Kommunikationspraktikant

Det Sociale Netværk, headspacePubliceret 18. marts 2024
Ansøgningsfrist 10. maj 2024

 

Join vores kommunikationsteam hos Det Sociale Netværk / headspace Danmark 

 

Er du god til at skrive? Vil du være med til at planlægge kampagner, og ved du, hvad der trender på TikTok? Vi leder lige nu efter vores næste praktikant til efteråret 2024. 

 

 

Om jobbet 

Som praktikant med godtgørelse hos os vil du blive en integreret del af vores kommunikationsteam. Du vil bl.a. være med til at skabe awareness omkring headspace Danmark på vores sociale medier, idégenere content og planlægge kampagner for vores ambassadører og meget andet. Hvis filmproduktion og kreativ formidling rammer lige ind i dit kommunikationshjerte, er vi stedet, du kan få lov til at udfolde dig. Vi er vilde med gode idéer og støtter altid vores praktikanter igennem den kreative proces. 

 

 

Arbejdsopgaver: 

  • Drift af vores kanaler (Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok) 
  • Producere content til vores sociale medier 
  • Lave grafisk materiale i Canva 
  • Idégenerering af nye kampagner 
  • SEO-optimering af vores hjemmesider 
  • Tekstproduktion til vores nyhedsbrev og presse materiale til hjemmesiden 

 

Vi skræddersyer dit praktikforløb til dine interesser og færdigheder, så du får en både lærerig og spændende oplevelse. Du vil have en buddy, du altid kan spørge til råds, og vil blive en del af et team, der består af 5 engagerede og sjove kommunikationsmedarbejdere, som altid er klar til at støtte og vejlede dig. 

 

Ansættelsesforhold: 

Din praktikstilling er på 37 timer om ugen 

Godtgørelse: 3375 kr. pr. måned 

Gratis frokostordning 

 

Ansøgning: 

Har du lyst til at blive en del af vores team? Så send din ansøgning og CV senest d. 10 maj. Vi glæder os til at høre fra dig.  

 

headspace Danmark, som du primært vil skulle generere indhold for, er et gratis og anonymt ungerådgivningstilbud til børn og unge mellem 12-25 år. Ingen problemer er for store eller for små. Det Sociale Netværk er paraplyorganisationen, der arbejder for at forbedre forholdene for psykisk sårbare i Danmark, og som bl.a. står bag det årlige store Psykiatritopmøde. 

  

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.