MINI Brand Manager

Bayern AutoGroup AarhusPubliceret 30. september 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Har du lyst til at blive del af et moderne og eksklusivt bilhus, hvor dit solide salgsgen og ambitionsniveau vil blive bragt i spil? - og brænder du for at sælge drømme til kunderne, så er du muligvis vores nye MINI Brand Manager.

MINI - TIDLØS & ELEGANT

MINI er et fænomen - tidløs og elegant med en flabet personlighed og eviggyldige kvaliteter - derfor søger vi netop en MINI Brand Manager, som kan formå at sælge livsstilsproduktet MINI til vores kunder hos Bayern AutoGroup Aarhus. Som MINI Brand Manager får du en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med kunderne, og din opgave er at sætte dig ind i deres behov og sikre dig, at de altid føler sig godt serviceret. Du skal være med til at sætte retningen for salget af nye såvel som brugte MINI’er i vores forretning.

Du får et tæt samarbejde med vores øvrige salgsafdeling samt værkstedet, hvorfor det er vigtigt, at du både kan tage ansvar og har fokus på et godt kollegialt samarbejde på tværs af forretningen.

POSITIV & RELATIONSSKABENDE

Brancheerfaring er ikke et krav, men du har erfaring med kunderådgivning og salg af livsstilsprodukter og er således bekendt med både trends og kundepræferencer. Som person er du tillidsfuld og relationsskabende i din tilgang til både kunder og kollegaer. Du drives af salg, som taler til kundernes ønsker og har stort fokus på at skabe positive og længerevarende kunderelationer. Du elsker at yde service i særklasse, samtidig med at du formår at have overblikket, selv når der er travlt.

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Vores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW & MINI entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads vil blive i vores moderne bilhus i Aarhus, hvor dygtige og engagerede kollegaer ser frem til at tage godt imod dig.

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup Aarhus bliver du desuden en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske branche. Vores værdier ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes. 

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse primo januar 2022.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Salgschef Rasmus Huus på mail rashuu@bag.dk eller på telefon 20 94 94 80.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tip en venAndre stillinger