printshare

Pladesmed

Via Biler | Volvo & Polestar - Vallensbæk, Via Biler A/SPubliceret 10. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Pladesmed | Via Biler Volvo & Polestar Vallensbæk

Kunne du tænke dig at være en del at et fantastisk eftermarkedsteam i top moderne faciliteter og arbejde med nogle af branchens stærke brands? Så er det dig vi mangler. 

Hos Via Biler, Volvo & Polestar Vallensbæk har vi rygende travl og derfor leder vi efter en dygtig pladesmed til vores Volvo og Polestar forretning i Vallensbæk.

Vi leder efter pladesmede med følgende kvaliteter:

  • Du er uddannet pladesmed
  • Du ser serviceminded og møder kunder og kollegaer med et smil
  • Du er selvstændig og løsningsorienteret og har lysten til hele tiden at dygtiggøre dig
  • Du er pligtopfyldende og sætter en ære i at aflevere dine opgaver med det bedst mulige resultat
  • Kørekort er en forudsætning

Hvad kan du forvente hos Via Biler?

Vores Volvo & Polestar værksted i Vallensbæk er med sine 3.500 m2 Danmarks største Volvo & Polestar Flagship Store. Vi tilbyder topmoderne værkstedsfaciliteter og du bliver en del af et fantastisk eftermarkedsteam.

Via Biler tror på langvarige forhold - hvad enten der er tale om langvarige forhold til vores kunder, leverandører eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger.

Du får muligheden for at arbejde i en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere. Og det gør vi gennem vores værdier: Målrettet, umage, glæde og hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag!

Ansøgningsfrist er snarest muligt og senest den 10. februar 2023

Du søger stillingen Via linket. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til stillingsopslaget behandles løbende, hvorfor stillingen kan blive besat inden fristens udløb. Tiltrædelse hurtigst muligt. Henvendelser vedrørende stillingen kan ske til værkstedschef Philip Damsgaard på telefon 81 40 06 04.

Tip en venAndre stillinger