Revisorassistent

 publiceret 11. juli 2017 14:21:40

Bliv en del af LandboSyd - vi har travlt og søger derfor en dygtig og engageret revisorassistent til vores økonomiafdeling.

 

Du vil få ansvaret for en række kunder, hvor du vil håndtere opgaver som:

  • Kontering og bogføring som i stigende grad udføres digitalt
  • Afregning af moms og afgifter
  • Opgørelse og afslutning af landbrugsregnskaber i Ø90

 

Vi forestiller os at:

  • Du har indgående kendskab til regnskabssystemet Ø90 og du elsker at arbejde med tal og har en relevant uddannelsesmæssig baggrund samt gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling.
  • Du er god til at holde overblik, og du arbejder struktureret med opgaverne og overholder deadlines.
  • Du bidrager med godt humør og du er udadvendt og fleksibel.

Kendskab til landbruget er en fordel.

 

Vi tilbyder:Et spændende og udviklende job, hvor du bliver del af en ambitiøs og uformel organisation med professionelle kollegaer og en stærk holdånd, og hvor humor og god omgangstone er vigtigt. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling og der vil være løn efter aftale.

 

Kan du se dig selv i jobbet?

Er du klar til udfordringen, og har du gejsten og energien til at spille med på holdet?Så ser vi frem til at modtage din ansøgning via www.landbosyd.dk/job

Vi tager løbende kandidater til samtale, så skynd dig at sende din ansøgning.Har du spørgsmål kontakt Direktør Jan Fensholt-Hansen på jfh@landbosyd.dk

 

LandboSyd er en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed, der landsdækkende servicerer det professionelle landbrug. Vi er ca. 130 medarbejdere og omsætter årligt for knap 90 mio. kr.. Pr. 1. september flytter vi til nye lokaler tæt på motorvejen.

 

 

Tip en venMere om stillingen | Se andre stillinger hos LandboSyd