Klargører

A/S Jydsk Aluminium Industri Publiceret 30. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Klargører til klargøring af støbeforme. Aftenholdet

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er i en spændende udvikling med mange nye salgsprojekter til store internationale virksomheder, der i stigende grad stiller høje krav til organisationen i alle faser fra udvikling til serieproduktion.

Vi er derfor på udkig efter en klargører til støberi/værksted.

Din primære opgave vil være klargøring af kokillerne. Du kommer til at klargøre som indebærer vedligehold, tjek og reparationer af kokillerne.  Kunderne har altid 1. prioritet og leveringssikkerhed er i højsædet. Det betyder at din dag kan være uforudsigelig og det er en fordel hvis du kan lide at være i et miljø hvor du ikke altid kender dagen.

Det er et krav at du har truckcertifikat. er du den rigtige person giver vi dig et truckcertifikat så hurtigt som muligt, hvis du ikke har det i forvejen. Vi forventer, at du har erfaring med både montage og reparationer eller blot har mekanisk snilde. Det kan være en fordel hvis du er uddannet automekaniker, montør, klejnsmed eller tilsvarende erfaring med opgaver af samme karakter. Det er en fordel med kendskab til manuel dreje/fræseopgaver.

Derudover vægter din personlighed højt. Du kan arbejde selvstændigt men er god til at sparre med dine kolleger, når det er nødvendigt. Du har humor og kan navigere i et miljø, hvor tonen til tider er direkte og uformel.

Arbejdstiden er på aftenhold og er en fuldtidsstilling.

Aftenholdet har 4 dages arbejdsuge

man - ons 13:25 - 23:10

torsdag     13:25 - 22:30

Ansættelse er hurtigst mulig. Vi indkalder løbende til samtaler så send gerne din ansøgning afsted med det samme. Vil du vide mere om stillingen så kan du kontakte Fabrikschef Claus Abildgaard Schmidt på 4880 2598.

Stillingen skal søges via efterfølgende link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/scyx55/klargorer

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 250 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere    

 

Tip en venDetaljer

Støber

A/S Jydsk Aluminium Industri Publiceret 23. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi søger støbere til vores støberi på henholdsvis daghold og nathold.

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter medarbejdere som kan lære håndværket støbning.

Jobbet som støber består i at håndstøbe højteknologisk aluminiumsstøbegods bl.a elbiler, motorcykler og højspændingsindustrien. Vi har både manuelle og automatiske anlæg. Arbejdet er fysisk og varmt og kræver at du har en håndværksmæssig tilgang til jobbet, derfor er det vigtigt for os at du har håndelag. Det kan være at du er faglært indenfor et andet område, men gerne vil prøve noget nyt. 

Du skal have stor kvalitetssans og kunne lide at arbejde selvstændigt ved din egen arbejdsplads. Du skal være villig til at modtage undervisning og sidemandsoplæring fra erfarne støbere og teknikere ved Jydsk Aluminium Industri. Du skal kunne forstå, læse og tale dansk.

Vi tilbyder gode kollegaer i en afdeling hvor der er en god og sjov tone, gode arbejdsforhold og høj grad af hjælpsomhed.

Vi ansætter løbende, så send os din ansøgning allerede i dag.

Skriv venligst tydeligt i ansøgningen om du søger daghold eller nathold.

Arbejdstider på dagholdet er mandag til torsdag 06.00 - 13.35 samt fredag fra 06.00 - 14.20

Arbejdstider på nathold er man-ons 23.00 - 06.10, torsdag 22.20 - 06.10 og søn 21.50 - 06.10. I oplæringstiden arbejder du typisk på dagholdet og derefter vil du overgå til natholdet. 

Stillingen skal søges via nedenstående link:

https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/wm3wse/stober

Ved spørgsmål er du velkommen til at HR chef Lene Dalby Wille på 2374 1990.

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 220 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

 

Tip en venDetaljer

Støberiteknikerelev

A/S Jydsk Aluminium Industri Publiceret 13. december 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Støberiteknikerelev

Er du interesseret i at arbejde med metal og støberi?

Hos Jydsk Aluminium Industri (JAI) søger vi en støberiteknikerelev.

Som støberitekniker kommer du til at lave forme og støbe ting i aluminium. Du lærer blandt andet, hvordan man støber baghjulsophæng til motorcykler og batterihuse til hybrid/el-biler.

Du lærer også, hvordan de forskellige ting efterbehandles ved hjælp af pudsning og slibning, så resultatet bliver flot.

Uddannelsen tager mellem 2,5 og 4 år. Varigheden afhænger af, hvilket speciale du vælger at afslutte uddannelsen med.

Forudsætninger

Som støberitekniker er det centralt at du:

  • Har lyst til at arbejde med metal i en produktionsvirksomhed
  • Er praktisk anlagt og har lyst til at bruge dine hænder
  • Har rumlig forståelse og sans for formgivning
  • Kan tåle at arbejde i rum med høj temperatur
  • Har fokus på sikkerhed

Uddannelsens opbygning og undervisning

Uddannelsen består af et grundforløb og et hovedforløb. Grundforløbet er delt op i to dele - en 1. del og en 2. del, som begge varer 20 uger. Efter grundforløbet følger et hovedforløb, som veksler mellem praktik i en virksomhed og skoleophold.

På skolen vil du blandt andet modtage undervisning i:

Introduktion til støbning

Kerne- og modelfremstilling

Fremstilling af støbegods

Efterbehandling

Du vil også få fag som tegningsforståelse og dokumentation, kvalitet og miljø samt iværksætteri og innovation.

Vi tilbyder:

En travl og afvekslende arbejdsdag, men altid med den oplæring du har brug for i forhold til din uddannelse

Pensionsordning og sundhedsforsikring

5 ugers ferie samt 5 feriefridage

Elevstillingen er på 37 timer. Tiltrædelse er snarest muligt, så søg allerede stillingen i dag, da vi løbende indkalder til samtale.

Du kan søge stillingen ved at klikke her:  https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/2qurp3/stoberiteknikerelev

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR Chef Lene Dalby Wille på 2374 1990 eller besøge vores hjemmeside: www.jai-alu.dk

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er i en spændende udvikling med mange nye salgsprojekter til store internationale virksomheder, der i stigende grad stiller høje krav til organisationen. Vores strategi for salg og levering af højkomplekse emner stiller store krav til vores viden og kompetence, som er helt unik.

Vi er et af Europas største kokillestøberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder i bla. Sverige, Tyskland, England. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.