Driftsøkonom eller driftsøkonomiassistent

Herning/HolstebroPubliceret 16. august 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

SAGRO søger driftsøkonom eller driftsøkonomiassistent

Vi mangler dig, der kan lide at være på kontoret det meste af tiden, hvor du arbejder med økonomistyring og klargøring af materiale til en rådgiver, men som også er klar til at tage ud til landmanden og rådgive om økonomi ud fra materiale, som en kollega har klargjort til dig.

Har du flair for tal, en god økonomisk forståelse, og forstår du at kommunikere dine budskaber klart og tydeligt? Kan du lide at arbejde med glade, hjælpsomme og kloge kollegaer? Og ved du ovenikøbet bare lidt om landbrug? Så er det lige dig, vi mangler til vores hold!

Langt de fleste af vores kunder/landmænd er ejerledere, og det giver os en helt unik mulighed for at komme helt tæt på beslutningerne - både når der skal træffes svære beslutninger, og når det er sjovt, inspirerende og udviklende. Forstil dig, at du bliver tæt sparringspartner for 20-30 landbrug inden for økonomi, ledelse og strategi, eller at det er dig, der gør materialet klar til en rådgiver i samspil med landmanden. 

Du bliver en del af vores hold i "Økonomi & Strategi", hvor vi aktivt arbejder med danske landmænd og deres virksomheder. Alt efter om du er driftsøkonom eller -assistent, får du ansvaret for dine egne kunder, alternativt i samarbejde med en rådgiver, hvor du leverer en stor del af de økonomiske analyser.

Tip en venAndre stillinger