet pladesmed
  • Du forstår dig på processer, struktur og at arbejde effektivt (individuelt og kollektivt)
  • Du brænder for høj kundetilfredshed igennem gode kundeoplevelser og salg af eftermarkedsydelser
  • Du har gå-på-mod og kan holde hovedet koldt - også når der er travlt

Hvad tilbyder Via Biler

Du får muligheden for at arbejde i en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden fra vores kunder og medarbejdere vægtes utroligt højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker.

Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores gæster, leverandører og medarbejdere. Og det gør vi gennem vores værdier: Målrettet, Umage, Glæde og Hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag!

Ansøgningsfrist er snarest muligt og senest den 13. november 2022

Du søger stillingen ved at følge linket nedenfor. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til dette stillingsopslag behandles løbende, hvorfor stillingen kan blive besat inden fristens udløb. Tiltrædelse sker efter nærmere aftale.                          

Kontaktpersoner for flere oplysninger: Værkstedschef Kent Hviid, tlf. 40989077 eller filialchef Jesper Pedersen, tlf. 87248701

Tip en venAndre stillinger