Studentermedhjælper Omstillingen

Nic. Christiansen Gruppen Publiceret 30. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være med til at sikre vores kunder den rette oplevelse, er du serviceminded, og kan du bevare overblikket og det gode humør, når der er travlt? - så er du måske vores nye studentermedhjælper til vores omstilling i Kolding. 

 

Til vores omstilling/reception søger vi en smilende og serviceminded studentermedhjælper. Den primære arbejdsopgave er telefonisk omstilling. Du vil være første kontaktpunkt med vores kunder og skal derfor være med til at sikre, at de altid får den rigtige og gode kundeoplevelse.

 

Vores reception er placeret centralt på vores hovedkontor i Kolding men servicerer vores selskaber, der er placeret rundt i hele landet. Internt vil du få kontakt med mange af vores medarbejdere og skal derfor have lyst til både at lære og forstå vores forretning, så du både kan hjælpe medarbejderne og guide vores kunder de rigtige steder hen. 

 

Receptionen er åben mellem kl. 8.00 og 16.30 (fredag til kl. 16.00) og bemandes af tre faste medarbejdere.

Som studentermedhjælper vil du skulle vikariere hele dage i forbindelse med ferie og sygdom, samtidig med at du får faste eftermiddagsvagter ca. to gange om ugen. Du skal derfor være fleksibel i forhold til at blive tilkaldt med kort varsel på dage udover dine faste vagter.

 

En spændende koncern i udvikling 

Nic. Christiansen Gruppen er en ledende figur i den nordiske autobranche. Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også kontorer i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler.  

Vores værdier er ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion og de udleves hver dag.  

 

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn    

Eller på vores karriereside: www.nc.dk/karriere  

 

Er du interesseret?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte HR Operations Manager Lene Ulrich Jensen på telefon +45 76342000 eller mail lenulr@nc.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Tip en venDetaljer

Operations Assistent

Nic. Christiansen Gruppen Publiceret 26. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Operations Assistent til vores leasing- og finansieringsselskab

Som Operations Assistent bliver du en del af NCG Importer Finance, der er Nic Christiansen Gruppens leasing- og finansieringsselskab. Vi tilbyder blandt andet attraktive leasing- og finansieringsløsninger til såvel private som erhvervskunder. Vi opererer sammen med alle koncernens selskaber og i alle de nordiske lande. Desuden er SimplyGo korttidsleasing og NCG Leasing interne aktiviteter i NCG Importer Finance. 

Som vores nye kollega i NCG Importer Finance, bliver du en del af et passioneret team på ni, som har en bred tværorganisatorisk kontaktflade mod koncernens øvrige forretningsområder, samt selskabets strategiske samarbejdspartnere på det finansielle område. 

 

MED EN NATURLIG SANS FOR KUNDESERVICE SUPPORTERER DU KUNDER OG FORHANDLERE

Dine arbejdsområder bliver indenfor kontraktstyring, administration og kundesupport, hvor du blandt andet håndterer kontrakter og administrative opgaver relateret til leasingaftaler, ligesom du servicerer henvendelser fra kunder og forhandlere primært via telefon og mail. 

Dine primære opgaver er:

 • Kundesupport og administrativ håndtering af SimplyGo’s digitale platform
 • Håndtering og etablering af koncernens egne biler
 • Kunde- og forhandlersupport primært via telefon og mail
 • Generel administration af tilbageleverede leasingbiler 
 • Udarbejdelse af leasingforslag og -aftaler
 • Administrative ad hoc-opgaver. 

Herudover deltager du i opdatering og forbedring af interne processer og du bidrager med viden og support i operationsteamet.

 

GOD KOMMUNIKATION OG PASSION SKABER DIN SUCCES

Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling indenfor auto- eller finansbranchen og har minimum 5 års erhvervserfaring. Du er rutineret IT-bruger af blandt andet Outlook og Excel. Da du har daglig kontakt med både interne og eksterne kunder og samarbejdspartnere, er det væsentligt, at du har gode kommunikationsevner, har passion for kundeservice og er en udpræget teamplayer. Jobbet som Operations Assistent kræver, at du er detaljeorienteret, struktureret og engageret, samt ønsker, at gøre en forskel for vores kunder.

 

DIN ARBEJDSPLADS 

Nic. Christiansen Gruppen er en ledende aktør i den nordiske autobranche og beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere. Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også kontorer i Norge, Finland, Baltikum og Tyskland. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier er ordentlighed, ambition, sammenhold og passion. Dette kommer til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes og vores vision; "Moving mobility and people".

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn        

 

SKAL VI UDVIKLE OS SAMMEN

Lyder det som en spændende mulighed, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Operations teamleder Tina Hommelgaard Bundgaard på 52 32 87 56.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

 

Tip en venDetaljer

Økonomiassistent

Odense, Nic. Christiansen GruppenPubliceret 12. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Bliv del af en velkonsolideret koncern i autobranchen, hvor din stærke talforståelse og dit skarpe blik for detaljen bliver bragt i spil. 

ØKONOMIASSISTENT I EN TVÆRGÅENDE ØKONOMIFUNKTION 

Som vores nye økonomiassistent bliver du en del af vores regnskabsfunktion i Group Finance, der bl.a. varetager regnskab for bilforhandlerkæderne Bayern AutoGroup, Terminalen, ERA biler og British MotorGroup. Vi har fem regnskabscentre der ligger i henholdsvis Tilst, Odense, Hillerød, Birkerød og Taastrup. Du bliver en del af teamet i Odense, med otte dygtige kolleger der ser frem til at tage godt imod dig. 

Du vil komme til at indgå i afdelingens daglige drift i samarbejde med resten af teamet, hvor dine spidskompetencer indenfor blandt andet behandling af data kommer i spil. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Bearbejdning af data i Excel og pivot
 • Vognadministration, herunder kontrol af omkostninger, og f.eks. ajourføring af vogntilskud
 • Forefaldende bogholderimæssige opgaver
 • Medvirkende ved måneds- og årsafslutning  
 • Afløse på opgaver indenfor finans-, debitor- og kreditorbogholderi 

 

STRUKTURERET TEAMPLAYER

Det er et krav, at du har en regnskabsmæssig baggrund fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med finans-, debitor- og kreditorbogholderi. Du har gerne erfaring fra bilbranchen, det er dog ikke et krav. Du har flair for tal, er lidt af en Excel-haj og så har du et udbredt IT mindset. Kendskab til Autovision og Docubizz vil være en fordel, men ikke et krav. 

Du trives i et team, hvor faglig sparring og god dialog vægtes højt og hvor vi, når der er spidsbelastninger, løfter i flok. Du arbejder systematisk og ansvarsbevidst og trives med at have egne faste ansvarsområder og desuden sætter du en ære i, at alle opgaver bliver løst korrekt og til tiden. Du får en stor kontaktflade på tværs af organisationen og det er derfor vigtigt, at godt samarbejde ligger dig på sinde. Da Nic. Christiansen gruppen er en virksomhed i stor udvikling, er det væsentligt, at også du er udviklingsparat og ser glæden i at være med på rejsen. 

Vi tilbyder udfordrende arbejdsopgaver, personlig udvikling, ambitiøse og inspirerende kollegaer samt et godt tilrettelagt onboardingforløb der sikrer, at du kommer godt ind i dine nye opgaver og omgivelser.

 

ET INSPIRERENDE ARBEJDSMILJØ I EN STOR KONCERN 

Som medarbejder i Group Finance bliver du desuden en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche, hvor vi ud over vores stærke position i Danmark også har kontorer i Sverige, Norge, Finland, Baltikum og Nordtyskland. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier er ordentlighed, ambition, sammenhold og passion - dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes og vores vision; "Moving mobility and people".  

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn      

ER DU INTERESSERET? 

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning allerede i dag!

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte regnskabschef, Tina Felsinger, på tlf. 40 35 83 85

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.