Sourcing & Pricing Specialist til Used Cars

Kolding, Nic. Christiansen GruppenPubliceret 16. maj 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Brænder du for den gode handel, indkøb og prissætning af brugte biler? Og vil du være med til at tage vores "used cars" koncept til næste niveau? Så er her en spændende udfordring for dig… 

Indkøb og prissætning af brugte biler 

Som Sourcing og Pricing Specialist bliver du en del af vores "Used Cars" koncept, som har til formål at sikre struktureret og datadrevet indkøb af brugte biler på tværs af vores retail forretninger: Bayern AutoGroup, Terminalen og British MotorGroup. Da "Used Cars" fortsat er under udvikling, bliver du en vigtigt stakeholder ifht. at skabe en stærk kultur og effektive processer, samtidig med at der vil være potentiale for stor faglig og personlig udvikling i rollen. Du bliver en del af et team med højt engagement, stor faglighed og en uformel omgangstone.  

Dit primære ansvarsområde bliver at sikre sourcing og prisfastsættelse baseret på data, samt sikre indkøb på gunstige vilkår qua volume, med udgangspunkt i det gode købmandsskab. Derudover vil du indgå i styringen af vores samlede lager af brugte biler, oprette biler, godkende betalinger, kontrollere registreringsafgifter og lignende. 

Du vil proaktivt skulle skabe en bred kontaktflade med diverse aktører på brugtvognsmarkedet, aktioner og outlets i Danmark, med det formål at etablere et endnu stærkere sourcing netværk. Desuden vil du skulle skabe stærke relationer internt i NCG Retail, således vi sikre alignment internt samt altid er på forkant i vores samarbejde. 

 

Fokus på godt købmandskab og gode relationer 

Vi forestiller os, at du har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med processerne inden for sourcing og pricing fra auktionsbranchen, leasing, eller fleet. Alternativt kommer du fra en stilling, hvor du har arbejdet med sourcing og pricing med stor volume og større transaktioner. Du har kendskab til det danske afgiftssystem og forventeligt også kendskab til systemerne Bilinfo og Indicata 

Som person er du en relationsskabende købmand med en energisk og selvmotiverende tilgang til arbejdet. Du er videbegærlig af natur og iderig i forhold til, hvordan man kan skabe mere datadrevne og smartere digitale processer inden for sourcing og pricing. Dertil er du en god kommunikator og løsningsorienteret i din tilgang i samarbejdet med andre, hvortil du vægter integritet og ordentlighed højt. 

 

Skal vi udvikle os sammen? 

Lyder det som en udfordring for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende og opstart forventes den 1. august, for at undgå opstart midt i sommerferieperioden. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sourcing & Pricing Manager, Casper Nielsen, på tlf. 2297 9414. 

 

Nic. Christiansen Gruppen 

Nic. Christiansen Gruppen er en ledende figur i den nordiske autobranche og beskæftiger ca. 775 medarbejdere og har en omsætning på 9 mia. DKK.  Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også kontorer i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes. 

 

Tip en venDetaljer

Studentermedhjælper til omstillingen

Kolding, Nic. Christiansen GruppenPubliceret 28. april 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være med til at sikre vores kunder den rette oplevelse, er du serviceminded, og kan du bevare overblikket og det gode humør, når der er travlt? - så er du måske vores nye studentermedhjælper til vores omstilling i Kolding. 

Til vores omstilling/reception søger vi en smilende og serviceminded studentermedhjælper. Den primære arbejdsopgave er telefonisk omstilling. Du vil være første kontaktpunkt med vores kunder og skal derfor være med til at sikre, at de altid får den rigtige og gode kundeoplevelse.

Vores reception er placeret centralt på vores hovedkontor i Kolding men servicerer vores selskaber, der er placeret rundt i hele landet. Internt vil du få kontakt med mange af vores medarbejdere og skal derfor have lyst til både at lære og forstå vores forretning, så du både kan hjælpe medarbejderne og guide vores kunder de rigtige steder hen. 

Receptionen er åben mellem kl. 8.00 og 16.30 (fredag til kl. 16.00) og bemandes af tre faste medarbejdere.

Som studentermedhjælper vil du skulle vikariere hele dage i forbindelse med ferie og sygdom, samtidig med at du får faste eftermiddagsvagter ca. to gange om ugen. Du skal derfor være fleksibel i forhold til at blive tilkaldt med kort varsel på dage udover dine faste vagter.

 

En spændende koncern i udvikling 

Nic. Christiansen Gruppen er en ledende figur i den nordiske autobranche. Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også kontorer i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler.  

Vores værdier er ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion og de udleves hver dag.  

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn    

Eller på vores karriereside: www.nc.dk/karriere  

 

Er du interesseret?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal.  Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte HR Operations Manager Lene Ulrich Jensen på telefon +45 76342170 eller mail lenulr@nc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.