Social- og sundhedsassistent i dagvagt på dejlige Lokalcenter Bøgeskovhus

Lokalcenter BøgeskovhusPubliceret 25. maj 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På Bøgeskovhus søger vi en uddannet social og sundhedsassistent til en fast dagvagtsstilling. Med tiltrædelse 01.08.2021 eller tidligere.

Om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring, betyder ikke noget.

Som social- og sundhedsassistent i dagvagt bliver du en del af et team, hvor I arbejder 4 faste kollegaer sammen på afdelingen, med weekendvagt hver 4. weekend.

Hos os

På Bøgeskovhus skaber vi sammen det bedste liv for vores beboere. Vi har en uformel tone og elsker at grine og skabe glæde i hverdagen. Medarbejdere og ledere arbejder tæt sammen for løse både faglige og praktiske udfordringer. På Bøgeskovhus er alle medarbejdere vigtige og vi går op i at tale og behandle hinanden ordentligt.

Bøgeskovhus er drevet af Forenede Care, en familieejet dansk virksomhed, som tilbyder mange personalegoder.

Dine nye kollegaer vil hjælpe dig ind i afdelingen, og vores 4 sygeplejersker står klar til at klæde dig på med nye kompetencer.

Hvad vi tilbyder

Når du bliver ansat på Bøgeskovhus, får du en grundig oplæring og bliver tilknyttet en fast medarbejder på afdelingen. Så har du altid et kendt ansigt at henvende dig til, med dine spørgsmål. Du vil indgå i kontaktpersonordningen, ligesom du også vil få et eller flere ansvarsområder som I sammen tilrettelægger i afdelingen. På Bøgeskovhus vægter vi uddannelse og viden højt, du vil få mulighed for at dygtiggøre dig indenfor forskellige områder vha. kurser og undervisning som du selv vælger.

På Bøgeskovhus hjælper vi hinanden, alle medarbejder er vigtige uanset titel eller opgave.

Ansættelse

Hvis du vil vide mere om stillingen eller stedet er du velkommen til at kontakte teamleder Helle Pedersen på tlf 25359026

Bøgeskovhus

Bøgeskovhus har en smuk beliggenhed i den sydlige del af Aarhus. Der er 126 pleje- og ældreboliger. Vi er stolte af vores aktivitetsafdeling som udbyder mange forskellige oplevelser for vores beboere og borgere i nærområdet. Bøgeskovhus drives af det familieejet Forenede Care. Forenede Care har udover Bøgeskovhus to andre plejecentre på Sjælland. Vores kerne værdier er omtanke - venlighed og service, disse danne grundlag for pleje af vores beboer.

Link til hjemmeside for mere info

www.forenede-care.dk

Tip en venAndre stillinger