Indkøbsassistent

Migatronic A/SPubliceret 16. juni 2021
Ansøgningsfrist 11. august 2021

Indkøbsassistent

Trives du godt med at have styr på vare disponering og korrektion af stamdata? Er du ærgerrig og benhård i dialogen med leverandørerne, når de ikke holder hvad de lover? så opfylder du en af de kompetencer vores kommende indkøbsassistent skal besidde. Du skal bidrage til forstærkelsen af Migatronics indkøbsafdeling og dermed være del af vores ambitiøse vækst strategi?

Erfaren og forandringsparat Indkøbsassistent:

Vi søger en erfaren indkøbsassistent, som er vant til og trives med de mange forskellige opgaver, udfordringer og deadlines, der er del af dagligdagen i en indkøbsafdeling. Dine opgaver og ansvar vil bl.a. være:

 • at arbejde med rutinerne i forbindelse med vare disponering og tilrettelser af stamdata.
 • daglig kommunikation med vores mange leverandører.
 • varetage disponering af en lang række tekniske komponenter (standard varer og tegningsvarer) fra både ind- og udland. Materiale- og bearbejdningskendskab vil således være en fordel, men ikke et must.
 • at holde dig ajour med ankomsttider fra vores transportører ved importeret gods. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med fragt håndtering, metoder og ind fortoldninger, således du kan tage en dialog med vores transportører eller vores leverandører omkring forsendelser.

Vores Indkøbsassistent er…

En ansvarlig og positiv holdspiller som med nysgerrighed vil udfordre sig selv og arbejdsgangene omkring indkøbsprocesser mv. Derforuden:

 • er det naturligt for dig at arbejde selvstændigt og opbygge en god relation til leverandører og internt i organisationen.    
 • forstår du de mekanismer og udfordringer, der uomtvisteligt opstår i en foranderlig verden, med ordrer der bliver udskudt af leverandøren i sidste øjeblik, fly fra Kina der ikke afgår til tiden mv.
 • håndterer de ændringer, der kan opstå i en forsyningskæde og lader sig ikke slå ud af ændrede planer, leverancer mv. Du sikrer bedst mulige udfald i dialog med leverandører og sikrer at informere produktionsledelsen om evt. forsinkelser. 
 • forventer vi, du har en god datadisciplin, hvor du på struktureret vis sikrer at data løbende er opdateret. 

Kvalifikationer:

Du er uddannet inden for indkøb eller logistik og har minimum 5 års indkøbserfaring fra en produktionsvirksomhed. Vi lægger desuden vægt på at du:

 • kan kommunikere på engelsk både mundtligt og skriftligt, på forhandlingsniveau. Mange af vores leverandører er ikke danske. Tysk eller andre fremmedsprog er ligeledes en fordel.
 • vant til at arbejde i ERP systemer - Vi bruger Infor M3. At have arbejdet i dette system, vil være en fordel.
 • føler dig hjemme i Excel og dens basale funktioner.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig et job, hvor du får rig mulighed for at præge din egen hverdag, i et miljø hvor der er stor fokus på trivsel for den enkelte medarbejder. Du får fire dygtige kolleger, som står klar til at hjælpe dig til rette i jobbet, afdelingen og virksomheden. I indkøbsafdelingen er der en uformel og uhøjtidelig tone, vi arbejder sammen og hjælper hinanden til at nå vores fælles mål. 

_______________________________________________________________________

Ansøgertræning:

Vi vil gerne klæde dig godt på til at søge vores ledige stilling. Derfor tilbyder vi dig her et gratis online-kursus med det vigtigste, du skal vide for at komme i betragtning til jobbet.

Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at lykkes bedst muligt - allerede INDEN du bliver ansat.

Klik her og sign-up til vores Ansøger-træning:

Migatronic - Ansøger træning (simplero.com)

_____________________________________________________________________________________________________________

Ansøgning:

Du søger jobbet ved at følge nedenstående link. 

Venligst vær opmærksom på, at vi IKKE modtager ansøgninger eller CV via e-mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Purchase Manager, Frank Rasmussen på 96500 675 eller fra@migatronic.dk BEMÆRK: grundet ferie er Frank Rasmussen ikke at træffe i perioden 17. juli - 8. august 2021 (begge dage inkl.)

Send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler holdes løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Forventet startdato: 1. oktober 2021

Tip en venAndre stillinger