Analysekemiker

KMC ambaPubliceret 6. januar 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Analysekemiker til QC-laboratorium

Har du en nysgerrig tilgang til dit arbejde, trives du i en dynamisk hverdag med megen omskiftelighed, ser du udvikling, optimering og problemløsning som spændende udfordringer? Så er du måske vores nye analysekemiker på QC-laboratoriet ved KMC i Brande.

KMC er en international virksomhed i rivende udvikling. Vi er leverandør af kartoffelbaserede ingredienser til fødevare- og foderindustrien. Vores produkter produceres på fem fabrikker i Jylland og sælges i hele verden. Laboratoriet består af 18 medarbejdere der dagligt udfører en lang række forskellige kemiske, fysiske og mikrobiologiske analyser.

Jobbet

Vi søger en glad og engageret analysekemiker, der i samarbejde med laboratoriets øvrige medarbejdere, skal sikre at vi leverer kvalitet til tiden i et sikkert arbejdsmiljø. Laboratoriet leverer løbende analyser af råvarer, mellemvarer og færdigvarer til vores fabrikker, så de er klædt på til at styre produktionen, og sikre at vores kunder modtager produkter inden for fastsatte specifikationer.

Som analysekemiker i QC får du en central rolle i udvikling og optimering af laboratoriet. Du skal drive projekter med udvikling og validering af metoder til LC-MS/MS, IR, mikrobiologi m.fl., og sikre at metoderne altid lever op til intern og eksterne krav.

Foruden et tæt samarbejde med afdelingens laboranter, får du en bred kontaktflade med produktansvarlige samt kollegaer fra R&D og produktionerne.

Kvalifikationer

Du har en relevant naturvidenskabelig uddannelse med fokus på kemi. Du har flair for og erfaring med drift og fejlsøgning af analyseapparater til kemiske og fysiske analyser, gerne erfaring med LC-MS/MS og IR. Derudover vil kompetencer med mikrobiologiske analyser, Excel og godt kendskab til statistik være en fordel. Det forventes at du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk.

Du skal kunne tage ansvar og sætte retning for dig selv og dine kollegaer i dit daglige arbejde. Med en kvalitetsbevidst, positiv indstilling og et omgængeligt væsen, har du nemt ved at samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere på tværs af organisatoriske lag.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde dig et job i en økonomisk stærk virksomhed i vækst med gode personaleforhold og 240 engagerede kolleger. Vi har et internt slogan: "KMC - et godt sted at være", og det gør vi meget for at leve op til.

Ansøgning

Synes du, at stillingen lyder interessant for dig, så klik på linket her https://www.kmc.dk/careers-open-vacancies og send os din ansøgning. Vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre nærmere omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte laboratoriechef Bo Breinbjerg tlf. 40969395.

Tip en venAndre stillinger