Online Traffic Manager

Nic. Christiansen gruppenPubliceret 16. april 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Udvikling og drift af trafik til digitale kanaler

Som Online Traffic Manager er du med til at sikre, at vi er på forkant med udviklingen inden for digitale kanaler. Du får ansvar for at optimere og vækste trafikken til samtlige af koncernens kommercielle websites via relevante digitale mediekanaler. Du vil indgå som en vigtig brik i vores Marketing Agency, som er et stærkt team med godt sammenhold, en uformel omgangstone og høje ambitioner. Du får en stor berøringsflade i alle forretningsben på tværs af Skandinavien og løbende samarbejde med både interne og eksterne partnere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Lede Nic. Christiansen Gruppens rejse i mod cookieless future, samt undersøge muligheder for nye systemer og tools ift. brug af brugeres data, trafik- og konverteringsoptimering
  • Analysere og evaluere data, trafik og performance på digitale kanaler på tværs af markeder og brands og løbende afrapportere på dem
  • Forbedre ROAS på tværs af de digitale kanaler
  • Sikre og koordinere KPI målepunkter fra websites med mediepartnere
  • Koordinere og udvikle den strategiske SEM og SEO indsats i tæt samarbejde med marketingafdelingerne i koncernens selskaber, samt eksterne partnere for at nå i mål med de fastsatte KPI’er og salgsmål

Du får daglig arbejdsplads i Kolding og vil med jævne mellemrum skulle til vores kontor i Malmø.

Analytisk og relations skabende

Vi forstiller os at du har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling - i en onlinebaseret virksomhed eller fra bureauverdenen samt en relevant videregående uddannelse på bachelor eller kandidatniveau, inden for digital marketing og business analytics.

Du har dokumenteret erfaring med at administrere performance marketing systemer herunder SEO og SEM samt analyseværktøjer såsom Google Analytics (gerne første indsigter i GA4). Du har stærke tekniske kompetencer samt forståelse for tracking opsætning og afklaring af specifikationer for data-integrationer.

Som person er du analytisk stærk, en god kommunikatør og formår at skabe relationer og kommunikere tydeligt og letforståeligt. Du er systematisk og proaktiv i din tilgang til opgaver og trives i en foranderlig hverdag.

Du er vant til at arbejde tværorganisatorisk og samarbejde med eksterne bureauer, interne marketingorganisationer m.fl. i forbindelse med projekter og løbende driftsopgaver.

Skal vi udvikle os sammen?

Hvis ovenstående lyder som en udfordring for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende og lukker rekrutteringen når den rette kandidat er fundet. Opstartstidspunkt aftales. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Head of Marketing Agency Henrik Hjorth, på tlf. 2267 8417.

Hvem er vi?  

Nic. Christiansen Gruppen er en ledende figur i den nordiske autobranche og beskæftiger ca. 775 medarbejdere og har en omsætning på 9 mia. DKK.  Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også kontorer i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier er ordentlighed, integritet, ambition, sammenhold og passion og de udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes. 

Tip en venAndre stillinger