Praktikant til kommunikation og marketing

Marketing, GråkjærPubliceret 21. november 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for kommunikation og digitale medier?

KOM I PRAKTIK i GRÅKJÆRS MARKETINGAFDELING  

Hos Gråkjær i Holstebro har vi mange spændende og vigtige opgaver, der skal løses i 2024. Derfor søger vi en praktikant til vores marketingafdeling til opstart forår 2024

Praktikanter har det fedt hos os. Sådan er det.

Det kan lyde som en floskel, men vælger du Gråkjær som praktikplads, så vælger du også at blive en del af et helt usædvanligt og meget socialt arbejdsmiljø. Du skal ville fremad, og du skal kunne tage lidt gas. For det er sådan, vi er. Til gengæld lover vi dig fagligt eventyr og fredagsbar.

Som praktikant hos os er du med til at synliggøre Gråkjær på diverse online medier - på tværs af målgrupper og platforme. Du vil få stor kontaktflade til vores ledelse, sælgere, projektledere og byggeledere for at finde frem til de rette historier fra hverdagen, som skal eksekveres kommunikativt til både pressen og sociale medier. I praktikperioden får du rig mulighed for at afprøve nye teorier i praksis.

 Dine opgaver vil typisk være:

  • Udarbejdelse af presseartikler til diverse medier på tværs af forretningsområder.
  • Kommunikation og indhold i billeder, lyd og video til sociale medier - Facebook og LinkedIn.
  • Udvikling og vedligeholdelse af Facebook og LinkedIn-profil med fokus på tiltrækning af nye medarbejdere og videreudvikling af et stærkt employer brand.
  • Udarbejdelse af forretningsfokuserede kampagner på Facebook og LinkedIn inkl. analyse af performance på tværs af digitale platforme.
  • Deltagelse i den daglige drift og ad hoc-opgaver i marketingafdelingen.

Du bliver godt klædt på til at løse ovenstående opgaver i tæt dialog og sparring med Gråkjærs marketingansvarlige.

Hvem er vi på udkig efter?

Du er nytænkende og har flair for online kommunikationsplatforme og kan lide at få den rette vinkel på historien. Har du kendskab til Google Analytics og Adobe-pakken, vil det være en fordel.

Du løser opgaverne selvstændigt, er udadvendt og trives med at tage kontakt til kolleger i hele organisationen samt kunder.

Skal du skrive en opgave eller afsluttende kandidatafhandling?

Skal du skrive opgave i praktikperioden, kan vi sammen tale om nogle interessante emner alt efter dine ønsker. Skulle du have lyst til at skrive din afsluttende kandidatafhandling efter praktikperioden hos Gråkjærkoncernen, vil vi også være meget interesseret i at drøfte denne mulighed.

Gråkjær er en totalentreprenør, der opfører små og store byggerier til erhverv, bolig og landbrug. Med udgangspunkt i vestjyske værdier, store ambitioner og 50 års erfaring opfører Gråkjær alt fra erhvervsejendomme, produktionslokaler og kontordomiciler til boligbyggeri og landbrugsbyggeri.

Gråkjær har domicil 2 minutter fra motorvejen i Holstebro og har egen tegnestue, miljøcenter og egenproduktion. Virksomheden beskæftiger mere end 100 medarbejdere samt en lang række underentreprenører, arkitekter og ingeniører.

Vi ser frem til at høre fra dig snarest muligt, og vi indgår en aftale om praktikforløbet, så snart vi har fundet den rette studerende.

Er du interesseret i at høre nærmere om praktikplads hos Gråkjær?

Kontakt marketingansvarlige Charlotte Ravn Neuert på mobil: 2048 9327.

 

Tip en venAndre stillinger