Solution Designer till Kompan Sverige

Tender & Design , KOMPAN Sweden

Har du ett öga för att skapa helhetslösningar/aktivitetsytor bestående av lekplatser och utegym? Vi söker nu en Solution Designer till vårt Tender & Design team i Sverige. 
 

Vad innebär rollen?

I rollen som Solution Designer skapar du helhetslösningar / aktivitetsplatser bestående av lekplatser och utomhusgym med tillhörande parkmöbler. Du ser till att estetik går hand i hand med lekvärden och tillgänglighet samt passar in på den specifika platsen. Du möter våra kunders behov och samlar kunskap om barns perspektiv, åldersanpassad lek samt forskning om lek och träning.  En viktig del i rollen är att tillsammans med säljare presentera och sälja in din design till våra kunder.
 

Vilka egenskaper krävs?

Du är utbildad landskapsarkitekt eller motsvarande på högskolenivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom relevant området som motsvarar minst 2 år. Mycket goda kunskaper i digitala verktyg inom design samt kunskaper inom visaualisation är starkt meriterande. 

Du är en kreativ person då du kommer att skräddarsy lösningar för kundens unika behov. Med digitala verktyg designar du våra aktivitetsplatser. Du har god förmåga att kommunicera muntligt, skriftligt och visuellt. Du är självständig och bra på att planera projekt från start till mål. God samarbetsförmåga krävs då vi alltid arbetar i team, både inom Sverige och med nyckelpersoner i Danmark, övriga Europa och resten av världen. 

Vi söker en ny kollega med relevant erfarenhet av att driva design projekt. Du behöver inte ha erfarenhet av arbete med lekplatser tidigare utan vi värdesätter din kreativitet och förmåga att kunna kommunicera den. Du har god social förmåga och gillar att både skapa samt utveckla relationer. Du gillar högt tempo och har en god förmåga att lyssna in kundens önskemål. Som person ser vi att du har  ett eget driv och en vilja att utvecklas. 

Som en värdefull medlem i vårt team kommer du att vara en del av en grupp om fyra personer och ha din arbetsplats på vårt kontor i Mölndal, där vi är totalt 20 personer. Tillsammans utgör vi 37 anställda här på Kompan Sverige.

De kandidater som vi går vidare med kommer att få  göra arbetsprov.
 

KOMPAN - Vilka är vi?

KOMPANs vision är att skapa ett friskare och gladare samhälle och vi har utvecklat engagerande, roliga och högkvalitativa lekplatser och träningsplatser sedan 1970. Vi designar, tillverkar och installerar mer än 1000 lekplatser och träningsområden varje månad i 90 länder - det motsvarar en installation var 44:e minut. KOMPANs lekplatser håller högsta kvalitet och utvecklingen av vår lek- och träningsutrustning baseras på forskning, användartester och samarbete med KOMPAN Play Institute och Fitness Institute i Odense i.
 

Let’s Play!
Vi erbjuder dig ett spännande jobb på KOMPAN Sverige, där det är en varierad och utvecklande vardag. Du får utrymme att självständigt driva, påverka och utveckla processer, samtidigt som det alltid finns ett professionellt team runt dig som är redo att stötta dig när det behövs. Vi vet att det är våra medarbetare som driver företaget framåt, och vi arbetar därför hårt för att skapa en trevlig och engagerad arbetsplats. I ditt arbete bidrar du dessutom till ett gladare och aktivt samhälle för alla åldrar!

Tipsa en vänAndra tjänster

Publiceradden 3 maj 2024

Sista ansökningsdagSå snart som möjligt

KontaktIrene DalgaardIreDal@Kompan.com

Arbetsplatsens adressGötaforsliden 13 431 34 Mölndal, Sweden