Smilende og engageret afløser til hjemmeplejen på Bøgeskovhus

Lokalcenter Bøgeskovhus/Forenede CarePubliceret 11. juni 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På Bøgeskovhus søger vi afløsere til faste planlagte vagter eller ved akut behov. Vagterne ligger på alle tidspunkter af døgnet, dog primært i dagvagt og aftenvagt.

Vi søger dig som evt. er social- & sundhedshjælper-elev, social- & sundhedsassistent-elev, sygeplejestuderende, medicinstuderende eller allerede er uddannet indenfor det sundhedsfaglige område. Måske du går med tanker om at afprøve, hvad det vil sige, at arbejde indenfor sundhedsområdet - så har du muligheden nu.

Vores Bøgeskovhus

På Bøgeskovhus skaber vi sammen det bedste liv for vores beboere. Vi har en uformel tone og elsker at grine og skabe glæde i hverdagen. Medarbejdere og ledere arbejder tæt sammen for løse både faglige og praktiske udfordringer. På Bøgeskovhus er alle medarbejdere vigtige og vi går op i at tale og behandle hinanden ordentligt.

Bøgeskovhus er drevet af Forenede Care, en familieejet dansk virksomhed, som tilbyder mange personalegoder.

Dine nye kollegaer vil hjælpe dig godt i gang i hjemmeplejen, som består af 3 gange:

57.stuen og 57.3 og 55.3. Vi arbejder kun i ældreboligerne på Bøgeskovhus.

Når du bliver afløser i hjemmeplejen på Bøgeskovhus, får du en grundig oplæring og bliver tilknyttet en fast medarbejder. Så har du altid et kendt ansigt at henvende dig til, med dine spørgsmål. Dine gøremål bliver alm. pleje af beboere samt hjælp til spisning og medicingivning. Du vil også blive lært op i vores omsorgsjournal CURA, hvis du ikke allerede kender den.

På Bøgeskovhus hjælper vi hinanden, alle medarbejdere er vigtige uanset titel eller opgave.

Er du interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller stedet, er du velkommen til at kontakte teamleder Dorthe Hein på tlf 23661498. Søg via linket.

Lokalcenter Bøgeskovhus

Bøgeskovhus har en smuk beliggenhed i den sydlige del af Aarhus. Der er 126 pleje- og ældreboliger. Vi er stolte af vores aktivitetsafdeling som udbyder mange forskellige oplevelser for vores beboere og borgere i nærområdet. Bøgeskovhus drives af det familieejet Forenede Care. Forenede Care har udover Bøgeskovhus to andre plejecentre på Sjælland. Vores kerne værdier er værdig · tryg · reel. Disse danner grundlag for vores pleje af vores beboer.

Læs mere om Forenede Care og Lokalcenter Bøgeskovhus her.

Tip en venAndre stillinger