printshare

Projektmedarbejder til KFUM-Spejdernes Vækstindsatser (Studentermedhjælp)

KFUM-Spejderne i Danmark Publiceret 12. maj 2022
Ansøgningsfrist 6. juni 2022

 

KFUM-Spejderne søger en projektmedarbejder (studentermedhjælp) til at understøtte implementering af KFUM-Spejdernes Vækstprogram. Programmet består af en lang række vækstprojekter, som på hver deres måde har til formål at sikre, at der er voksne nok i spejdergrupperne, at spejder er tilgængeligt for alle og at spejdermøderne er af høj kvalitet. Derfor har vi brug for en projektmedarbejder som kan drive programmets indsatser omkring rekruttering af frivillige i spejdergrupperne i tæt samarbejde med kolleger, frivillige projektgrupper og styregruppen.

Din profil

Du har lyst til at arbejde med rekruttering og motivation af frivillige, og ønsker at bidrage positivt til KFUM-Spejdernes vækst og udvikling. Du er måske i gang med en bachelor eller kandidat indenfor eks. organisationsudvikling, psykologi, HR, kommunikation, men det kan også være du læser noget helt andet. Det vigtigste er, at du er interesseret i at arbejde med frivillige, og er nysgerrig på hvordan man kan understøtte rekruttering i en frivillig drevet organisation. 

Dine opgaver

Som projektmedarbejder kommer du til at arbejde tæt sammen med det professionelle projektteam, som pt. består af to udviklingskonsulenter og en projektmedarbejder. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med frivillige projektgrupper og styregrupper, som er tilknyttet de øvrige projekter. Dine opgaver kommer bl.a. til at være: 

  • Skabe fremdrift i de projekter du bliver tilknyttet.
  • Udarbejde materiale der kan støtte de lokale spejdergrupper i deres indsats for at rekruttere frivillige.
  • Kommunikere med lokale spejdergrupper.
  • Være parat til at støtte de øvrige frivillige projektgrupper med hjælp til opgaverne, hvis det er nødvendigt.

Vi er på udkig efter:

  • En person som har har en god forståelse for struktur, systemer og som formår at holde mange bolde i luften. 
  • En person som er selvstændig og proaktiv.
  • En person der kan planlægge sit arbejde selv og nå opstillede mål.
  • En person, som er god til at være i kontakt med mange forskellige mennesker og som kan få deres forskellige ønsker til at mødes med projektets indsatser.
  • En person som kan kommunikere tydeligt.
  • En person som måske allerede har erfaringer med foreninger og frivillighed (ikke et krav).

Om os

KFUM-Spejderne har, udover de faste medarbejdere, i øjeblikket 9 projektmedarbejdere der arbejder med projekter og initiativer, som er forankret i KFUM-Spejdernes formål, vision og strategi. Projekterne handler eksempelvis om bæredygtighed, socialt ansvar og demokratidannelse. Som medarbejder hos KFUM-Spejderne bliver du givet stort ansvar for at nå de opstillede mål. Samarbejdet beror på stor grad af selvledelse og din egen evne til at tænke proaktivt i løsningen af opgaverne.

Du får kontorplads hos KFUM-Spejderne på Spejdercenter CPH i København (Sjælør). Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra, når dette giver mening. 

Vi forventer at du taler og skriver dansk flydende. 

Løn og ansættelsesvilkår 

Der er tale om en projektansættelse med en ugentlig arbejdstid på cirka 15-20 timer, og vi ser gerne, at ansættelsen varer mindst to år. Timelønnen er udgør pt kr. 145. Der kan dog være mulighed for at tilpasse ansættelsesperioden til din uddannelses varighed. Du planlægger selv sammen med projektlederen din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge. Du skal være indstillet på at noget af din arbejdstid vil ligge i aften og weekender. 

Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Vi skal have din ansøgning senest d. 6 juni og der afholdes ansættelsessamtaler d. 9 juni.

Yderligere oplysninger

Vil du høre mere om projektet kan du kontakte Projektleder Kristian Rostgaard på tlf. 22 22 94 21 mail kristian@kfumspejderne.dk eller Chefkonsulent Jakob Frost på tlf 22 22 94 77 mail jakobfrost@kfumspejderne.dk

 

Tip en venAndre stillinger