Indkøbsassistent

 Publiceret 17. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Indkøbsassistent

Er du selvstændig, dynamisk og serviceminded, så kunne denne stilling måske være noget for dig.

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er i en spændende udvikling med mange nye salgsprojekter til store internationale virksomheder, der i stigende grad stiller høje krav til organisationen. Vi er derfor på udkig efter en indkøbsassistent som har lyst til at arbejde i en virksomhed som er i en spændende udvikling.

Stillingen er oprettet på baggrund af travlhed i afdelingen. Dine nærmeste kollegaer vil være medarbejdere, som arbejder med de samme opgaver. Du får reference til vores Supply Chain Manager, som har overordnet ansvar for Planlægning, Indkøb og Logistik. Som de øvrige medarbejdere under Supply Chain, vil du få dine egne ansvarsområder samt et bredt samarbejde med kollegerne i afdelingen - vi hjælper hinanden.

Dine primære opgaver vil være koncentreret omkring indkøb og forespørgsler på løsdele, kontorartikler samt varemodtagelse. Dine opgaver vil desuden omfatte optælling af varelagre, opdatering af indkøbsordrer med pris og ordrebekræftelser, kontakt til leverandører, behandle bestillinger, oprettelse af varenumre, fakturagodkendelser, opfølgning på leverandører og naturligvis også forskellige ad hoc opgaver.

Du arbejder selvstændigt, ansvarligt og systematisk. Du har øje for detaljerne, men bevarer samtidig overblikket. Du er nysgerrig på at få en dybere indsigt i opgaverne og har en god indlæringsevne. 

Det er et krav, at du har minimum 2-4 års erfaring indenfor indkøb eller lignende stilling, gerne fra en produktionsvirksomhed. Du er uddannet indkøbsassistent eller kontorassistent,  men dine personlige egenskaber vægter også meget højt. Du har gode IT-kundskaber, færdes hjemmevant i Excel og Office-pakken generelt. Vi bruger Notes og Aspect 4, som vores primære system. Det er ikke et krav at du kender dem i forvejen. Du behersker engelsk i skrift og tale. Det er ønskeligt, at du også taler tysk men ikke et krav.

Som person er du positiv, imødekommende og ansvarsfuld. Med din energiske tilgang til opgaverne kan du lide at navigere i et til tider hektisk miljø med korte deadlines. Du trives i et job hvor der er en bramfri og humoristisk tone.

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk, international virksomhed med klare vækstmål, hvor du vil have gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Løn og vilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Søg stillingen i vores jobportal via nedenstående link. Ansøgninger modtaget på mail behandles ikke.

https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/crpagw/indkobsassistent

Frist/tiltrædelse Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Ved spørgsmål kontakt Supply Chain Manager Poul-Erik Petersen på telefon 2933 9439 e-mail: pep@jai-alu.dk eller besøg www.jai-alu.dk

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 99% af produktionen og er certificeret iht. IATF16949.

JAI beskæftiger ca. 260 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere     

Tip en venDetaljer

Fabriksarbejder

 Publiceret 9. december 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Fabriksarbejder til dag, aften og natholdet

Vi leder efter nye kollegaer til følgende stillinger, skriv venligst tydeligt i ansøgningen hvilken stilling du søger.

En truckfører (start halv dag og halv aften - og om ca. 15 mdr. er det fuld aftenhold).

En smelter til natholdet (kræver at du har truckcertifikat).

Tre støber til natholdet.

Jydsk aluminium har fået store ordrer ind den seneste tid og derfor er vi på udkig efter nye medarbejdere som har interesse og lyst til at arbejde i aluminiumsindustrien. Vi producerer dele til blandt andet til BMW, Audi, Volvo Penta og mange andre spændende kunder. Du skal være klar til at arbejde fysisk og du må meget gerne være indtillet på at være her flere år ud i fremtiden. Hvis du er den rette støbning så har vi også mulighed for at tilbyde dig uddannelse. Med de kunder vi har, så er kvalitetssans selvfølgelig et nøgleord i vores søgen efter nye medarbejdere. Det er et krav at du kan tale dansk eller engelsk på højt niveau.

Arbejdstider er følgende:

Daghold: 06.00-13.25 man-tors og 06.00-15.00 fre

Aftenhold:13.25-23.00 man-tors

Nathold: 23.00-06.00 man-tors og 20.20-06.00 søn

Hvis du vil høre mere om stillingerne så kan du ringe til Produktionsleder Morten Fiskbæk Larsen på 60408052 

Send din ansøgning på følgende link: https://app.jobmatchprofile.com/hu34c3

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.