Trailer mekaniker

TaulovPubliceret 14. maj 2020
Ansøgningsfrist 31. maj 2020

KH OneStop søger trailer mekaniker til vores afdeling i Taulov

Velkommen indenfor hos KH OneStop A/S

Som Danmarks førende leverandør til transportbranchen har vi i mere end 40 år tilbudt effektiv service på transportkøleanlæg, trailere og lifte. Vi hjælper kunderne, når de har brug for det - og hvor de har brug for det. Vi er importør og eneforhandler af Thermo King- & Frigoblock transportkøleanlæg. Kort sagt: Vi holder transportbranchen godt kørende.

Den samlede medarbejderstab tæller på nuværende tidspunkt 165 mand fordelt på servicecentre over hele landet. I alt får du 9 erfarne kolleger på værkstedet i Taulov. Vi er flere, der har været her i mange år, nogle i rigtig mange år. For vi er en god og udviklende arbejdsplads. Og selvom det meste arbejde er selvstændigt, er her god stemning, og vi er altid klar til at hjælpe hinanden.

Arbejd selvstændigt med varierende opgaver

Størstedelen af dine opgaver løser du selv, hvilket er fælles for alle i teamet. Blandt andet bruger du dine arbejdsdage på:

  • Fejlfinding  via WABCO/KNORR diagnose programmer
  • Fejlfinding og reparation af lift
  • Montage og fejlfinding på tracker/GPS
  • Servicering og syn af gardin trailere

Det vil derfor være en stor fordel, hvis du har erfaring med nogle af ovennævnte opgaver. Derudover skal du have kendskab til anvendelse af PC på brugerniveau, du skal have almindeligt kørekort, og det er et stort plus, hvis du har kørekort til lastbil med hænger

Personligt

Da vi har et meget højt serviceniveau, har vi åbent når vore kunder har brug for det. Derfor har vi udvidede åbningstider, og du vil indgå i en turnus, hvor du hovedsageligt vil være på arbejde 3 dage om ugen fra 6.00 - 18.00, og have 2 ugentlige fridage. Vi har derfor brug for, at du er fleksibelt indstillet, har godt humør og et højt serviceniveau.

Vi sørger løbende for udvikling af vores medarbejdere så du skal være indstillet på, at du vil skulle opkvalificere dig løbende.

Ansøgning

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars Visbech Madsen på tlf. 63106106. Vi gennemgår ansøgningerne løbende og vil derfor afholde samtaler med relevante kandidater efter behov. Du søger stillingen via nedenstående link.

Tip en venAndre stillinger