Driftschef til NORRECCO

Norrecco A/SPubliceret 14. juli 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Driftschef for NORRECCOs aktiviteter i Øst

NORRECCO A/S søger en driftschef, som kan styre vore driftsaktiviteter på 4 pladser på Sjælland - Lynge, Greve, Nordhavnen og Prøvestenen på Amager. Motiveres du af en travl og alsidig hverdag med fokus på drift- og personaleledelse, administration, optimering af processer og arbejdsgange? Og har du lyst til at arbejde i vores virksomhed med fokus på håndtering af affald og jord som ressourcer med mindst mulig miljøaftryk, er dette måske jobbet for dig! Det er vigtigt for NORRECCO, at vores omgivelser påvirkes mindst muligt og at vi af vore samarbejdspartnere og myndigheder opfattes som en veldrevet virksomhed med fokus på den miljøpolitiske klimadagsorden med bæredygtighed og sporbarhed som grundelementer. Vore pladser er indrettet efter nutidens høje miljøkrav, og vi ønsker hele tiden at finde de bedst tilgængelige behandlingsløsninger. Din vigtigste opgave er motivering og styring af vore fire pladsformænd, og være som en spillende træner, der skaber overblik og forståelse for drift-KPI’er, som kan være med til at driftsoptimere vores kapacitetsudnyttelse.

Dine væsentligste opgaver vil være: Driftschefen refererer til den administrerende direktør for Norrecco og er en vigtig sparringspartner for opfyldelse af budgetmål og strategiske målsætninger. Du har den overordnede personaleledelse af og skal sikre arbejdsglæde hos medarbejderne på pladserne ved at være til stede og synlig samt kunne motivere og uddelegere ansvar til vore fire pladsformænd. Du skal udvikle vores pladser, optimere processer og stå for alt logistikken på og mellem pladserne. Du har også det overordnede ansvar for den overordnede vedligeholdelse af maskiner og inventar samt det overordnede ansvar for budget og økonomi.

Faglige kompetencer Jobbet kræver ikke en specifik uddannelsesbaggrund, men driftsledelseserfaring og teknisk forståelse er krav. En baggrund fra entreprenørbranchen kan være en indgang til jobbet. Endvidere ser vi gerne, at du:

 • har erfaring med styring af drift gennem brug af KPI-er
 • har erfaring fra eller interesse for driftsaktiviteter knyttet til  affalds- og jordhåndtering
 • har erfaring med budget og økonomi
 • har IT- og administrative kompetencer
 • har erfaring med logistik
 • har erfaring med ledelse
 • gerne har arbejdet med overenskomster - særligt Industriens Overenskomst
 • evner både at være hands-on i dagligdagen og at løfte dig op i helikopteren og tænke i helheder, når det kræves
 • fastholder deadlines i en travl hverdag samt er stabil og fleksibel i relation til arbejdsindsats
 • gerne må være entreprenant og søge efter nye løsninger, og måder at gøre tingene på
 • har og/eller skaber sig hurtigt relevant forretningsforståelse
 • er udviklings- og resultatorienteret.

Som person er du ansvarlig, selvstændig og har et godt overblik. Du har personlig gennemslagskraft med en lederstil i øjenhøjde. Dine samarbejdsevner er særdeles gode, og ikke mindst er du positiv, forandringsparat og -villig samt har en god humoristisk sans.

Bliv en del af en dynamisk virksomhed i rivende vækst, der er absolut førende inden for sit felt Du tilbydes et spændende og selvstændigt job med stor frihed til at præge og planlægge din hverdag. Du vil arbejde sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der alle bidrager til at skabe en positiv arbejdskultur præget af humor, hjælpsomhed og engagement. Derudover tilbydes du en lønpakke, der matcher dine kompetencer.

Interesseret Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte administrerende direktør for Norrecco, Karsten Ludvigsen på mobil: 40 55 90 90.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om NORRECCO A/S her: http://www.norrecco.dk

Tip en venAndre stillinger