Ungerådgiver - barselsvikariat

headspace Kalundborg, headspacePubliceret 5. juli 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du vores nye ungerådgiver (barselsvikariat) i headspace Kalundborg?  

 

Vi søger en initiativrig, engageret og selvstændig ungerådgiver med flair for synlighedsarbejde til headspace Kalundborg. 

 

Som ungerådgiver fungerer du i en mangesidet funktion med ungesamtaler og events i lokalområdet for at synliggøre headspaces værdier og tilbud for ungdommen i Kalundborg kommune. Det er vigtigt, at du fungerer arbejdsmæssigt i en alsidig hverdag og kan praktisere et godt samarbejdsklima. 

Kan du se dig selv bygge bro mellem en frivillig organisation og ungdommen i Kalundborg kommune og sikre, at alle børn og unge i området kender til os? Kan du se dig selv i et mindre team, der arbejder tæt sammen med frivillige, for at løfte opgaverne? Så har du nu muligheden for at blive en del af en spændende organisation, hvor du hver dag gør en forskel for børn og unge. 

 

Nogen at tale med 

headspace er et initiativ under Det Sociale Netværk. Vi tilbyder gratis og anonym rådgivning til børn og unge i alderen 12-25 år, som har brug for nogen at tale med. I headspace er intet problem for stort eller småt, og vi møder de unge på deres præmisser. Frivillige rådgivere fungerer som en central del af vores rådgivning. 

 

Du skaber kendskab i lokalmiljøet og fokus på mental sundhed   

De primære arbejdsopgaver vil bestå af samtaler, samt afholdelse af oplæg og workshops på vegne af headspace, skabe synlighed og events i samarbejde med lokale aktører i kommunen. I headspace får du mulighed for at arbejde i en organisation med højt til loftet, og vi forventer derfor, at du er selvstændig og struktureret i dit arbejde. Du vil ligeledes indgå i den daglige drift af centeret, hvor du også arbejder tæt sammen med frivillige, der brænder for at gøre en forskel.   

 

 Om dig

 • Du har en relevant uddannelse, fx inden for kommunikation, pædagogik, psykologi eller det sundhedsfaglige område.
 • Du brænder for at skabe levende og dialogisk formidling, som møder børn og unge på deres præmisser - med tålmodighed, ligeværdighed og varme.
 • Du har erfaringer med eller mod på at formidle til fagpersoner og samarbejdspartnere og er ikke bange for at række ud og skabe netværk lokalt. 
 • Du har erfaring med eller ønsker at få erfaring med frivilligledelse, herunder rekruttering, motivation, faglig sparring og koordinering
 • Du er idérig, udadvendt og kan arbejde selvstændigt og struktureret 
 • Du har en faglig robusthed og ro, som gør, at du kan håndtere udfordrende situationer med en sårbar målgruppe, samt fungere som kvalificeret sparringspartner for frivillige rådgivere og dine kollegaer. 
 • Du er indstillet på en arbejdsdag med mange bolde i luften, og hvor aften- og weekendarbejde kan forekomme.

 

 Du bliver en del af

 • Et bredtfavnende fagligt fællesskab med fokus på det stærke samarbejde og gode humør. Et fællesskab, hvor vi træder til, når der er brug for hjælp, og hvor vi møder hinanden åbent, anerkendende og nysgerrigt. Derfor indebærer stillingen også tæt sparring med dine daglige kollegaer og din leder.
 • Et spændende arbejdsfællesskab med fart over feltet, højt til loftet, stort engagement og høj faglighed, hvor ansatte og frivillige samarbejder om at fremme børn og unges mentale sundhed.    
 • Vores organisation er præget af stort mod til at gøre ting på nye måder og stor tillid til den enkelte medarbejder. 

 

Interesseret?  

Der er tale om et barselsvikariat på 25 timer om ugen og et brutto lønniveau på 20.500 kr. Stillingen er med opstart 1. oktober - og gerne før! 

 

For mere information om stillingen - kontakt centerchef Jonas Hamborg Juel på joha@headspace.dk eller tlf. 92 92 55 85 d. 29.,30. og 31. juli kl. 10.00-13.00.

 

Samtalerne forventes afholdt i uge 34

 

En yderligere beskrivelse af headspace Danmark kan læses på hjemmesiden www.headspace.dk.

 

 

 

 

Tip en venDetaljer

Ungerådgivere til headspace Halsnæs

headspace Halsnæs, headspacePubliceret 4. juli 2024
Ansøgningsfrist 8. august 2024

Ungerådgivere til headspace Halsnæs

 

Er du en af vores nye ungerådgivere i headspace Halsnæs?

Vi søger to initiativrige, engagerede og selvstændige ungerådgivere til headspace Halsnæs

 

Som ungerådgiver fungerer du i en alsidig funktion. Kan du se dig selv bygge bro mellem en frivillig organisation og børn og unge i Halsnæs Kommune, og sikre, at alle i lokalområdet kender til os? Har du lyst til at afholde ungesamtaler, oplæg, workshops med udgangspunkt i mental sundhed og ungdommens tematikker? Kan du se dig selv i et mindre team, der arbejder tæt sammen med frivillige og fremskudte kommunale medarbejdere om at løfte opgaverne? Så har du nu muligheden for at blive en del af en spændende organisation, hvor du hver dag gør en forskel for børn og unge.

 

Nogen at tale med

headspace er et initiativ under Det Sociale Netværk. Vi tilbyder gratis og anonym rådgivning til børn og unge i alderen 12-25 år, som har brug for nogen at tale med. I headspace er intet problem for stort eller småt, og vi møder de unge på deres præmisser. Frivillige rådgivere fungerer som en central del af vores rådgivning.

 

Du skaber kendskab i lokalmiljøet og fokus på mental sundhed 

De primære arbejdsopgaver vil bestå af samtaler og gruppeforløb samt afholdelse af oplæg og workshops på vegne af headspace i hele Halsnæs Kommune, skabe synlighed og arrangere events i samarbejde med lokale aktører i kommunen. I headspace får du mulighed for at arbejde i en organisation med højt til loftet, og vi forventer derfor, at du er selvstændig og struktureret i dit arbejde. Du vil ligeledes indgå i den daglige drift af centeret, hvor du også arbejder tæt sammen med frivillige og fremskudte kommunale medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel. 

 

Du bliver en del af en organisation, der vægter faglig sparring, supervision og undervisning højt. Sådan sikrer vi, at du fortsat udvikler dig og bedst kan hjælpe de unge. Et godt arbejdsmiljø er højt prioriteret. Vi ønsker en sjov, uformel hverdag med minimalt bureaukrati, og hvor de unge altid kommer i første række. Hjælpsomhed og faglig sparring står øverst på listen, så vi altid kan give børn og unge den hjælp, de har brug for.

 

headspace Halsnæs er under etablering, så du vil få mulighed for at sætte dit aftryk på opbygningen af headspace Halsnæs i samarbejde med centerchefen.

 

Din profil  

 • Du har formodentlig en uddannelse inden for det pædagogiske, sociale eller sundhedsfaglige område.
 • Du har erfaring med målgruppen børn og unge og gerne med rådgivning.
 • Du har erfaring med eller interesse for at arbejde med frivillige og finder det motiverende at være med til at skabe rammerne om et hyggeligt, trygt og fagligt velfunderet fællesskab. 
 • Din arbejdsplads er headspace Halsnæs i det centrale Frederiksværk, men du skal have mulighed for at komme rundt i hele kommunen, når der skal holdes oplæg på skolerne mv., så et kørekort og bil er en fordel. 

Som person er du udadvendt, initiativrig, imødekommende og nærværende. Din hverdag vil være fleksibel og omskiftelig, og du er i høj grad selv med til at planlægge din hverdag og arbejdsopgaver. Du går til jobbet med en lyst og vilje til at være opsøgende i dit arbejde.

 

Vi tilbyder 

 • Et sjældent og spændende arbejde, hvor du kan gøre en forskel for børn og unge og samtidig være med til at præge headspace som fremtidens ungerådgivning.
 • Mulighed for at starte i et nyt headspace-center og gøre en forskel i Halsnæs Kommune.
 • Undervisning, sparring og supervision med en bred vifte af fagpersoner.
 • Mulighed for at blive en del af et engageret og tværfagligt miljø, hvor frivillige og ansatte samarbejder om at fremme børn og unges mentale sundhed. 

Interesseret? 

Der er tale om to stillinger med tiltrædelse snarest muligt. Stillingerne er på hhv. 37 timer om ugen og 30 timer om ugen. 

Hvis vi har fanget din interesse, så send os din ansøgning og cv senest torsdag den 8. august 2024 kl. 12.00.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte centerchef Tine Broomé tb@headspace.dk eller på 25972462 den 17.07 kl. 10.00 - 12.00 og den 02.08. kl. 11.00 - 13.00 

 

Samtalerne forventes afholdt medio august i headspace Helsingør. 

 

Du kan læse mere om headspace på vores hjemmeside www.headspace.dk 

  

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.