Reparatør

 Publiceret 6. november 2019

Reparatør til vedligeholdelsesafdelingen

Vi leder efter en reparatør eller tilsvarende med lyst/evne til at udføre forskellige mekaniske løsninger samt vedligeholde vores maskinpark.

Du bliver tilknyttet JAI’s vedligeholdelsesafdeling, som består af 14 gode kollegaer.  Der er et tæt sammenhold i afdelingen og et godt arbejdsmiljø. Afdelingen har travlt og der skal ydes en indsats, men humor og teamsamarbejde prioriteres højt.

Dine primære opgaver bliver at vedligeholde og producere udstyr til vore maskiner. Du vil komme til at bidrage med input til både udvikling og konstruktion af nyt udstyr.

Kunderne har altid 1. prioritet og leveringssikkerhed er i højsædet. Det betyder at dagen kan være uforudsigelig f.eks. hvis der opstår maskinnedbrud.

Vi forventer, at du har erfaring fra lignende stilling, meget gerne med et solidt kendskab til mekaniske reparationer og vedligeholdelse af industrielle maskiner, gerne fra metalindustrien. Derudover vægter din personlighed højt. Du kan arbejde selvstændigt men er også en holdspiller, der er god til at sparre med dine kolleger. Du har humor og kan navigere i et miljø, hvor tonen til tider er direkte og uformel.

Du tilbydes en spændende stilling med løn og vilkår på et konkurrencedygtigt niveau i en dynamisk og international virksomhed med klare vækstmål, som samtidig vægter sociale aktiviteter meget højt.

Stillingen er indenfor normal arbejdstid, Men vi er meget flexible i forhold til din arbejdstid da vi holder åbent 24 timer i døgnetl.

Starttidspunkt er hurtigst muligt og vi indkalder løbende til samtaler.

JAI beskæftiger ca. 230 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og  -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende. På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere  

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

Tip en venDetaljer

Erfaren Industritekniker til Bearbejdnings Teknisk Afdeling

 Publiceret 9. oktober 2019

Brænder du for at arbejde med komplekse produkter indenfor det bearbejdningstekniske område i en virksomhed med et stort teknisk set-up og høj specialistviden? Så skal du måske være JAIs nye BTA tekniker. 

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er i en spændende udvikling med mange nye salgsprojekter til store internationale virksomheder, som stiller høje krav til vores bearbejdningstekniske kompetencer. Vi er derfor på udkig efter en erfaren industritekniker, som har teknisk dybde, er handlekraftig, og som trives i en hektisk hverdag.

JAIs BTA-afdeling består af 7 medarbejdere med reference til Produktionsteknisk Direktør, og du vil i tæt samspil med dine kolleger sikre, at projekterne løses effektivt og rettidigt indenfor det bearbejdningstekniske område.

Dine primære opgaver vil være koncentreret omkring nye produkter mht. programmering af avancerede CNC-maskiner, indkøring samt fremstilling af udfaldsprøver. Efterfølgende vil det også være din opgave at optimere bearbejdingsprocessen, så det pågældende produkt kan overgå til serieproduktion. Produktændringer og optimering af den eksisterende produktion vil også være en stor del af dit arbejdsområde.

Du arbejder selvstændigt og struktureret, men formår også at sparre med andre specialister, så de bedste  løsninger  vælges. Du kan arbejde fokuseret og bevare overblikket, og med din energiske tilgang til opgaverne formår du samtidig at overholde tidsplanerne.

Det er et krav, at du har min. 2-3 års erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed og gerne med serieproduktion, og du har erfaring med  programmering af en eller flere af følgende styringer: Mazatrol, Heidenhain og Siemens .Du har en relevant teknisk uddannelse som Industritekniker, Maskinarbejder eller lignende, men erfaringen og de rette personlige egenskaber vægter også højt.

Som person er du systematisk, detaljeorienteret, pligtopfyldende og har gode samarbejdsevner

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk, international virksomhed med klare vækstmål, hvor du vil have gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Løn og vilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Frist/tiltrædelse

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Arbejdssted: Mørupvej 9, 7400 Herning.

Ved spørgsmål kontakt Produktionsteknisk Direktør Bo Jensen på 2082 8893 eller besøg www.jai-alu.dk

 

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 99% af produktionen og er certificeret i ht. IATF16949.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og  -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere

Tip en venDetaljer

Foundry worker

 Publiceret 19. juni 2019

Jydsk Aluminium Industri (JAI) is facing interesting challenges with an increasing demand for complex parts in high quality. JAI is one of the largest and most automated gravity die casting foundries in Europe differentiating from our competitors with in-house machining of all our castings.

Therefore, we are looking for foundry workers with experience in gravity die casting. If you work independently, have a high sense of quality and want a permanent job at Jydsk Aluminium Industri, you might be the one we are looking for.

The job includes production of castings by manual-, semi- and fully automated production lines.

We expect that you have experience from similar foundries and, preferably, an EU forklift truck certificate. You will be working in a department with good colleagues and an informal communication. Jydsk Aluminium Industri is an exciting working place offering good working conditions.

Working hours for day shift: Monday - Thursday 06.00 - 13.25, Friday 06.00 - 15.00.

Working hours for evening shift: Monday - Thursday 13.25 - 23.00.

Night shift: Sunday evening 20.15 - 06.00, Monday - Thursday 23.00 - 06.00.

Please indicate in your application/CV which shift you would prefer.

Start of employment: as soon as possible. We continuously call in applicants for interviews, so please send us your application as soon as possible.

Deadline for applications: 5th August 2019.

Please apply for the job using the link below:

https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/y3pgrs/enu/foundry-worker

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op. 

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.