Trainee controller

Spiras 

Kickstart din karriere - trainee controller

Drømmer du om et arbejdsliv i en banebrydende og moderne rådgivningsvirksomhed? Ønsker du at sætte dine økonomiske og regnskabsmæssige kompetencer i spil og suge viden fra branchens topfolk? 

Så er det dig, vi leder efter. Spiras er nemlig på udkig efter passionerede talenter til vores trainee-program som controller i en af vores afdelinger i Odense, Kolding, Aabenraa eller Vojens.

Som en del af vores team får du en uovertruffen chance for at lære fra erfarne økonomer og regnskabsfolk. Du vil blive involveret i fascinerende opgaver inden for digital regnskabsproduktion og analyse af økonomiske data - og vi giver dig masser af plads til at udforske og udvikle dine talenter og idéer.

 

Vi søger kandidater, der

 • har ambitioner og en brændende interesse for økonomi og regnskab
 • er nyuddannede eller næsten færdige med en relevant økonomisk uddannelse
 • har en udforskende og passioneret holdning til digitalisering
 • er i stand til at arbejde selvstændigt og i teams
 • er kommunikative og motiveres af aktiv deltagelse i produkt- og procesudvikling.

 

Om os
Spiras er en rådgivningsvirksomhed i vækst, der er drevet af moderne rådgivning, digitalisering og fokus på at skabe en unik arbejdskultur. 
Vi er dedikeret til at styrke vores medarbejdere gennem god opgaveindføring, en attraktiv medarbejderpolitik, der inkluderer fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejdsdage og et stimulerende arbejdsmiljø. Her har du chancen for at forfølge dine karriereambitioner, specialisere dig og påvirke både arbejdsopgaver og produkt- og procesudvikling.

 

Spiras tilbyder:
 

 • En unik chance for at tegne din karriere inden for økonomi og regnskab
 • Arbejdsplads i en af vores afdelinger i Odense, Kolding, Aabenraa eller Vojens
 • Indflydelse på både arbejdsopgaver og virksomhedens udvikling
 • Attraktive medarbejderfordele
 • Moderne ledelsesstil med stor grad af medarbejderinddragelse
 • En aktiv ungegruppe, der mødes på tværs af Spiras afdelinger til både faglige og sociale arrangementer.

 

Er du nysgerrig - lyder det som noget for dig? 
Ring til teamleder Winni Andersen på 2629 8364 for at få mere at vide. Vi vil også gerne invitere dig til en uforpligtende kaffesnak, hvor vi kan diskutere dine ambitioner.

Vi indkalder løbende til samtaler, og startdatoen for denne spændende rejse er planlagt til 2. september 2024. 
Vil du med på rejsen, så send os din ansøgning hurtigst muligt via linket her.

**

Spiras er en fusion af tre stærke rådgivningsvirksomheder (LandboSyd, SLF og KHL) og tilhørende landboforeninger. Med godt 300 ansatte, en omsætning på ca. 225 mio. kroner samt knap 2.250 medlemmer er Spiras den største landboforening og den tredjestørste rådgivningsvirksomhed til landbruget i Danmark. Hos Spiras er målet at skabe rammer, der understøtter udvikling og giver værdi for vores kunder og medlemmer, baseret på troværdighed, faglighed og føling med samfundet. Vi vil samtidig være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne er stolte af at være ansat, og hvor der via et stærkt professionelt arbejdsmiljø med fleksible arbejdsforhold er respekt for hinandens forskelligheder samt humor og plads til udvikling. Se mere på www.spiras.dk.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret22. februar 2024

AnsøgningsfristLøbende

Arbejdsstedets adresseIkke oplyst