Regnskabschef Team Nord

NCG Retail Aarhus, Nic. Christiansen GruppenPubliceret 7. februar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du mod på spændende udfordringer som omdrejningspunktet for økonomi og regnskab i en del af en stor bilkoncern, samt at være en vigtig ressource i forretningens videre udvikling? Så er her en spændende mulighed for dig… 

Regnskab, ledelse og udvikling 

Som regnskabschef i Team Nord, bliver du en del af ledergruppen i NCG Retail Økonomi, og du bliver leder for et velfungerende og kompetent team bestående af 4 specialister. Teamet er kendetegnet af høj trivsel, stor faglighed og en uformel omgangstone. Team Nord supporterer Bayern AutoGroup Aalborg, Bayern AutoGroup Aarhus og Terminalen Aarhus. 

Du bliver "spillende træner" og får dermed både det overordnede ansvar for overholdelse af processer, deadlines, leverancer og performance samt bliver hands on på opgaver, når der er spidsbelastninger f.eks. ved månedsluk og årsafslutning. Du får en bred berøringsflade og vil løbende have dialog og sparring med bla. filialdirektører og salgschefer, samt du vil få et tæt samarbejde med de øvrige teams. Dit primære arbejdssted bliver på vores kontor hos Bayern AutoGroup i Aarhus. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at: 

 • Sikre rettidig og korrekt månedsluk 
 • Sikre rettidig og korrekt årsafslutning 
 • Lønkontrol  
 • Agere gatekeeper ifht. complience, GDPR mv.  
 • Daglig styring af diverse regnskabsopgaver f.eks. registrering, fakturering, kreditor, debitor, afstemning af tilskud og vognkort samt registreringsafgift 

Derudover bliver du medansvarlig for den videre udvikling af den måde, vi arbejder på i NCG Retail Økonomi, med fokus på kvalitet, digitalisering og automatisering. 

Detalje- og udviklingsorienteret holdspiller  

Vi forstiller os, at du har en relevant uddannelse med fokus på økonomi og regnskab samt flere års erfaring fra en lignende stilling. Du har gode egenskaber inden for Excel og har grundlæggende digitale kompetencer.  

Som person er du detaljeorienteret, selvstændig og proaktiv i din tilgang til opgaver. Da autobranchen er i en rivende udvikling, er det vigtigt, at du er omstillingsparat og formår at se disse forandringer som en mulighed frem for en begrænsning. Du er dygtig til at skabe relationer og formår at kommunikere på alle organisatoriske niveauer. Som leder formår du at spille dine medarbejdere og kolleger i ledergruppen gode, og har naturlig interesse for udvikling - både af forretningen og dit team. 

Skal vi udvikle os sammen? 

Lyder det som en spændende udfordring for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Der afholdes samtaler løbende og tiltrædelse vil være hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Retail Finance Manager, Svend Djurhuus, på tlf. 4010 7725. 

Nic. Christiansen Gruppen  

Nic. Christiansen Gruppen er en ledende figur i den nordiske autobranche og beskæftiger ca. 775 medarbejdere og har en omsætning på 9 mia. DKK.  Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også kontorer i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.  

Tip en venDetaljer

Media Performance Analyst

Marketing Agency, Nic. Christiansen GruppenPubliceret 2. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for analyse af trafik og konverteringer i vores digitale trafik? Og vil du med din stærkt analytiske tilgang medvirke til optimering af vores medieinvesteringer på tværs af brands og markeder? Så er her en spændende mulighed for dig. På baggrund af relevante performance data, vil du som Media Performance Analyst være med til at sikre optimal allokering af koncernens digitale medieinvesteringer for igangværende og fremtidige kampagner & aktiviteter.  Du er konstant på forkant med digitale data, og skal på den baggrund bidrage med optimering af trafik og konverteringer på tværs af koncernens kommercielle websites.  

Du vil indgå som en vigtig brik i vores Marketing Agency, som er et stærkt team med godt sammenhold, en uformel omgangstone og høje ambitioner. Du får en stor berøringsflade i alle forretningsben på tværs af Skandinavien og Baltikum og løbende samarbejde med både interne og eksterne partnere. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at: 

 • Analysere og evaluere data, trafik og performance på digitale kanaler på tværs af markeder og brands, samt løbende afrapportering af disse. 
 • Proaktiv og databaseret levering af indspil til forbedring af ROAS på tværs af digitale kanaler. 
 • Sikre og koordinere KPI målepunkter fra websites med mediepartnere. 
 • Sikre korrekt migration til Google Analytics 4, samt forankring til vores Marketing steering tool i BI-regi.  
 • Koordinere og udvikle den digitale retning i tæt samarbejde med marketingafdelingerne, øvrige interne stakeholders samt eksterne partnere, for at nå i mål med de fastsatte KPI og salgsmål. 
 • Du får daglig arbejdsplads i Kolding, og vil nogle dage om året skulle remote mellem vores kontorer i Skandinavien og Baltikum. 

Analytisk og relations skabende 

Vi forstiller os at du har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling - i en onlinebaseret virksomhed eller fra bureauverdenen samt en relevant videregående uddannelse på bachelor eller kandidatniveau, inden for digital marketing og/eller business analytics. 

Du har dokumenteret erfaring med Google Tag Manager, Google Search Console og Google Analytics- meget gerne Google Analytics 4, da du vil få til opgave at sikre korrekt migration til denne platform i H1 2023. Du har naturligvis forståelse for tracking opsætning og afklaring af specifikationer for data-integrationer. 

Som person er du analytisk stærk, en god kommunikatør og formår at skabe relationer og kommunikere tydeligt og letforståeligt. Du er systematisk og proaktiv i din tilgang til opgaver og trives i en foranderlig hverdag. Du er vant til at arbejde tværorganisatorisk og samarbejde med eksterne bureauer, interne marketingorganisationer m.fl. i forbindelse med projekter og løbende driftsopgaver. 

Skal vi udvikle os sammen? 

Hvis ovenstående lyder som en udfordring for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende og lukker rekrutteringen når den rette kandidat er fundet. Opstartstidspunkt aftales. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Head of Marketing Agency, Henrik Hjorth, på tlf. 2267 8417. 

Hvem er vi?    

Nic. Christiansen Gruppen er en ledende figur i den nordiske autobranche og beskæftiger ca. 850 medarbejdere og har en omsætning på ca 9 mia. DKK.  Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også kontorer i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier er ordentlighed, integritet, ambition, sammenhold og passion og de udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.   

  

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.