Byggerådgiver

ByggeafdelingenPubliceret 5. november 2021
Ansøgningsfrist 28. november 2021

Byggerådgiver til håndtering af bygge- og renoveringssager

hos ALBOA (ALmen BOligorganisation Aarhus), Viby J.

Har du stærke erfaringer og kompetencer som projektleder, og har du en byggeteknisk baggrund? Er du samtidig serviceminded og god til at kommunikere med mange forskellige interessenter, så der skabes gode samarbejdsrelationer? Så har du muligheden for at bringe dine kompetencer i spil som byggerådgiver hos ALBOA.

Hos ALBOA har vi en lang række planlagte projekter inden for renovering samt nybyg i de kommende år, og derfor søger vi en erfaren byggerådgiver til vores byggeafdeling. I stillingen som byggerådgiver vil du varetage bygherrerollen, og opgaverne varierer fra helt traditionelle renoveringsopgaver til mere omfattende renoveringsopgaver støttet af Landsbyggefonden. I begge typer opgaver vil det ofte være nødvendigt at renovere, mens beboerne bor i deres bolig. Stillingen stiller derfor store krav til dig som projektleder, og til dine faglige såvel som menneskelige kompetencer.

 

OM JOBBET

Som byggerådgiver i ALBOA vil du altid have flere sager i gang på samme tid, og det er derfor nødvendigt, at du arbejder systematisk og struktureret. Dine opgaver vil veksle mellem byggeteknisk styring, beboerkontakt og administrative opgaver. Kontaktfladen er meget bred, så du skal evne at kommunikere lyttende og forstående, men også med en naturlig autoritet på alle niveauer (med beboere, afdelingsbestyrelser, myndigheder, rådgivere, håndværkere mfl.).

Projekteringsarbejde udføres ved eksterne rådgivere, hvor du skal bidrage til granskning for byggeteknik, bygbarhed og sikkerhed under udførelse og drift. Derfor er det en fordel med kendskab til projektering, fagtilsyn, byggeledelse, udbudsregler og AB18 og ABR18 samt evt. erfaring fra en bygherreorganisation eller som bygherrerådgiver.

Du bliver en del af byggeafdelingen, der består af fem øvrige byggerådgivere. Afdelingen vil gerne styrke sine kompetencer inden for byggeriets IKT, og det er derfor en fordel, hvis du kan bidrage med erfaring på dette område.

Som udgangspunkt har du din daglige gang på kontoret i Viby J samt på de lokationer, hvor projekterne er i gang. Der vil ind imellem være behov for aftenmøder med beboere og afdelingsbestyrelser, men vi har fleksible arbejdstider, så du har mulighed for at kompensere for dette på andre tidspunkter.

 

OM DIG

Om du har fem eller tyve års erfaring, er ikke så afgørende - blot du har den rette personlighed og interessen for at arbejde for og med beboerdemokratiet, som er fundamentet i de almene boligorganisationer.

Herudover,

 • har du relevant byggeteknisk uddannelse og erfaring.
 • er du udadvendt, serviceminded og samarbejdsorienteret.
 • har du gerne kendskab til Landsbyggefondssager og erfaring fra en almen boligorganisation, men det er ikke en betingelse.
 • skal du evne at kunne styre og have overblik over flere renoveringssager på én gang - og kunne planlægge, lede og styre de beboerdemokratiske processer, så de fører til tilfredse beboere.
 • skal du være både en god opstarter og en god afslutter på renoveringssagerne.
 • skal du evne at kommunikere forståeligt og respektfuldt på alle niveauer.
 • skal du have gå-på mod og godt humør også i komplekse og vanskelige opgaver.
 • har du gerne solid erfaring inden for byggeriets IKT, så du kan blive afdelingens IKT-ansvarlige - uden det dog er en betingelse.

 

VI TILBYDER

ALBOA er en arbejdsplads, hvor samarbejde og sparring er en del af hverdagen, og hvor værdierne (Trivsel, Ordentlighed og Fællesskab) kan mærkes i hverdagen. Vi har fokus på udvikling, og der er stor frihed til at planlægge sin egen hverdag, så længe opgaverne løses tilfredsstillende.

Du vil blive aflønnet iht. BL’s overenskomst med relevant faglig organisation.

Overordnet er følgende gældende for stillingen:

 • Grundløn
 • Pension
 • Ferie og Feriefri
 • Sundhedsforsikring
 • Betalt frokost (30 min pr arbejdsdag)
 • Mulighed for hjemmearbejdsplads
 • Fleksible arbejdstider

Du skal have kørekort og bil til rådighed til arbejdsrelateret kørsel, som afregnes efter gældende takster.

I forbindelse med ansættelse skal du fremvise ajourført straffeattest.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Byggechef, Niels Eilersgaard på tlf. 2118 5049.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Kristina Vincent på krv@alboa.dk eller tlf. 2761 6020

 

Send din ansøgning samt CV senest den 28. november.

Vi forventer at afholde første samtalerunde den 8. december. For de kandidater der går videre, forventer vi at afholde anden samtalerunde den 13. december. Forventet jobstart 1. februar 2022. 

 

Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip en ven