SSH/SSA til fast dagvagt på Hiort Lorenzens Plejecenter

Hiort Lorenzen PlejecenterPubliceret 14. maj 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Når du arbejder hos os, vil du opdage, at vi har et stærkt sammenhold og et særligt drive. Vi er ekstremt løsningsorienterede og vi giver hinanden plads til at afprøve nye ideer. Det gør vi uden at gå på kompromis med omsorgen, trivslen og fagligheden.

Skal du være med?

At arbejde hos os indebærer mange muligheder, et stort ansvar og ikke mindst en glæde over at se mennesker trives og være trygge.

I Forenede Care, som driver Hiort Lorenzen Plejecenter, ansættes du i en privat virksomhed, der har fokus på følgende værdier:

  • Værdig
  • Tryg
  • Reel

Vi bidrager alle til at værdierne lever aktivt i hverdagen overfor såvel borgere, pårørende, besøgende og kollegaer.

På Hiort Lorenzen vil du opleve nærledelse med egen teamleder på afdelingen og en synlig centerchef.

Jobbet Primært dagvagt på 32 - 34 timer med weekendvagt hver 2. weekend. Start hurtigst muligt.

Vi tilbyder

Et job med stor indflydelse på eget arbejde. 

Et job med rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder at du kan deltage i faglige møder omkring dine borgere og at du kan deltage, når vi f.eks. arbejder med kommunens demensteam omkring en specifik borger.

En grundig introduktion og oplæring. Vi taler med dig om dine behov i forhold til introduktion og oplæring. Der er undervisning ved sygeplejersker i huset i sygeplejefaglige emner.

Faglige kvalifikationer

Du er uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent og kan arbejde med en rehabiliterende tilgang.

Personlige kvalifikationer

Kan samarbejde og dele viden.

Du arbejder i et team, hvor vi har fokus på det gode arbejdsmiljø. Du har gode kollegaer, der er parate til at give dig sparring og hjælp.  Der er også altid mulighed for faglig støtte, enten ved egne kollegaer eller plejecentres sygeplejersker.

Er empatisk, nærværende og omsorgsfuld.

Det er essentielt at du formår at være der for borgeren og er nærværende i mødet med den enkelte.

Har en positiv, humoristisk og motiverende tilgang.

Det er vigtigt at kunne bidrage med mange tilgange til vores borgere. Det er dig der er med til at skabe borgerens følelse af at leve et godt liv. Vi kan godt lide at der sker nye tiltag og findes nye løsninger på udfordringer.

Ansøgning

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Mai Hendry kontaktes på tlf. 61936086 eller mail: hend@forenede-care.dk

Ansøgere kaldes ind til samtaler løbende.

Læs mere om Hiort Lorenzen og Forenede Care her.

 

 

Tip en venAndre stillinger