Projektleder med fokus på vedligeholdelsesbudgetter

Green CirclePubliceret 25. marts 2021
Ansøgningsfrist 24. maj 2021

Projektleder, med fokus på vedligeholdelsesbudgetter, til Green Circle, Brøndby

Du har en stærk byggeteknisk baggrund - gerne som bygningskonstruktør, og du nyder at arbejde med ejendomsdrift- og vedligehold på taktisk og strategisk niveau. Samtidig er du kundernes foretrukne sparringspartner, for du formår altid at holde overblikket, skabe gennemsigtighed og levere dine arbejdsopgaver rettidigt til aftalt kvalitet.

Lyder det som dig?

Så er du måske Green Circle’s nye Projektleder til vores ambitiøse Projektservice og forsikringsafdeling.

Om jobbet Som Projektleder bliver du en del af en fagligt stærk afdeling bestående af tre projektledere samt tre servicemedarbejdere, hvor vi individuelt og i fællesskab arbejder for at udvikle afdelingen og ikke mindst dine egne personlige kompetencer.

Projektservice er præget af udvikling og høj faglighed med konstant fokus på fælles mål om vækst, kvalitet og gennemsigtighed til fordel for os selv og vores kunder.

Dine arbejdsopgaver bliver

  • Udførelse af vedligeholdelsesbudgetter på vores eksisterende kunders ejendomme.
  • Projektledelse af mindre og større opgaver på vedligeholdelsesbudgetter fra start til slut.
  • Tæt dialog med vores kunder.
  • Opgaveadministration via vores digitale, real time-driftsstyringssystem, Microbizz.

I din hverdag bliver det din fornemmeste opgave at danne tætte relationer til interne ejendomsinspektører, Facility Managers og projektledere ift. at få indhentet arbejdsopgaver fra vores eksisterende kunder, mens du vil have daglig kontakt til eksterne interessenter såsom ejendomsadministratorer, byggeledere og håndværkere for at få opgaverne løst.

Du får rig mulighed for at udvikle og præge din egen stilling, for selvom vi vil sørge for en grundig oplæring og introduktion til organisationen samt arbejdsgange og -opgaver, så opererer vi med frihed under ansvar og forventer, at du selv tager initiativ, griber boldene og eksekverer.

Vi søger derfor dig, som

  • er uddannet inden for det byggetekniske område og har erfaring med vedligeholdelsesbudgetter      - gerne som bygningskonstruktør.
  • er kvalitetsbevidst og selvstændigt tænkende.
  • har stærke kommunikative evner i skrift og tale.
  • er bruger på højt niveau af gængse IT-programmer - heriblandt Office.
  • formår at arbejde tæt sammen med både kunder, leverandører og kolleger.

Kort om os

Green Circle A/S leverer Projektservice, Ejendomsdrift og Facilities Management med udgangspunkt i solidt servicehåndværk, digital driftsstyring og personlig kontakt med vores kunder.

Hos os bliver du en del af en landsdækkende, ambitiøs og dynamisk organisation, der i 2017 har været nomineret til både Årets Ejerleder af PwC og Entrepreneur of the Year af EY.

Med hovedkontor i Brøndby samt afdelingskontorer i Vejle og Aalborg er vi 100 medarbejdere foruden ledelsen, og vi drifter ca. 800 ejendomme fordelt over hele landet.

 

Besøg os på www.greencircle.dk.

 

Ansættelsesstart Hurtigst mulig.

 

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt. Vi indkalder kandidater løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Løn Efter aftale.

 

Arbejdssted

Du tildeles en arbejdsstation på vores hovedkontor i Brøndby, hvor du refererer til afdelingslederen i Projektservice og Forsikring

 

Ugentlig arbejdstid 37 timer

 

SØG JOBBET Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingslederen, Casper Nøhr, på tlf. 41 88 56 52.

 

I Green Circle A/S går vi ind for ligeværd og grundlæggende ligestilling - særligt på tværs af køn, etnicitet, alder, førlighed, religion, seksualitet og nationalitet. Vi opfordrer derfor altid alle interesserede, uanset baggrund, om at søge ledige stillinger, der hos os konsekvent besættes med den bedst kvalificerede.

Tip en venAndre stillinger