Intern Salgskonsulent

Sales, KOMPAN DenmarkPublished 2. november 2023
Application deadline : As soon as possible

Vil du være med til at skabe gladere og sundere samfund ved at generere kvalificerede leads til KOMPAN Danmark? Så er du måske vores nye Interne Salgskonsulent i KOMPAN Danmark. 

Intern salg i en international koncern

Til KOMPAN Danmark er vi på udkig efter en Intern Salgskonsulent, som vil arbejde kundeorienteret, effektiv og selvstændigt med hele paletten inden for intern salg, telefonsalg og mødebooking.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Mødebooking for vores salgskonsulenter.
  • Outbound telefon salg af produkter og services.
  • Kvalificering af inbound leads fra vores hjemmeside, sociale medier, telefon og e-mail. 
  • Videreformidling af større kvalificerede leads til vores salgskonsulenter. 
  • Administrering af hele salgsprocessen på de mindre projekter, som kan lukkes hurtigt og uden at involvere vores salgskonsulenter - herunder også anbefaling af produktudvælgelse og design af løsninger, tilbudsgivning, opfølgning og ordrehåndtering.

Du vil samarbejde tæt med KOMPAN Danmarks marketingafdeling og vores salgskonsulenter på de mindre opgaver, som opstår ude i marken og bliver afsluttet fra kontoret. 

 

Passioneret og serviceminded intern sælger med ambition om videreudvikling

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Du har erfaring med intern salg, telefonsalg eller mødebooking og har siddet i en lignende stilling tidligere med ambitioner om at videreudvikle dig i en spændende international koncern.

Vi lægger vægt på, at du

  • er proaktiv, åben og imødekommende, da du dagligt er i kontakt med mange forskellige mennesker.
  • er serviceminded og trives med at sælge til og servicere vores kunder.
  • tager ejerskab og sikrer at få afsluttet dine opgaver til tiden og i bedste kvalitet.
  • har gode kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt samt begår dig på engelsk, som er koncernsproget.

Vi arbejder i Dynamics 365, så har du kendskab til CRM-systemer, er det en fordel. 

 

KOMPAN Danmark - hvem er vi? 
I KOMPAN Danmark vil du blive en del af en dynamisk salgsorganisation, hvor du indgår i et professionelt og resultatorienteret team på ca. 50 kolleger. Vi har en professionel men humoristisk omgangstone med et stort fokus på teamsamarbejde. 

Du vil i denne rolle referere til vores Managing Director i KOMPAN Danmark og du vil være tilknyttet vores hovedkontor i Odense.

 

KOMPAN

Vores formål er at hjælpe vores kunder med at skabe et sundere og gladere samfund, og det har vi gjort siden 1970. Vi leverer kvalitetsløsninger til legepladser og fitness sites. Vi designer, fremstiller og installerer mere end 1.000 legepladser og fitnessområder hver måned på tværs af over 100 lande - det svarer til en installation hvert 44. minut. 

Vi er den globale markedsleder inden for legeplads- og udendørs fitness-industrien. Vi udvikler, producerer og markedsfører et omfattende udvalg af legepladser, lege-sports- og fitnessudstyr, der dækker alle aldersgrupper. Alle KOMPAN legepladser og fitnesssteder er designet fra bunden til at understøtte sundhed og læring.

Løsningerne byder på overbevisende design, høj legeværdi, kompromisløs sikkerhed, unik innovation og langtidsholdbar kvalitet. KOMPAN Group beskæftiger ca. 1.800 ansatte globalt med salgsselskaber i 22 lande og distributører i mere end 60 lande.

Fik vi nævnt vores grønne tiltag? Vi reducerer CO2-udledningen ved at bruge tekstilaffald, der ikke kan genanvendes. KOMPAN kan nu levere legepladser, som er fuldt ud Born Green eller Made Green. Vi bekymrer os om børns leg og deres fremtid på planeten.

 

Let’s Play!

Hvis det er dig vi leder efter, så tøv ikke med at sende os dit CV, hvor du inkluderer et skriv om din motivation, som vi vil se frem til at læse. Du vil få svar på din ansøgning, så snart vi ved, hvem der er videre i processen. 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

 

Vores hjemmeside opdateres regelmæssigt med nye åbne muligheder. Hvis du vil lege med os på andre områder, vil vi opfordre dig til regelmæssigt at holde øje med vores åbne stillinger: https://www.kompan.com/en/int/about/working-at-kompan

Tell a friendDetails

ApplicantTracker

Sign up and receive notice on openings matching your preferences as soon as they become available

If you do not find an opening, we suggest that you sign up for our ApplicantTracker. By doing so you will automatically receive openings fitting your preferences as soon as they become available.