Kvalitetskoordinator

Migatronic A/S & Migatronic Automation A/S, Migatronic A/SPubliceret 8. august 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kvalitetskoordinator

Vi søger en faglig stærk og dedikeret person til at styrke kvalitetsområdet herunder vores ledelsessystem ISO 9001. Du får en central rolle i virksomheden, hvor du vil skulle samarbejde med alle områder og medarbejdere i Migatronic koncernen - som udgangspunkt vil arbejdsstedet være i på hovedkontoret i Fjerritslev, men der vil også være dage i Automation i Aabybro.

Migatronic er startet på en meget spændende strategirejse. Du kan blive en del af rejsen og få solid indflydelse på, hvordan kvalitets, arbejdsmiljø og miljøområdet udvikler sig.

For at få succes i jobbet skal dine forudsætninger være:

 • Du har minimum 3 års relevant erhvervserfaring og dokumenterede resultater.
 • Du har erfaring i vedligeholdelse og opdatering af ledelsessystemer i henhold til ISO 9001, miljøledelsessystem ISO 14001 & arbejdsmiljøledelsessystem ISO 45001.
  • Herunder videreudvikling af ledelsessystem som er opbygget i IPW og med de tilhørende funktioner og underprogrammer tilhørende dette.
  • Derfor vil det være en stor fordel hvis du har kendskab til IPW ledelsessystem.
 • Har du erfaring med intern og ekstern audit, er det en klar fordel. For den rette person er vi også klar til at investere i en audit uddannelse.
 • Du har solide evner inden for analyse og fejlfinding samt arbejde med værktøjer som findes indenfor dette - så som 8D rapportering m.m.
 • Kendskab til GDPR lovgivning.
 • Du behersker dansk og engelsk på et professionelt niveau.
 • Du kan samarbejde med alle niveauer, uanset om det er med topledelsen eller folk på gulvet.
 • Du har gennemslagskraft og kan skære igennem på en konstruktiv måde.

Vi tilbyder

Du vil få et grundigt og skræddersyet introduktionsprogram som sikre dig grundig indsigt i dine arbejdsopgaver og i Migatronic’ forskellige afdelinger. Du får kollegaer, der brænder for deres arbejde og en arbejdsgiver, der er klar til at investere i udviklingen af din karriere. Migatronic er startet på en meget spændende strategirejse. Du kan blive en del af rejsen og få solid indflydelse på, hvordan kvalitets, arbejdsmiljø og miljøområdet samt ESG udvikler sig og hvor ordentlighed, fleksibilitet og frihed under ansvar er kerneværdier. Der praktiseres en åben ledelsesstil baseret på inddragelse af medarbejderne, og omgangstonen er uformel og humoristisk.

Du tilbyder

 • Du er udadvendt, positiv og er god til at skabe relationer på tværs af afdelinger.
 • Du arbejder struktureret og selvstændig, tage ansvar og følger op på opgaver.
 • Du velformuleret i både skrift og tale på både dansk og engelsk.
 • Du er fortrolig med Office pakken og har kendskab IPW ledelsessystem med tilhørende moduler

Lyder jobbet som noget for dig, og ser du dig som vores nye Kvalitetskoordinator?

Så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vær venligst opmærksom på, at vi IKKE modtager ansøgninger eller CV via e-mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Tina Kure på 2987 0682 eller via mail tku@migatronic.dk.

Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig godt på til at søge vores ledige stilling. Derfor tilbyder vi dig her et gratis online-kursus med det vigtigste, du skal vide for at komme i betragtning til jobbet. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at lykkes bedst muligt - allerede INDEN du bliver ansat. Følg linket og sign-up til vores Ansøger-træning: Migatronic - Ansøger træning

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist. Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat

 

Om Migatronic

Migatronic er en af Europas førende udviklere og producenter af svejseløsninger til manuel og automatiseret svejsning til den professionelle industri. Vi satser stærkt på produktudvikling af intelligent svejseteknologi- og software. Vi samarbejder hver dag med vores kunder om at effektivisere processerne i deres svejseproduktion og højne kvaliteten af svejste produkter.

Migatronic har hovedkontor i Fjerritslev, Nordjylland og med datterselskaber i 10 europæiske lande. I vores danske moderselskab udvikler og producerer vi svejseløsninger til en stor del af verden. I vores hovedsæde i Fjerritslev har vi mange dygtige medarbejdere, som arbejder med udvikling og design samt produktion og test, men også salg, kundesupport og service. Derforuden har vi en Økonomi, IT, Marketing, Kvalitets- samt HR-afdeling, som ligeledes supporterer hele koncernen. I Aabybro har vi en afdeling der arbejder med automatiserede svejseløsninger.

Tip en venDetaljer

Service & Aftersales Manager

Service & Aftersales, Migatronic A/SPubliceret 13. juli 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Motiveres du af værdiskabende servicesalg indenfor svejsning og avanceret robot- og automationsteknologi? Kan du anvende forståelse af kunder og tekniske problemstillinger til at skabe og sælge serviceydelser? Hvis ja, er rollen som Service and Aftersales Manager ideel for dig.

Hos Migatronic udvikler, fremstiller, sælger og servicere vi svejsemaskiner og automatiserede svejserobotløsninger. Vi er en solidt forankret virksomhed med store vækstplaner, og som vores nye medarbejder vil du få en betydningsfuld rolle i vores fremtidige vækst.

Som Service & Aftersales Manager får du et afvekslende job, hvor omdrejningspunktet er vores kunder. Rollen er som udgangspunkt todelt; først og fremmest vil du være ansvarlig for salg af service og eftersalg til nye og gamle Migatronic kunder, og herunder agere Key Account Manager for udvalgte store servicekunder. Dernæst vil du bidrage til udvikling af nye kommercielle servicekoncepter for at skabe en best-in-class service portefølje af traditionelle og innovative digitale serviceydelser. Splittet imellem de to ovennævnte områder vil variere i perioder, men der forventes en vægtning i omegn af 65% salgsaktiviteter og 35% udviklingsaktiviteter.

Du vil få en stor berøringsflade med bl.a. kolleger i Service Teamet, Robotteknikere og ikke mindst vores salgsorganisation. Kontakt og samarbejde med kunder og partnere er ligeledes en naturlig del af jobbet.

 

Servicesalg og konceptudvikling

Som Service &Aftersales Manager vil dit primære mål være at gøre Migatronic en strategisk partner for professionelle slutkunder og partnere, sikre positive og vedvarende kundeengagementer og herigennem øge Migatronics "share of wallet".

Nøgleaktiviteter kan inddeles i følgende:

 • Etablere og eksekvere kommerciel go-to-market plan for servicesalg
 • Følge op på salg og kundeforespørgsler
 • Selvstændigt drive komplekse service og eftermarkedssalg, samt supportere vores projektsalgsorganisation når relevant
 • Præsentere og træne salgsorganisationen i salg af basale serviceydelser
 • Agere Service Key Account Manager for udvalgte store servicekunder
 • Supportere og selvstændigt udvikle efterspurgte servicekoncepter, herunder potentielt TCO-koncepter, ikke afprøvet kontrakttyper, digitale serviceydelser, m.m.
 • Optimere salget af reservedele - hovedsageligt igennem projektsalg, men potentielt også via Migatronics partnernetværk
 • Agere projektleder ved enkelte service retrofit projekter

 

Energisk, nysgerrig, vedholdende

Den ideelle kandidat har erfaring med teknisk salg/servicesalg indenfor automationsbranchen eller tilsvarende, og hermed basal forståelse af typiske kundebehov og serviceaktiviteter.  

Vedkommende har en struktureret tilgang til både salg og konceptudvikling, samt gode evner til at påvirke og overtale sine omgivelser (på dansk, engelsk og potentielt tysk). Derforuden bør kandidaten være proaktiv af sind når kommercielle muligheder byder sig, samt evne at observere, bearbejde og drage fordel af ændringer i markedet til at udvikle og implementere nye, og potentielt digitale serviceløsninger.

Vi forestiller os at du har en enten teknisk eller kommerciel baggrund som sælger, uddannet cand.merc., ingeniør, automationstekniker, maskinmester eller tilsvarende.

Viden om typiske automationsløsninger og kendskab til større mærker indenfor industrirobotter er en fordel, men ikke krav.

Som person er du udadvendt og god til at skabe relationer. Du er serviceminded, løsningsorienteret, proaktiv og generelt engageret i dit arbejde. Dertil er du er glad for selvstændigt at drive opgaver, men samtidig god til at samarbejde på tværs af afdelinger når relevant.

Størstedelen af dit arbejde vil foregå ved kunder hovedsageligt i Danmark eller på vores kontor i Aabybro.

 

Serviceorganisationen

Migatronic er på en vækstrejse, hvor service spiller en central rolle. Serviceafdelingen er i dag en selvstændig performance unit, som beskæftiger sig med opdatering og udvikling af serviceportefølje, direkte og indirekte salg af services, samt levering af service i form af ad-hoc og faste aftaler på virksomhedens tre hovedsegmenter (core business, standard automatisering og customized automatisering). Hertil beskæftiger Serviceafdelingen sig også med svejseoptimering.

Du bliver del af en serviceorganisation med +25 kolleger og flere er på vej. Du vil referere direkte til Service og Aftersales direktør.

 

Lyder jobbet som noget for dig, og ser du dig som vores nye Service & Aftersales Manager? Så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vær venligst opmærksom på, at vi IKKE modtager ansøgninger eller CV via e-mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service and Aftersales Direktør, Frederik Bjarkam på 2019 5363 eller via mail fbj@migatronic.dk.

 

Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig godt på til at søge vores ledige stilling. Derfor tilbyder vi dig her et gratis online-kursus med det vigtigste, du skal vide for at komme i betragtning til jobbet. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at lykkes bedst muligt - allerede INDEN du bliver ansat. Følg linket og sign-up til vores Ansøger-træning: Migatronic - Ansøger træning

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist. Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat

Tip en venDetaljer

Ekstern Servicetekniker, Vestjylland

Migatronic Service, Migatronic A/SPubliceret 10. juni 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vil du være med til at styrke Migatronics serviceforretning? Er det dig, der bidrager til at Migatronics kunder får en best-in-class service oplevelse? Kunne du tænke dig at arbejde med servicering og vedligehold af svejsemaskiner?

Hos Migatronic udvikler, fremstiller, sælger og servicere vi svejsemaskiner og automatiserede svejserobotløsninger. Vi er en solidt forankret virksomhed med spændende vækstplaner, og som vores nye medarbejder vil du få en betydningsfuld rolle i vores fremtidige vækst.

Som Servicetekniker får du mulighed for et afvekslende job med stor berøringsflade. Du får kontakt med vores kunder og partnere, og internt vil du have et tæt samarbejde med kollegaer i Service Teamet, samt salgsorganisationen.

Området hvor vi ønsker vores fremtidige servicetekniker er i Holstebro/Herning, hvorfor bopælen gerne skal være i dette område.

Servicering, fejlfinding og optimering

Som Servicetekniker er dit primære ansvarsområde servicering og fejlfinding.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Ad-hoc serviceopgaver i form af fejlfinding og reparation
 • Service/forebyggende vedligehold
 • Igangsætning og demonstration af svejsemaskiner
 • Salg af reservedele, tilbehør og serviceaftaler

Du vil både skulle fejlfinde og levere service primært onsite hos vores kunder.

Teknisk, Problemknuser, Serviceminded

Den ideelle kandidat har El-teknisk baggrund med kendskab til servicering af tekniske produkterog vant til elektronisk rapportering. Flere års erfaring fra et tilsvarende job er en fordel.

Vi forestiller os, at du er uddannet Elektriker, Elektronik fagtekniker eller lignende.

Det er desuden vigtigt, at du har kundefokus og er serviceminded samt trives med at løse de problemer, du støder på hos vores kunder.

Serviceorganisationen

Migatronic er på en vækstrejse, hvor service spiller en central rolle. Serviceafdelingen er i dag en selvstændig performance unit, som beskæftiger sig med opdatering og udvikling af serviceportefølje, direkte og indirekte salg af services, samt levering af service i form af ad-hoc og faste aftaler på virksomhedens tre hovedsegmenter (core business, standard automatisering og customized automatisering). Hertil beskæftiger Serviceafdelingen sig også med svejseoptimering.

Du bliver del af en serviceorganisation med 23 kolleger og flere er på vej.

Lyder jobbet som noget for dig?

Er du vores nye Servicetekniker? så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vær venligst opmærksom på, at vi IKKE modtager ansøgninger eller CV via e-mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service Manager, Niels Pedersen på 2019 5361 eller via mail nkp@migatronic.dk.

Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig godt på til at søge vores ledige stilling. Derfor tilbyder vi dig her et gratis online-kursus med det vigtigste, du skal vide for at komme i betragtning til jobbet.

Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at lykkes bedst muligt - allerede INDEN du bliver ansat.

Følg Linket og sign-up til vores Ansøger-træning: Migatronic - Ansøger træning

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist. Hurtigst muligt, bemærk at vi kalder løbende ind til samtaler.

 

Tip en venDetaljer

Uopfordret ansøgning - R&D

Migatronic, Migatronic A/SPubliceret 21. marts 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du lyst til at prøve kræfter med udviklingsarbejde til moderne, state-of-the-art svejsemaskiner?

Du kan være uddannet, beskæftiget eller have interesse for en eller flere af disse områder:

 • lav-spændings elektronik
 • effektelektronik
 • mekanisk design
 • embedded SW-udvikling
 • automatiseret SW-test
 • robotintegration/robotprogrammering

Hvis det lyder tillokkende, kan du uploade en uopfordret ansøgning her sammen med andre relevante dokumenter - f.eks. CV og eksamensbeviser.

Du vil derefter, som minimum, blive gemt i vores kandidat-kartotek i op til 6 måneder. Herefter slettes data igen automatisk.

Skulle der opstå ledige stillinger i den periode, som matcher din profil, vil vi tage kontakt til dig.

På forhånd tak for interessen.

 

Tip en venDetaljer

Projekt og Speciale samarbejde

Migatronic og Migatronic Automation, Migatronic A/SPubliceret 27. september 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Projekt og Speciale samarbejde

Står du og skal skrive semester- eller bachelorprojekt? Er det blevet tid til at skrive speciale? Kunne du tænke dig at samarbejde med en virksomhed med fokus på udvikling og vækst?

Migatronic er en af Europas førende udviklere og producenter af svejseløsninger til manuel og automatiseret svejsning til den professionelle industri. Vi satser stærkt på produktudvikling af intelligent svejseteknologi- og software. Vi samarbejder hver dag med vores kunder om at effektivisere processerne i deres svejseproduktion og højne kvaliteten af svejste produkter.

Vi finder det værdifuldt at samarbejde med studerende og har solid erfaring hermed. For os er det vigtigt at bidrage til, at du får mulighed for at anvende teori i praksis, og at du kan arbejde med en konkret opgave eller problemstilling.

Migatronic har hovedkontor i Fjerritslev, Nordjylland og med datterselskaber i 10 europæiske lande. I vores danske moderselskab udvikler og producerer vi svejseløsninger til en stor del af verden. I vores hovedsæde i Fjerritslev har vi mange dygtige medarbejdere, som arbejder med udvikling og design samt produktion og test, men også salg, kundesupport og service. Derforuden har vi en Økonomi, IT, Marketing, Kvalitets- samt HR-afdeling, som ligeledes supporterer hele koncernen. I Aabybro har vi en afdeling der arbejder med automatiserede svejseløsninger, så interesserer du dig for bl.a. robotter og automatik, har muligheden her.

Der er således mange forskellige muligheder for projekt- samt specialesamarbejde uanset din studieretning.

Er du interesseret? Så upload din ansøgning med følgende informationer:

 • Det overordnet emne for projektet eller specialet
 • Hvilken studieretning og semester du går på
 • Hvad du ønsker at skrive projekt eller speciale om
 • Forventet omfang af samarbejdet og metode - spørgeskema, interview, løsning af konkret opgave eller problemstilling…
 • Hvilke formelle krav og rammer der er for projektet eller specialet
 • Afleveringsdato for projekt/speciale
 • Dine kontaktoplysninger

Når vi modtager din ansøgning om projekt-/specialeskrivning, vil den relevante afdelingschef blive forelagt emnet og vurdere, om det er et projekt eller speciale, der er relevant, samt om vi har kompetencer og ressourcer til at bidrage din opgave.

Vær venligst opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger eller CV via e-mail. 

 

Tip en venDetaljer

Praktik

Migatronic og Migatronic Automation, Migatronic A/SPubliceret 27. september 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Projektorienteret forløb (praktik)

Står du på kanten af arbejdsmarked? Skal du som led i din uddannelse i praktik næste semester? - Så kan Migatronic måske være springbrættet til din karriere.

Migatronic er interesseret i at indgå samarbejde om projektorienteret forløb (praktik) med kandidatstuderende. Migatronic er en international virksomhed med datterselskaber i 10 europæiske lande. Migatronic er en svejsemaskinfabrik, som beskæftiger cirka 300 medarbejdere med alt lige fra udvikling og programmering samt produktion af svejsemaskiner, til lager og logistik, salg og marketing, kommunikation og HR. Derfor er der mange muligheder for, at du, kan få et projektorienteret forløb der passer til din uddannelse og dine drømme for din fremtidige karriere.

På Migatronic lægger vi vægt på, at den studerende skal udvikle sig og have et lærerigt forløb hos os. Derfor er det også dig, der er med til at planlægge, hvilke projekter og opgaver du skal være en del af. Migatronic har altid et stort udbytte af vores praktikanters kreative og innovative måder at løse opgaver på, og ser det derfor som et frisk pust til arbejdspladsen. Desuden har vi gennem årene ansat mange af de studerende, vi har samarbejdet med.

Hvis du mener, at vi kan bidrage til din læring og hjælpe med at gøre dig klar til arbejdsmarkedet, er vi meget interesseret i at modtager en ansøgning fra dig.  

I din ansøgning bedes du angive:

 • Din motivation for at komme i praktik hos Migatronic
 • Din studieretning og hvilket semester du går på
 • Hvilket semester du ønsker at være i praktik hos os
 • Hvilken afdeling/område du ønsker at være i praktik? F.eks.:
  • Udvikling (ingeniør, programmør eller lignende)
  • Marketing og salg (Kommunikation, sprog, marketing eller lignende)
  • Økonomi
  • HR og ledelse
  • Service
  • andet
 • Hvad du ønsker at beskæftige dig med under dit praktikforløb
 • Hvad de formelle krav er fra din studieretning til dit praktikforløb
 • Hvor lang tid du ønsker at være i praktik
 • Dine kontaktoplysninger

Vær venligst opmærksom på, at vi IKKE modtager ansøgninger eller CV via e-mail. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.