printshare

Mekaniker

AH Lift, RIWALPubliceret 28. juni 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du mekaniker og har du lyst til nye udfordringer med reparation af lifte og teleskoplæssere? Så er der en god mulighed til dig på vores værksted i Hvidovre. 

 

AH Lift er en liftudlejningsvirksomhed, med ordnede forhold og plads til din faglige udvikling.

Vi arbejder for altid at kunne levere den bedste kundeoplevelse. Som et vigtigt led i kæden, er du som mekaniker med til at sikre leveringen af fejlfrit og velfungerende materiel.  

 

Arbejdsdagen på værkstedet består typisk af opgaver som

  • Fejlfinding og reparation
  • Vedligeholdelse og lovpligtige eftersyn
  • Skadesreparationer
  • Eftersyn, reparation og service på eksterne maskiner

For den rette kandidat vil der være mulighed for periodisk udekørende arbejde.  

Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.30 - 18.00.

 

Vi lægger vægt på, at du er god til dit fag, og at du har evnen til at finde løsninger. Du skal have en faglig uddannelse og erfaring indenfor mekanik. Hvis du kender noget til hydraulik og/eller elektroteknik, vil det være en fordel.

Det er vigtigt, at du er åben for at lære nyt. Vi sørger for, at du løbende får den efteruddannelse du har behov for i forhold til arbejdet. Blandt andet vil du, som en fast del af din ansættelse, få kursus i lovpligtigt sikkerhedseftersyn af personlifte og teleskoplæssere.

Hos AH Lift trives vi bedst med at have indflydelse på egen arbejdsdag, og skabe succes gennem teamwork. Vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og funktioner, og det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat og en teamplayer. Det forventes, at du byde ind med initiativ og har lyst til at være med til at gøre en forskel.

 

AH Lift er et selvstændigt depot under Riwal gruppen. Virksomheden har gennem 35 års specialiseret sig i lastbillifte, lifte og teleskoplæssere. Du kan læse mere om AH Lift på deres hjemmeside www.ah-lift.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Kristian Labuz på telefon 2119 6557.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tip en venAndre stillinger