Elev i Regnskab

Holstebro, Herning, Billund, EsbjergPubliceret 26. februar 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vi tilbyder mere end bare et job - du bliver en del af et professionelt, ambitiøst og dynamisk arbejdsmiljø. Vi er et udviklende team, bestående af både yngre og mere erfarne medarbejder som løbende udvikler og dygtiggøre hinanden, både personligt og fagligt.

Som elev i SAGRO-regnskab bliver du en del af et team på 20-25 dygtige medarbejdere. Du varetager bl.a bilagshåndtering og controlling for din egen kundeportefølje. Du modtager naturligvis en grundig oplæring af en dygtig kollega, så du føler dig godt klædt på til jobbet.

SAGRO Regnskab har lige nu i alt ansat 10 elever, og vi brænder for at tiltrække og uddanne nye kandidater til vores virksomhed.

I SAGRO-regnskab har vi desuden stor fokus på udviklingen af det papirløse og digitale bogholderi, så det er vigtigt du har et digitalt mindset, samt viljen til at holde dig opdateret på emnet.  Som person er du udadvendt og positiv mod såvel kunder som kolleger, og du evner at samarbejde. Du er sød, klog, og har et glimt i øjet og dit servicegen er stort. Du sætter en ære i at opgaverne løses til tiden og du trives med en arbejdsdag i højt tempo og med skiftende opgaver. Du arbejder struktureret og evner til at bevare overblikket, når der er flere bolde i luften på én gang. Fleksibilitet er vigtigt

Tip en venAndre stillinger