Kreativ og serviceminded kok til Café Bøgen på Lokalcenter Bøgeskovhus

Lokalcenter Bøgeskovhus/Forenede CarePubliceret 8. juni 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du den ansvarlige og servicemindede kok, der er klar til at servicere vores plejeboliger samt Cafe Bøgen med den daglige forplejning og ved diverse fester og arrangementer? Så skal du læse videre.

Vi bespiser og servicerer dagligt 120 beboere på Bøgeskovhus, samt udefrakommende gæster i Café Bøgen. Du vil indgå i et team med 1 køkkenchef, 3 kokke. Vi er et velfungerende team, hvor teamånden er harmonisk og med godt humør. Vores fælles mål er at sørge for, at vores gæster/beboere får den bedste service og madoplevelse.

Stillingen Du vil sammen med dine kollegaer være ansvarlig for den daglige produktion af mad, menuplanlægning, samt direkte kontakt med vores gæster.

Vi lægger blandt andet vægt på at:

  • Du er faglært kok og har min. 3 års erfaring inden for faget
  • Du er faglig dygtig, samt kulinarisk nytænkende og kreativ
  • Du har kendskab til egenkontrol
  • Du er engageret og god til at samarbejde
  • Du er imødekommende og serviceminded

Hos os får du mulighed for at kombinere dine kvalifikationer med masser af daglige udfordringer. Der er plads til, at du kan udfolde dig kreativt og du er selv med til at præge din arbejdsdag.

Der vil forekomme aften- samt weekendarbejde.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt,  og er en fast stilling med en 37 timers arbejdsuge.

Send din ansøgning og CV via linket.

Har du spørgsmål til stillingen kontakt Michel Lamp på tlf. 21171197.

Lokalcenter Bøgeskovhus

Vi er et stort hus med 70 plejeboliger, hvor alle boliger kan rumme ægtepar, fordelt på 4 afdelinger og så en hjemmepleje med 56 ældreboliger. Der i gennemsnit omkring 80 plejehjemsbeboere i de 70 boliger. Huset består af omkring 130 medarbejdere, hvoraf omkring er 80 fastansatte fra flere forskellige faggrupper, men de resterende 50 medarbejdere er afløsere.

Café Bøgen hører under Lokalcenter Bøgeskovhus og ligger separat. I cafeen afholdes div. fester, konfirmationer, fødselsdage og højtidsfester. Vi går op i at tilberede mad fra bunden, at mindske madspild og vi har det økoloiske spisemærke i bronze.

Lokalcenter Bøgeskovhus er drevet af det danske familieejede omsorgsselskab, Forenede Care.

Læs mere om Bøgeskovhus og Café Bøgen her.

Tip en venAndre stillinger