printshare

Montør til aftenhold

Via Biler - Volvo Vallensbæk, Via Biler A/SPubliceret 9. maj 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Montør til aftenhold | Via Biler Volvo & Polestar Vallensbæk

Drømmer du om aftenarbejde og en kun 4 dages arbejdsuge samt arbejde med nogle af branchens bedste premium bilmærker? Så er muligheden her nu. Sætte du pris på godt kollegaskab, faste rammer, og en virksomhed der sætter kunder og medarbejdere i fokus - så er Via Biler og denne stilling noget for dig!

Vi har rygende travlt og søger derfor en dedikeret montør til vores aftenhold i vores bilhus i Vallensbæk.

Via Biler Vallensbæk er en 3 år gammel, stor, flot og moderne bilforretning med autoriseret forhandling af Volvo og Polestar.

Som medarbejder hos Via Biler bliver du en del af et engageret og hårdtarbejdende hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen.

Vi leder efter en aftenmontør med følgende kvaliteter:

  • Du er uddannet personvognsmontør eller lignende
  • Du er mødestabil, engageret og selvkørende
  • Du er serviceminded og har lysten til hele tiden at dygtiggøre dig
  • Du er pligtopfyldende og sætter en ære i at aflevere dine opgaver med bedst muligt resultat

Hvad kan Via Biler tilbyde?

Du får ansvaret for at teknisk klargøre primært nye Volvo og Polestar biler, men også nyere brugte biler sammen med flere montører på aftenholdet. Teknisk klargøring omfatter aktivering og softwareopdatering af bilen via tester med opkobling direkte til Volvo og Polestar systemerne herunder montering af ekstraudstyr fx anhængertræk, tagbøjler og hjulskift.

Du arbejder mandag til torsdag og har derfor fri hver fredag.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikation og topmoderne værkstedsfaciliteter. Du bliver en del af et fantastisk eftermarkedsteam.

Via Biler tror på langvarige forhold - hvad enten der er tale om langvarige forhold til vores kunder, leverandører eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger.

Du får muligheden for at arbejde i en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere. Og det gør vi gennem vores værdier: Målrettet, umage, glæde og hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag!

Ansøgningsfrist er snarest muligt og senest den 31. maj 2022

Du søger stillingen ved at klikke på knappen "Ansøg". Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til stillingsopslaget behandles løbende, hvorfor stillingen kan blive besat inden fristens udløb. Tiltrædelse hurtigst muligt. Henvendelser vedrørende stillingen kan ske til værkstedschef Anders Frederiksen på telefon 81 40 06 04.

Tip en venAndre stillinger