printshare

Parts & Trade Coordinator

Nic. Christiansen Gruppen A/S, Nic. Christiansen GruppenPubliceret 26. september 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Motiveres du af en hverdag hvor din viden og dit gode servicegen bliver udviklet og bragt i spil? Og vil du være med til at udvikle vores support setup i Supply Chain? Så er her en spændende mulighed for dig. 

 

Udvikling af Parts & Trade 

Du bliver en del af Parts og Trade i Supply Chain, hvor du sikrer at henvendelser på reservedele håndteres på bedst mulige vis. I Parts & Trade Support lægger vi stor vægt på en effektiv og smidig kundeservice til vores forhandlernet samt vores interne kunder, som vi supporterer i hele Skandinavien. I afdelingen hjælper vi hinanden til de gode resultater og bidrager med intern sparring, så du opnår succes i dit job. Du får en bred berøringsflade, og en vigtig rolle i udbredelsen af Parts & Trade Supports ydelser og værdier.   

Dine primære arbejdsopgaver bliver, i samarbejde med dine kollegaer, at sikre og opdatere datakvaliteten i vores ERP-system, håndtering af kundehenvendelser, forhandlertræning samt support på reservedele. Du håndterer indkøb af reservedele hos bilproducenter og indberetter til myndigheder f.eks. ved rapportering til trafikstyrelsen i Sverige mm. Du bliver ansvarlig for opfølgning på leveringer og fragt samt håndtering af forespørgsler på returvarer og administrationen af dette. 

 

Analytisk og proaktiv 

Vi forstiller os at du har erfaring og en relevant baggrund inden for Supply Chain, logistik, spedition eller lignende. Erfaring fra Automotive er en fordel men ikke påkrævet. Du har minimum 3 års erhvervserfaring og har derigennem forståelse for hvad god kundesupport er, og hvordan dette kan løfte forretningen. 

Som person er du struktureret og analytisk i din tilgang til opgaver. Dit mindset gør det nemt for dig at spotte potentielle muligheder for optimering, digitalisering og besparelser. Du arbejder selvstændigt, er proaktiv og trives i en foranderlig og ambitiøs kultur, hvor der skal eksekveres på forbedringsmuligheder. 

Du motiveres af at være en del af et stærkt team, der leverer gode resultater, og som spiller hinanden bedre igennem sammenhold, sparring og dialog. Det er vigtigt, at du kan holde hovedet koldt og detaljegraden høj, selv i en hektisk hverdag. Du er kommunikativ stærk på både dansk og engelsk samt er superbruger i Office365.  

 

Skal vi udvikle os sammen? 

Hvis det lyder som en udfordring for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Der afholdes samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Parts & Trade Support, Thomas Tønnersen, på tlf. 25740618. 

 

Nic. Christiansen Gruppen 

Nic. Christiansen Gruppen er en ledende figur i den nordiske autobranche og beskæftiger ca. 775 medarbejdere og har en omsætning på 9 mia. DKK.  Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også kontorer i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.  

Tip en venAndre stillinger