Verktygsmakare

Ystad, BLS Industries ABPublicerad den 6 oktober 2022
Sista ansökningsdag : Så snart som möjligt

Ansök

Nu söker vi dig som har yrkesstoltheten ut i fingerspetsarna och som har ett helhetskunnande som verktygsmakare till formsprutning av plastdetaljer. Du kommer att arbeta med hela bredden från nytillverkning, service och underhåll samt intrimning av nya verktyg. Du har som vår verktygsmakare helhetsansvaret för att formsprutningsverktygen hela tiden är optimala och väl underhållna. I denna tjänst kommer du även ha mycket leverantörskontaker. Vi tror därför att du kommer att få full stimulans av kombinationen av praktiskt tekniskt arbete på högsta nivå, med möjligheten att i mångt och mycket även arbeta med mer administrativa uppgfiter. Hos oss får du verkligen möjligheten att arbeta från tidigt projektstadie till färdig produkt. 

Din profil

Nu har du möjlighet att arbeta i en flexibel tjänst där du är en hybrid av arbetare och tjänsteman. Du kommer att vara företagets nyckelperson när det kommer till att arbeta med den operativa verksamheten inom vår verktygsavdelning. Vi tror att du har en gedigen bakgrund som verktygsmakare. Kanske känner du att du vill ha "något nytt" efter många år inom yrket? Hos oss får du den möjligheten. Vi vill göra vårt yttersta för att få rätt kandidat att trivas hos oss. Både med uppgifterna och kollegorna. Välkommen till oss på BLS!

I denna rekrytering samarbetar BLS Industries med HIREQ. För ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan! 

AnsökTipsa en vänAndra tjänster