Nærværende social- og sundhedshjælper i dagvagt 35-37/ t

BøgeskovhusPubliceret 12. maj 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På Bøgeskovhus søger vi en uddannet social- og sundhedshjælper til en fast dagvagtsstilling.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring betyder ikke noget.

Som dagvagt bliver du en del af et team, hvor I arbejder 4 faste kollegaer sammen på afdelingen, med weekendvagt hver 3. weekend.

På Bøgeskovhus skaber vi sammen det bedste liv for vores beboere. Vi har en uformel tone og elsker at grine og skabe glæde i hverdagen. Medarbejdere og ledere arbejder tæt sammen for løse både faglige og praktiske udfordringer. På Bøgeskovhus er alle medarbejdere vigtige, og vi går op i at tale og behandle hinanden ordentligt.

Bøgeskovhus er drevet af Forenede Care, en familieejet dansk virksomhed, som tilbyder mange personalegoder.

Dine nye kollegaer vil hjælpe dig ind i afdelingen, og vores 4 sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter står klar til at hjælp dig med at opnå nye kompetencer indenfor pleje og omsorg.

Hvad vi tilbyder

Når du bliver ansat på Bøgeskovhus, får du en grundig oplæring og bliver tilknyttet en fast medarbejder på afdelingen. Så har du altid et kendt ansigt at henvende dig til med dine spørgsmål. Du vil indgå i kontaktpersonordningen, ligesom du også vil få et eller flere ansvarsområder som I sammen tilrettelægger i afdelingen. På Bøgeskovhus vægter vi uddannelse og viden højt, du vil få mulighed for at dygtiggøre dig indenfor forskellige områder vha. kurser og undervisning.

På Bøgeskovhus hjælper vi hinanden - alle medarbejdere er vigtige uanset titel eller opgave.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller stedet er du velkommen til at kontakte teamleder Helle Pedersen på tlf 25359026.

Lokalcenter Bøgeskovhus

Bøgeskovhus har en smuk beliggenhed i den sydlige del af Aarhus. Der er 126 pleje- og ældreboliger. Vi er stolte af vores aktivitetsafdeling som udbyder mange forskellige oplevelser for vores beboere og borgere i nærområdet. Bøgeskovhus drives af det familieejet Forenede Care. Forenede Care har udover Bøgeskovhus to andre plejecentre på Sjælland. Vores kerneværdier er værdig - tryg - reel. Disse danner grundlag for pleje af vores beboere og vores omgang med hinanden.

Læs mere om Forenede Care og Bøgeskovhus her.

Tip en venAndre stillinger