Controller

 Publiceret 30. september 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vores nuværende gode kollega har desværre søgt nye udfordringer så derfor.....

Er du en selvstændig og rutineret controller med lyst til at arbejde i en virksomhed med en spændende kultur og gode kollegaer, så kunne denne stilling måske være noget for dig.

Vi har travlt og er lige nu i en spændende udvikling med nye projekter til internationale kunder, der stiller høje krav til organisationen. Vi er derfor på udkig efter en ny faglig dygtig controller med gode samarbejdsevner.

JAIs økonomiafdeling består af 4 medarbejdere, og med reference til vores økonomichef vil du få både faste og ad hoc opgaver indenfor økonomi. Som de øvrige medarbejdere i økonomiafdelingen vil du få dine egne ansvarsområder men også et bredt samarbejde med kollegerne i afdelingen, hvor man hjælper hinanden.

Din primære opgave vil være at tage ansvar for balancen. Du bliver ansvarlig for finanskonti, finansbogføring, kontoplan, budgettering, månedsafslutninger og regnskabsudarbejdelse. Moms og afgifter, projekt-økonomistyring, betalinger og konsignationslagre er også en del af jobbet. Derudover vil der være en del ad hoc opgaver for økonomichefen.

Du arbejder selvstændigt og struktureret. Du har øje for detaljerne, men bevarer samtidig overblikket. Du er nysgerrig på at få en dybere indsigt i opgaverne, har en god indlæringsevne og kan løse udfordrende opgaver i "ukendt terræn". Endelig har du en naturlig kritisk sans i din opgaveløsning.

Det er et krav, at du har minimum 5 års praktisk erfaring med finansbogholderi, måneds- og årsafslutninger samt stort kendskab til momsområdet. Du er uddannet økonomiassistent, revisor eller lign. gerne suppleret med HD eller yderligere økonomisk uddannelse, men dine personlige egenskaber vægter også meget højt.Du har gode IT-kundskaber, færdes hjemmevant i økonomisystemer, er superbruger i Excel og behersker engelsk i skrift og tale. Det er en fordel hvis du har arbejdet i en produktions- eller projektorienteret virksomhed, men ikke et krav.

Som person er du positiv og imødekommende. Du har styr på dine opgaver og behersker balancen mellem at være hurtig og være omhyggelig. Du er nysgerrig af natur og er god til at følge op på ting som ser forkerte ud.

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk, international virksomhed med klare vækstmål, hvor du vil have gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Løn og vilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Frist/tiltrædelse: Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Stillingen kan søges via nedenstående link: https://app.jobmatchprofile.com/wq7kdm

Arbejdssted: Mørupvej 9, 7400 Herning.

Ved spørgsmål kontakt Økonomichef Henrik Lund på 99271107 eller besøg www.jai-alu.dk

Tip en venDetaljer

Koordinator

 Publiceret 21. september 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Koordinatør til Støberiet

Vi er derfor på udkig efter en dygtig Koordinator, som kan lide at arbejde i et uhøjtideligt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du vil komme til at arbejde under frie forhold, hvor du selv kan være med til at forme din hverdag. Der er en sjov tone og masser af dårlig værkstedshumor i Støberiet.

Du får en stor berøringsflade og bliver som koordinator den der binder limen sammen. Vores kerneområde er Kokille støbning og derfor er der også en stor interesse i organisationen til at bakke op om dit arbejde, samt lytte til hvad du har at sige. Din mening får stor betydning.

Dine arbejdsopgaver vil fortrinsvis være at foretage kvalitetskontrol og gå kvalitetsrunderinger med et fast interval hver dag. Du kommer til at koordinere og overlevere beskeder, nedbrud, produktionsudfordringer imellem skiftene. Det bliver også dit ansvar at afholde daglige tavlemøder for produktionen, det kræver at du sætter dig godt ind i det foregående døgns produktion. Du skal koordinere læsning af biler, oppasning af støberne og en masse andre spændende opgaver. Inden du bliver klar til alt dette er der et introduktionsforløb hvor vi klær dig godt på, så du føler dig sikker i rollen som koordinator. Du får beføjelser til at stoppe produktionen og tage egne beslutninger når kvaliteten ikke er i orden. Du kommer til at varetage ansvaret for at udfylde og håndterer diverse blanketter i vores IT system.

Det er en fordel hvis du har en uddannelse som Støberitekniker, Klejnsmed, Industritekniker eller tilsvarende erfaring indenfor metalindustrien. Det er yderligere en fordel hvis du har arbejdet efter kvalitetsstandarder tidligere. Vi arbejder efter  ISO 9001 og IATF16949. derudover må du gerne have kendskab til LEAN metodikker. Du skal have IT kompetencer på bruger niveau og have let ved at lære nyt IT, derudover skal du kunne tale og forstå engelsk på et mellemhøjt niveau. Du skal have ledererfaring, da du får en ledelsesforpligtelse som Koordinator. Det er vigtigt at du har empati, men også kant når der skal tages hånd om medarbejdernes sikkerhed, trivsel samt korrigering hvis medarbejdere udviser uhentsigtsmæssige adfærd. 

Vi ser gerne at du er en smule udadvendt og modig. Det er vigtigt at du er samarbejdsvillig og har forståelse for forskellige kulturer. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og derudover skal du være kvalitetsbevidst. 

Stillingen er fuldtid og din arbejdstid ligger i dagtimerne fra klokken 05.30 om morgenen.

Vi tilbyder en spændende stilling i et uformelt arbejdsmiljø, samt en masse gode kollegaer.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning som kan fremsendes via følgende link: https://app.jobmatchprofile.com/twexqk

Ved spørgsmål til stillingen kan du ringe til enten Fabrikschef Ole Sejer Dinesen på tlf: 30739822 eller Produktionsleder Flemming Skybjerg på tlf: 42134407

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.