printshare

Personvognsmontør

Via Biler A/S Aarhus V, Via Biler A/SPubliceret 28. september 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Personvognsmontør.

Til vores Ford bilhus i Aarhus V søger vi lige nu en dygtig og pligtopfyldende medarbejder, som kan varetage opgaver på mekanisk værksted. Som medarbejder hos Via Biler i Aarhus V bliver du en del af et engageret og hårdtarbejdende hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen.

Vi leder efter en personvognsmontør med følgende kvaliteter:

  • Du er uddannet personvognsmontør.
  • Erfaring med Ford er bestemt en fordel, men ikke et krav.
  • Du er mødestabil, engageret og selvkørende
  • Du er serviceminded og har lysten til hele tiden at dygtiggøre dig
  • Du er pligtopfyldende og sætter en ære i at aflevere dine opgaver med bedst muligt resultat

Hvad kan Via Biler tilbyde?

Hos Via Biler tror vi på langvarige forhold - hvad enten der er tale om langvarige forhold til vores kunder, leverandører eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger.

Du bliver en del af en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere, og det gør vi gennem vores værdier: målrettet, umage, glæde og hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag!

Ansøgningsfrist er snarest muligt.

Du søger stillingen ved at følge linket nedenfor. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til dette stillingsopslag behandles løbende, hvorfor stillingen kan blive besat inden fristens udløb. Tiltrædelse sker efter nærmere aftale.                          

Henvendelser vedrørende stillingen kan ske til værkstedschef Morten Simonsen på telefon +45 86 75 46 23 eller på mail mosi@viabiler.dk.

Tip en venAndre stillinger