Controller / revisor- eller regnskabsassistent

Spiras 

Controller / revisor- eller regnskabsassistent

Drømmer du om et arbejdsliv i en banebrydende og moderne rådgivningsvirksomhed?  Ønsker du at sætte dine økonomiske og regnskabsmæssige kompetencer i spil?

Så er det dig, vi snarest muligt søger til en af vores afdelinger i Kolding, Odense, Vojens eller Aabenraa.

Vi leder efter engagerede controllere, revisorer og/eller regnskabsassistenter, der brænder for at håndtere revisions- og regnskabsopgaver på højt niveau. Som en del af vores team får du mulighed for at bidrage til udviklingen af vores arbejdsprocesser og metoder inden for revision og regnskab - også med mulige digitale løsninger indenfor vores hverdagsrutiner.

Dine opgaver vil være, at:

  • sikre revisions- og regnskabsopgaver af høj kvalitet for en stribe forskellige kunder
  • deltage i udarbejdelse af finansielle rapporter og analyser
  • fusionere digitale løsninger i vores arbejdsprocesser

Og er du skarp på selskabsregnskaber, åbner der sig endnu flere muligheder.

Dine kvalifikationer:

Du elsker tal og har en baggrund som controller, revisorassistent og/eller regnskabsassistent kombineret med erfaring med opsætning og beregning af moms-, skatte- og årsregnskaber fra revisionsbranchen eller DLBR-virksomhed (Dansk Landbrugsrådgivning). Du skal trives med teamwork, og det er samtidig vigtigt, at du bevarer overblikket, arbejder struktureret med opgaverne og overholder deadlines. 

Om os

Spiras er en rådgivningsvirksomhed i vækst, der er dre­vet af moderne rådgivning, digitalisering og fokus på at skabe en unik arbejdskultur. 

Vi er dedikeret til at styrke vores medarbejdere gennem god opgaveindføring, en attraktiv medarbejderpolitik, der inkluderer fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmear­bejdsdage og et stimulerende arbejdsmiljø. Her har du chancen for at forfølge dine karriereambitioner, speciali­sere dig og påvirke både arbejdsopgaver og produkt- og procesudvikling.

Spiras tilbyder:

  • En unik chance for et job med faglig og personlig udvikling inden for øko­nomi og regnskab
  • Arbejdsplads i en af vores afdelinger i Kol­ding, Odense, Vojens eller Aabenraa
  • Indflydelse på både arbejdsopgaver og virksomhedens udvikling
  • Attraktive medarbejderfordele

Er du nysgerrig - lyder det som noget for dig? 

Har du lyst til at være en del af vores gode team, og tænker du, at dette er det helt rette job for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning via spiras.dk/job eller linket nedenfor.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen og os som kollegaer, så ring gerne til teamleder Winni Andersen på 2629 8364 for at få mere at vide. Vi inviterer dig også gerne til en uforpligtende kop kaffe og en snak.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret22. marts 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktMette Sandemann+45 20 42 48 18