Distriktsäljare för KOMPAN i Stockholm Norr & Gävle

KOMPAN Sweden 

KOMPANs vision är att skapa ett friskare och gladare samhälle och vi har utvecklat engagerande, roliga och högkvalitativa lekplatser och träningsplatser sedan 1970. Vi designar, tillverkar och installerar mer än 1000 lekplatser och träningsområden varje månad i 90 länder - det motsvarar en installation var 44:e minut.

KOMPANs lekplatser håller högsta kvalitet och utvecklingen av vår lek- och träningsutrustning baseras på forskning, användartester och samarbete med KOMPAN Play Institute och Fitness Institute i Odense. Vi växer fortfarande- det är därför vi letar efter en Distriktsäljare för region Stockholm Norr & Gävle.

 

Vad innebär rollen?
I rollen ansvarar du för ditt eget distrikt och arbetar självständigt med hela säljprocessen. Du bearbetar en mångfald av kunder, såsom kommuner, fastighetsägare, bostadsföretag, entreprenörer, campingar och arkitekter, som representerar både privat och offentlig sektor. Rollen innebär att sälja produkter och lösningar inom utomhusutrustning från ett brett sortiment som inkluderar lekplatser, utegym och parkmöbler. 

Du kommer att behöva skräddarsy lösningar för varje kunds unika behov och använda digitala verktyg för att designa aktivitetsplatser och kommunicera dina idéer tydligt och visuellt. Dessutom utgår du från ditt hem och har ansvar för att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du kommer att rapportera till Försäljningschef Stockholm.

 

Vilka egenskaper krävs?
Vi söker en person som är driven, kan anpassa sig till olika kundbehov, en bra kommunikatör och är självständig. Dessutom söker vi dig med relevant erfarenhet inom konsultativ försäljning. Du bör ha erfarenhet av projektförsäljning där du binder samman en helhetslösning och har vana av förhandling. Det kan vara till din fördel om du har tidigare säljerfarenhet inom aktivitets- eller träningsbranschen. En god social förmåga och förmåga att skapa och utveckla relationer är också viktigt.

Dessutom är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot arkitekter och fastighetsbolag, eftersom det ger dig insikt i branschen och dess behov. Kunskaper inom entreprenad är också värdefullt för att förstå och möta kundernas krav och förväntningar. För att trivas i rollen bör du ha stort driv och engagemang samt tålamod för långa säljprocesser. Du bör vara kapabel att ta egna initiativ och ta ägarskap över dina arbetsuppgifter. Eftersom det är en rörlig roll, kan du vara bosatt var som helst inom ditt säljdistrikt. 
Rollen kräver körkort B.

 

Let’s Play!
Vi erbjuder dig ett spännande jobb på KOMPAN Sverige, där det är en varierad och utvecklande vardag. Du får utrymme att självständigt driva, påverka och utveckla försäljning inom din region samtidigt som det finns ett professionellt team runt dig som är redo att stötta dig när det behövs. Vi vet att det är våra medarbetare som driver företaget framåt, och vi arbetar därför hårt för att skapa en trevlig och engagerad arbetsplats. I ditt arbete bidrar du dessutom till ett hälsosammare samhälle.

 

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 30/8 2024. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig Marko Fjällstedt på tel. +46 709 71 21 78 eller marfja@kompan.com

 

Tipsa en vänAndra tjänster

Publiceradden 31 maj 2024

Sista ansökningsdagSå snart som möjligt

KontaktIrene Sloth DalgaardIreDal@Kompan.com+45 22437148

Arbetsplatsens adressGötaforsliden 13, SE-431 34 Mölndal, SwedenÖppna i Google Maps