Ønske om praktikplads

 Publiceret 16. september 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

I SAGRO ønsker vi at hjælpe unge under uddannelse med en praktikplads, såfremt vi har mulighed for det på det ønskede tidspunkt.

SAGRO er partner i DLBR og (vi og vores datterselskaber) har til formål at yde service og rådgivning inden for bl.a. regnskab, driftsøkonomi, planteavl, kvægbrug, svineproduktion, (ejendomsoverdragelse og jura).

Vi er en dynamisk, markedsorienteret og værdibaseret virksomhed. Og det vores vision at skabe et stolt og stærkt landbrug.

Har du lyst til et praktikforløb fyldt med udfordringer, som udvikler dig både personligt og fagligt, glæder vi os til at høre fra dig. Når en medarbejder udvikler sig, udvikler virksomheden og relationerne sig også.

Vores mål er, at vi ansætter de rigtige medarbejdere med de kompetencer og værdier, der er med til at sikre, at vi fortsat udvikler os som organisation til gavn for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Vi vil kontakte dig, hvis vi har mulighed for at tage dig i praktik. Du er også velkommen til at søge igen på et senere tidspunkt, hvis du ikke hører fra os i denne omgang

Tip en venAndre stillinger