Regnskabschef

 Publiceret 25. januar 2019

PROAKTIV REGNSKABSCHEF TIL BARSLUND GROUP

Er økonomi og regnskab din passion? Er du kundeorienteret, struktureret og omhyggelig? Så er jobbet som regnskabschef hos Barslund Group måske lige dig? I takt med at Barslund Group vækster og befinder sig i et konkurrencepræget marked, bliver det stadig vigtigere hurtigt og præcist at kunne se, hvor koncernen tjener sine penge, og hvor der kan optimeres. Det er her, du kommer ind i billedet.

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret koncern, hvor den teknologiske viden, digitalisering og vores kunder bliver sat i højsædet - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen. Du vil indgå i et team af kompetente kollegaer, der arbejder ansvarsbevidst og selvstændigt. Afdelingen varetager økonomifunktionen for alle koncernens selskaber (Barslund AB, Barslund AS, Spotland AB, Spotland AS, Zøllner, MH Elektric, Shoulders). Stillingen er spændende og alsidig, med mulighed for at sætte sit præg og gøre en forskel.

Du vil referere direkte til Barslunds Groups CFO.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

■       Personaleansvar i regnskabsafdelingen

■       Udfærdigelse af månedsregnskaber og balanceopgørelser for Barslund Group

■       Business controlling i samarbejde med CFO’en

■       Administration af ejendomsportefølje

■       Analysere lønsomheden af driften med henblik på at identificere problemer og forbedringsmuligheder

■       Bidrage til optimering af processer, eksempelvis fakturering og godkendelse af omkostninger

■       Være teamplayer på Barslund BUSSEN og udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende

 

Løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Du skal have en relevant regnskabsmæssig uddannelse og gode Excel- og IT færdigheder. Du arbejder proaktivt, energisk og har en stuktureret, udviklingsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Du ser muligheder frem for begrænsninger.Vi forventer, at du er flydende i dansk og engelsk, i både skrift og tale.Gode svenskkundskaber ses som et plus. Rejsedage til Sverige kan nemlig forekomme, og kørekort er derfor et krav.Vigtigst af alt har du humor, god energi og engagerer dig. Du tager initiativer og handler.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte: CFO, Lasse Spangsege, på tlf.: +45 3085 0123 eller mail: lsp@barslund.as.

Vi indkalder til samtaler løbende og ser stillingen besat snarest muligt.

 

Barslund Group består af syv selskaber med hvert deres specialeområde. Som en del af koncernen bliver du en del af en stærk kultur og får mange nye, engagerede kollegaer.

Barslund har som et af Danmarks førende infrastrukturselskaber mere end 35 års erfaring inden for anlægsbranchen og udfører nogle aflandets største anlægsprojekter.

Du kan læse mere om Barslund på www.barslund.as eller besøg os på de sociale medier.

Tip en venSe andre stillinger hos Barslund