FDF søger konsulent med økonomisk tæft til udvikling og kvalitetssikring

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF 

Har du erfaring med økonomi og lyst til at komme med bag kulisserne i en professionelt drevet frivillig organisation, der giver børn og unge fællesskab, oplevelser og dannelse?

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra gennem leg, tro, samfundsengagement og relationer. FDF består af cirka 350 selvstændige kredse, hvor børn og unge i nære meningsfulde frirum vokser som mennesker, udvikler færdigheder og dannes til at engagere sig i verden. For at understøtte og udvikle dette arbejde har landsforbundet en række kurser, arrangementer, ejendomme og øvrige tværgående initiativer, ligesom vi har godt 30 ansatte i organisationen. Vi søger lige nu en økonomisk konsulent, til at være en del af teamet for nationalt engagement i FDF. 

Vi forestiller os, at du har erfaring med frivilligt arbejde og kender vilkårene for en frivillig organisation som FDF, samt at du både kan udvikle arbejdsgange og processer, men også sætter en ære i at sikre god afrapportering til ledelse, kollegaer samt frivillige.

Vi forventer, at du har overblik og evner at arbejde selvstændigt og struktureret, samt kan holde humøret højt i en hverdag, der byder på mange forskellige input og arbejdsopgaver. Centralt er både din økonomiske forståelse, men også dine formidlingsevner og organisationsforståelse, når tal skal kommunikeres til frivillige, ledelse og kollegaer.
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med både dit eget team, men også resten af organisationen, hvor dine opgaver blandt andet vil være:

 • Dagligt bindeled mellem FDFs ledelse og eksternt bogholderi, samt udvikling af arbejdsgange og struktur.
 • Kvalitetssikring af data til bogholder og lønbogholderi.
 • Udarbejdelse og formidling af økonomirapporteringer - både overordnet samt for projekter og aktiviteter.
 • At deltage i budget- og regnskabsprocesser og at agere kritisk sparringspartner på spørgsmål omkring økonomi, regnskab og budgetlægning.

Du skal kunne stå inde for FDFs formål, ambition og værdier og være klar til at arbejde i en organisation, hvor disse fremstår tydeligt og har betydning for både kollegaer og medlemmer. 

FDFs team for nationalt engagement består, udover dig, af 7 personer: 5 foreningsudviklere, 1 studentermedhjælper, samt FDFs chef for nationalt engagement og identitet.

Teamets vigtigste opgaver er at understøtte de frivillige i FDFs udvalg, arbejdsgrupper, arrangementer og hovedbestyrelse. Vi er også ansvarlige for den store fortælling om FDF, som vi blandt andet hjælper vores frivillige med at udbrede på nationale uddannelsestilbud og store lejre. 

Vi tilbyder bl.a.

 • Et spændende job, der giver mening og hvor du kan være med til at gøre en forskel
 • Et godt arbejdsmiljø med hjælpsomhed, fleksibilitet, åbenhed og dialog
 • Gode kollegaer, der brænder for deres arbejde og for at bidrage til, at FDF udvikler sig.

Løn- og ansættelsesvilkår

 • FDF tilbyder løn efter kvalifikationer og erfaring, men er ikke lønførende.
 • Stillingen er fuldtid, og indebærer aften- og weekendarbejde. Til gengæld er arbejdstiderne fleksible. 
 • Du refererer til FDFs chef for nationalt engagement og identitet.

Praktiske oplysninger

 • Arbejdsstedet er FDFs hovedkontor Rysensteensgade 3, 1564 København V.  
 • Der må til tider forventes mødeaktivitet rundt i hele landet og weekend- og aftenarbejde kan i mindre grad forekomme
 • Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte FDFs chef for nationalt engagement og identitet Stefan Buntzen-Christensen på sb@FDF.dk eller 41 73 11 80
 • Vi forbeholder os ret til løbende at indkalde til samtaler, så send din ansøgning allerede i dag

Tip en ven

Publiceret12. marts 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktStefan Buntzen-Christensensb@FDF.dk+45 41 73 11 80

Arbejdsstedets adresseRysensteensgade 3, 1564 København V, DanmarkÅbn i Google Maps