printshare

Kunderådgiver

Skibhusvej filial, Nordfyns BankPubliceret 16. juni 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for at rådgive kunder? Så har vi jobbet til dig

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne. Omgangstonen er uformel, og der er rigtig god energi på hele holdet, som elsker at spille hinanden gode. Vi bor i en moderniseret ejendom lige i hjertet af Skibhus, hvor der er super gode rammer og faciliteter. Her deler vi lokaler med Erhvervscenter Odense.

Du vil få en portefølje fra start bestående af privatkunder med tilknytning til Erhvervscenter Odense. Porteføljen forventes at vokse primært med nye privatkunder med tilknytning til Erhvervscenter Odense. Du får dermed i høj grad mulighed for at sætte dit præg på jobbet og selv være med til at bygge en fuld portefølje op. Der vil være tæt samarbejde med en anden privatrådgiver med samme funktion.

Bankens hovedkontor ligger på Dannebrogsgade i Odense, og her finder du blandt andet bankens centrale produktionsenhed, som bl.a. hjælper filialerne med produktion af finansielle dokumenter, tinglysning m.v.

På hovedkontoret finder du også bankens specialister på bolig, investering og pension, og de deltager i kundemøder i filialerne, hvis der er behov for det.

Hvad forventer vi af dig?

Vi lægger stor vægt på din personlighed, hvor begreber som åbenhed, humor, løsningsorienteret, og i særdeleshed dine evner til at være en god holdspiller er afgørende.

Du er uddannet rådgiver og har kendskab til almindelige discipliner inden for rådgivning og kreditvurdering af privatkunder. Det er ikke et krav at man har kendskab eller erfaring med erhvervsrådgivning.

Lidt om os

Nordfyns Bank er en dynamisk og innovativ bank, og vi har alle de produkter og services, som vores kunder forventer af os. Vi trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne. Vi lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde, vi agerer på. Vi er bevidste om vores begrænsninger, men i langt højere grad om vores muligheder. Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af frihed i dit arbejde, og du vil opleve hurtige beslutninger, der træffes lokalt. Vi arbejder ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt.

Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Torben Lervad Andersen på tlf.: 59 48 95 02 eller mobil: 22 81 85 84.

Du kan søge jobbet online via knappen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en ven