Servicerådgiver med garantiansvar

Aalborg, Bayern AutoGroup A/S

Har du gode kommunikative evner, er du struktureret og ser du styrken i at opnå mål sammen? Så er du muligvis vores nye servicerådgiver med garantiansvar, der gennem høj effektivitet skal bidrage til at sikre vores garantiforhold internt og eksternt.  

 

 

EFTERLEVELSE AF GARANTIRELGER 

Hos Bayern AutoGroup i Aalborg søger vi en servicerådgiver med garantiansvar, der sikrer at garantiregler efterleves og som sparrer med kolleger omkring garantireparationerne. Herudover giver du professionel rådgivning til vores kunder, når du tager imod dem i indskrivningen.  

Du vil indgå i et professionelt team, hvor alle arbejder sammen for at sikre høj service og god kvalitet til vores kunder og kolleger.  

 

Dine primære opgaver bliver at:  

  • håndtere og drive vores garanti- og goodwillforhold mod fabrikken 
  • være ansvarlig for at garantireglerne efterleves 
  • supportere og rådgive teknikere vedr. garantiforhold  
  • sikre professionel modtagelse af vores kunder, fysisk og på telefon  

 

GODE KOMMUNIKATIVE EVNER OG HOLDÅND SKABER DIN SUCCES 

For at få succes i denne rolle er det essentielt, at du er holdspiller og får energi af at sende vores kunder og kolleger videre med en god oplevelse i bagagen.  

 

Jobbet forudsætter herudover at du:  

  • er struktureret i din arbejdstilgang og besidder et skarpt overblik 
  • skaber den gode kommunikation også i konfliktfyldte dialoger 
  • er engageret, har holdånd og trives med at arbejde selvstændigt 
  • brænder for god kundeservice og prioriterer et højt kvalitetsniveau 
  • har kørekort B.  

 

SERVICEMINDED HOLDSPILLER  

Du kommer sandsynligvis fra en lignende stilling i autobranchen, du har teknisk forståelse og det kan være en fordel hvis du har en mekanisk uddannelse. Du er vant til at yde professionel og serviceminded kunderådgivning og til at få samarbejdet omkring dig til at spille.  

Som person er du udadvendt, opsøgende og imødekommende i din tilgang til både kunder og kollegaer. Du er struktureret i din arbejdsgang og du vægter samarbejde og gode oplevelser højt. Derfor går du gerne den ekstra mil for at give kunden den bedste service, samt hjælpe dine kollegaer på tværs af forretningen.  

 

DIN NYE ARBEJDSPLADS 

Vores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW & MINI entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads vil blive i vores forretning i Aalborg, hvor du vil blive del af et bilhus med 45 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Du kommer til at referere til værkstedschef Per Dietz Holm. 

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup Aalborg vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes. 

ER DU INTERESSERET? 

Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale. 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte garantiansvarlige Conni Sanderson på tlf. 51 30 84 90 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret10. november 2023

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktConni Sanderson51 30 84 90

Arbejdsstedets adresseJyllandsgade 26, 9000 Aalborg, DanmarkÅbn i Google Maps