Fagchef

 Publiceret 12. april 2019

Kingo søger en fagchef, som kan udvikle nye processer på tværs af produktionen

Har du erfaring som projektleder eller afdelingsleder, og kan du gøre vores processer endnu bedre?

Det er dig, der sammen med medarbejderne, identificerer potentialet, udvikler det og implementerer de nye produktionsmetoder, som gør, at vi arbejder smartere på pladserne i hele Danmark. På den måde bliver du hele organisationens samarbejdspartner i at gøre arbejdet mere effektivt, miljørigtigt og ergonomisk.

Rollen er ikke kun ny for os, men i hele branchen - så du sætter standarden.

Velkommen til Kingo

Kingo er Danmarks førende miljøbevidste nedrivningsvirksomhed. I hele landet river vi bygninger ned med fokus på at passe på miljøet og vores medarbejdernes sikkerhed.

 

"Vi kan lide at gå forrest, og vi sætter professionalisme, miljø og arbejdsforhold højt ," fortæller Produktionschef, Jens Andersen.

 

Som vores nye fagchef ensretter du måden, vi arbejder på, så du gør hele vores produktionsapparat endnu mere effektivt og løfter vores kvalitet til et endnu højere niveau.

 

Introducer metoder, der gør os bedre

Du besøger vores byggepladser i hele landet, hvor du samler viden. Den udvikler du og implementerer i hele Kingo.

 

Hvis vores afdeling i Nordjylland eller i Gadstrup har fundet en rigtig god måde at rense vægge på, introducerer du den til resten af landet. Hvis en ny teknisk løsning kan skabe bedre ergonomiske forhold i nedrivningsarbejdet, får du den udviklet, eller hvis en maskine kan gøre en forskel flere steder i stedet for at stå stille, koordinerer du, at flere kan bruge den.

 

Specifikt står du for:

  • udvikling og ens rettelse af metoder.

  • effektivisering af arbejdsprocesser.

  • teknisk udvikling af værktøjer/maskiner.

  • at sikre og koordinere bedst mulig udnyttelse af arbejdskapacitet.

  • strukturering, effektivisering og kvalitetssikring af indkøbt arbejde hos underentreprenører og vikarer.

 

"Det er både, når dine kolleger har gode idéer, når en af vores afdelinger gør noget godt, og når du selv får gode idéer, at potentialet til at gøre det bedre, opstår. Du prioriterer de bedste idéer og udvikler dem fra gode idéer til faste vaner i vores produktion," forklarer din nye leder, produktionschef Jens Andersen.

 

Ledererfaring fra byggepladsen

Der er flere indgange til stillingen. Du kan have erfaring som afdelingsleder eller entrepriseleder, og nu vil du fordybe dig i det fagspecifikke. Det kan også være, at du er en erfaren projektleder fra byggebranchen, hvor du har opbygget stor viden om nedbrydningsmetoder.

 

Vi forestiller os, at du:

  • har flere års erfaring fra nedrivningsbranchen eller fra en hovedentreprenør, hvor du har arbejdet med nedrivning, så du kan stille de rigtige spørgsmål og få folk til at lytte.

  • har gennemslagskraft og drive, så du kan få dine kolleger på alle niveauer med på dine idéer - både når du skal overbevise 20 på pladsen og 2 på kontoret.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig Liselotte Lyngvad på 25 16 91 48.

 

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til via linket nedenfor. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venAndre stillinger