printshare

Personliftmekaniker til fast opgave - Femern, Rødby

RIWAL Publiceret 26. juli 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du mekaniker og har du lyst til arbejde som fast montør på ét af landets mest visionære byggeprojekter med service og reparation af lifte og teleskoplæssere som opgave? Så har vi en helt særlig job-mulighed til dig på Lolland. 

 

Riwal er samarbejdspartner i konstruktionsarbejdet med at skabe verdens længste sænketunnel.

Til denne særlige opgave har vi brug for en fast servicemontør på byggepladsen som kan vedligeholde og servicere de lifte og teleskoplæssere som er i udlejning til vores kundes entreprise på projektet

Hos Riwal arbejder vi for altid at kunne levere den bedste kundeoplevelse. Som vores servicemontør på pladsen bliver du en vigtig del af vores service til den aktuelle kunde.

Det bliver således din opgave, ved levering af fejlfrit og velfungerende materiel, at hjælpe kunden til højst mulig driftstids på projektet, så det kan færdiggøres til tiden.  

Din arbejdsdag som fast tilknyttet til byggepladsen består typisk af opgaver som

  • Fejlfinding og reparation af materiel
  • Reparation af skader på materiel
  • Udførelse af motorservice
  • Koordinering af leveringer og afhentninger

 

Vi lægger vægt på, at du er god til både at finde fejl og løsninger, men det er lige så afgørende for os at du kan holde overblikket og har evnen til at samarbejde om at få opgaverne løst hurtigt og effektivt for kunden.

Du skal have faglig uddannelse og erfaring indenfor mekanik. Hvis du kender noget til hydraulik og/eller elektroteknik, vil det være en fordel men ikke noget krav.

Det vil være at foretrække, hvis du har erfaring med reparation af lifte og eventuelt andre former for entreprenørmaskiner.

Kundeservice og kvalitetsbevidsthed er kernen i vores servicearbejde, så det forventer vi naturligvis også at dit arbejde er præget af. Dine samarbejdsevner skal være rigtigt gode. Det er vigtigt at du forstår kundens behov og kan se muligheder fremfor udfordringer i arbejdet med at møde det.

I jobbet vil du møde samarbejdspartnere af mange forskellige nationaliteter og du vil derfor få behov for at kunne gøre dig forståelig på engelsk.

 

Som Riwals servicemontør på Femern projektet får du fast bil og tilhørssted på byggepladsen.

Selv om jobbet er meget selvstændigt og du for det meste arbejder alene, vil du både fagligt og kollegialt få fuld backup i arbejdet. Hos os vi har et usædvanligt godt kollegaskab. Også vores tekniske ekspertise er i særklasse, så vi kan levere dig effektiv hjælp og rådgivning i det omfang du har behov for det til den enkelte opgave.

Serviceopgaverne koordinerer du i samarbejde med vores Teknisk Helpdesk, ligesom flere af dine kollegaer fra salgsafdelingen vil have deres faste gang på selve projektet. Du vil således indgå i et team som arbejder sammen om at få tingene til at lykkes på byggepladsen.

Fagligt klæder vi dig godt på til opgaven. Som ny medarbejder hos Riwal indgår du i et nøje planlagt introduktionsforløb, ligesom vi også sørger for at du løbende får den efteruddannelse du har behov for i forhold til arbejdet. Blandt andet vil du, som en fast del af din ansættelse, få kursus i lovpligtigt sikkerhedseftersyn af personlifte og teleskoplæssere. Dine dygtige og erfarne kollegaer lærer også gerne fra sig og med fire værksteder i Danmark har vi masser af viden og erfaring at dele ud af.

Opgaven er tidsbegrænset til kundens projektperiode som forventes afsluttet i 2023/24. Herefter vil du have mulighed for at forsætte din ansættelse hos os; eventuelt som udekørende servicemontør, rejse mekaniker eller som fast mand på ét af vores andre spændende projekter på Sjælland. Mulighederne er mange. 

I tillæg til lønnen tilbyder vi værkstedsbonus og pensionsordning. Vores lokalaftale omfatter også firmabetalt fagforenings- og a-kasse kontingent.

 

Bliv en del af et spændende byggeprojekt og af landets førende liftudlejningsvirksomhed og send din ansøgning allerede i dag. Du er også velkommen til at kontakte Serviceleder Thomas Dyhre på telefon 3089 0840, hvis du ønsker at vide mere om stillingen og Riwal.

Tip en venAndre stillinger