Strategisk inköpare

Ystad, BLS Industries ABPublicerad den 2 oktober 2023
Sista ansökningsdag : Så snart som möjligt

Ansök

BLS Industries är en innovativ och framstående koncern inom VVS-branschen. Vi är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök, där all tillverkning sker i egen regi i Sverige. Koncernens huvudsakliga produktsegment är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet. Tack vare en målmedveten satsning på produktutveckling och en konsekvent strategi för nya förvärv, är idag BLS Industries en av de centrala leverantörerna i branschen med flera starka varumärken. 320 anställda. Omsättning ca 800 mkr. https://www.blsindustries.se/

 

Vi söker en strategisk inköpare till BLS Industries. BLS är en koncern i tillväxt vilket ger dig möjlighet att arbeta för hela den nordiska koncernen. Vi tror att du kittlas av tanken att vara med och skapa en effektiv inköpsprocess tillsammans med inköpschef och operativ inköpare.

Du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av inköpsavdelningen där du fokuserar på långsiktiga kostnadsaktiviteter samt är med och driver och förbättrar samarbetet med befintliga leverantörer. BLS tror på att skapa långsiktiga relationer där win- win är viktigt.

För att framtidssäkra en hållbar koncern kommer du även att arbeta nära produktchef, produktion och ledning. Du kommer att arbeta med det långsiktiga strategiska arbetet, delta i utvecklingsprojekt samt stötta upp i det operativa inköpet.

Vi söker dig som har

x Eftergymnasial utbildning inom industriell ekonomi eller inköpsutbildning
x Några års erfarenhet av strategiskt inköp

x Då företaget verkar inom en industri med tekniska lösningar är det starkt meriterande att kunna läsa och förstå ritnings underlag och andra tekniska specifikationer

x Erfarenhet av att arbeta med hållbarhetskrav gentemot leverantörer
x Svenska och engelska i tal och skrift
x Körkort B


För att trivas hos oss tror vi du är en prestigelös relationsbyggare som älskar att göra bra affärer för alla parter. Du har ett stort engagemang i alla uppgifter du tar dig an och har lätt för att strukturera och prioritera. Du tänker och agerar strategiskt och är en kommunikativ person som tillsammans med dina kollegor arbetar målinriktat. Du trivs med att skapa strukturer och effektiva flöden. Du räds inte utmaningar och utveckling.

Placeringsort Ystad.

Låter det intressant?

Bra! Sänd in din CV och svara på några frågor.

AnsökTipsa en vänAndra tjänster