Ansvarlig til farestald søges hos Bøgely i Vorgod

Herning Publiceret 5. december 2019

Har du lyst til at være med til at fortsætte den gode udvikling, de gode produktionstal og den gode dyrevelfærd, så er her muligheden for at blive ansvarlig for farestalden hos Bøgely.

Som en del af et stærkt team med 3-4 ansatte, vil du være med til at sætte de høje standarder og spændende mål i samarbejde med Ejeren og dine kollegaer.

Om jobbet

Som ansvarlig for farestalden på Bøgely får du rig mulighed for at bruge dine erfaringer og dine ideer. Foruden farestalden vil du hjæle til i løbe- og drægtighedsstalden. Du får ansvaret for alle faser og opgaver i stalden relateret til farestaldsarbejde, herunder fodring, vaccination og sundhedskontrol.

Søger du personlig og faglig udvikling er der mulighed herfor, og i ferieperioder kan øvrige ad hoc-opgaver samt afløsning i andre staldafsnit forekomme.

Du får ansvar for egne opgaver, med mulighed for sparring med ejer. Du får gode rammer og lov til at sætte mål samt mulighed for at nå dem. Vi tilbyder dig gode arbejdsforhold og gode kollegaer. Der er tale om en fuldtidsstilling med arbejde hver 3 weekend. I hverdagen er arbejdstiden 07.00-15.00.

Om dig

Er du ufaglært, nyuddannet eller erfaren landmand er ikke afgørende, blot du har lidt erfaring med arbejdet omkring farestald og interessen herfor. Går du med lederambitioner vil du også kunne udfordres - stillingen, opgaver og ansvar vil blive tilpasset hertil. Der tales og skrives dansk på bedriften, hvorfor du skal kunne begå dig i skrift og tale.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er mødestabil og kan arbejde selvstændigt så vel som i teams.
  • Er positiv og energisk og har en fleksibel indstilling.
  • Har et godt overblik, tager ansvar og trives på en arbejdsplads med en fri jargon.

Om Bøgely

Bedriften ligger ved Vorgod, tæt ved Videbæk i Vestjylland og har 470 søer med salg af 30 kg. grise. Bøgely har gennemgået en stor udvikling og producerer nu 35 grise pr. årso og 18 levendefødte pr. so - der er potentiale til mere.

Ansøgning og kontakt

SAGRO rekruttering er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via linket karriereilandbruget.dk. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringsrådgiver Rikke Frølund-Bastrup fra SAGRO på T 9629 6652.

Tip en venAndre stillinger