Truckfører

A/S Jydsk Aluminium Industri Publiceret 15. september 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Truckfører til Støberiet - Aftenhold 

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter en medarbejder til Støberiet. 

Jobbet består i truckkørsel til og fra støberi og div afdelinger.

Det er påkrævet, at du har et truckcertifikat 

For at få succes i jobbet

Skal du være rutineret truckfører med truckcertifikat.

Skal du have overblik over hvad dine kollegaer mangler.

Skal du være mødestabil, fleksibel, selvstændig og ansvarsbevidst.

Skal du værdsætte og bidrage til orden og ryddelighed.

Vi tilbyder gode kollegaer i en afdeling, hvor der er en god tone, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Desuden kan vi tilbyde sundhedsforsikring, fri adgang til kaffe og drikkeautomater. Vi har en spændende sport- og kulturklub, hvor der tilbydes arrangementer for enhver smag.

Arbejdstider på aftenhold er mandag til torsdag fra kl. 13.25 til 23.00. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning som kun kan sendes til os via link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/q3cpaa/truckforer

Vi ansætter når vi har den rigtige kandidat, så derfor send din ansøgning allerede i dag - ansøgningen skal sendes via linket ovenover.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Støberichef Carsten Wiese på 4241 1269 eller HR assistent Helle Bay-Jørgensen 2835 9340.

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

Tip en venDetaljer

Smelter

A/S Jydsk Aluminium Industri Publiceret 15. september 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Jydsk Aluminium Industri i Herning søger en smelter til dagshold

Arbejdstider daghold 06:00 - 13:25  fredag  til 15:00

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er i en spændende udvikling med mange nye salgsprojekter til store internationale virksomheder, der i stigende grad stiller høje krav til organisationen i alle faser fra udvikling til serieproduktion.

Vi har travlt og er derfor på udkig efter en kollega til vores smelteri.

Jobbets formål er at sikre, at støberiet ikke mangler nedsmeltet metal. Derudover er det også vigtigt at have fokus på, at det nedsmeltede metal er i rette legering og kvalitet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

Betjening af smelteovnene

Betjening af spektralanalyseanlægget ved kvalitetskontrol af aluminiumkvaliteten. 

Køre metal i støberiet med truck, derfor kræves der truckcertifikat. 

Udføre nødprocedure ved maskin- og driftsstop. Ligesom alle dine andre opgaver, vil du også i denne procedure få grundig oplæring.

Udføre daglig rengøring og vedligehold af maskiner og udstyr.

For at få succes i jobbet, skal du være selvstændig og kvalitetsbevidst og besidde gode samarbejdsevner. Din formelle uddannelse er ikke afgørende, da vi sørger for god sidemandsoplæring. Du skal dog have et truckcertifikat.

Vi tilbyder:

Et spændende job i en dynamisk og uformel virksomhed, hvor der altid er fart over feltet.

Desuden kan vi tilbyde sundhedsforsikring, fri adgang til kaffe og drikkeautomater. Vi har en spændende sport- og kulturklub, hvor der tilbydes arrangementer for enhver smag.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi indkalder løbende til samtaler, så send allerede din ansøgning i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Støberichef Carsten Wiese på 4241 1269 eller hr assistent Helle Bay-Jørgensen 2835 9340.

Stillingen skal søges via nedenstående link:

https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/yuq3r3/smelter

Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside: www.jai-alu.dk

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning - er et af Skandinaviens største kokillestøberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder i bl.a. Sverige, Tyskland, England. JAI eksporterer mere end 99% af produktionen.

JAI beskæftiger over 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

Tip en venDetaljer

Key Account Manager

Salg, A/S Jydsk Aluminium IndustriPubliceret 6. september 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

KEY ACCOUNT MANAGER med teknisk forståelse

Jydsk Aluminium Industri (JAI) tager altid udgangspunkt i kundens behov. Vi påtager os rollen som nøgleleverandør hos kunder, der efterspørger en kombination af udviklingspartner og systemleverandør. Der fokuseres på kunder, der stiller krav om et højt kompetenceniveau for at fremstille aluminiumsemner af høj kompleksitet som vi levere direkte ind til kundernes montagelinjer.

Vi har travlt i vores salgsteam og søger derfor en forhandlingsvant og knivskarp vejviser, der kan drive den samlede salgsproces til succes.

Med reference til vores salgschef, bliver du en del af et engageret og motiveret team af dygtige kolleger, der sparre med hinanden om at identificere potentielle kunders nuværende, og fremtidige, behov. Det er vigtigt du motiveres af alle salgets facetter og har erfaring med længerevarende salgsprocesser.  

Som Key Account Manager bliver dine overordnede arbejdsområder bl.a.;  

 • Ansvarlig for egne kunder og for at udvikle samarbejdet med disse
 • Identificerer og analyser nye mulige kunder og opbygge relation til disse
 • Koordinerer udarbejdelse af tilbud og opfølgning på disse for ordre
 • Gennemgang og videreformidling af kundekrav
 • Overdragelse af nye projekter/ordre til projektlederne
 • Deltage i det strategiske salgsarbejde
 • Kontraktforhandling ved nye kunder og/eller nye ordre

Dit fokus kommer til at være på projektsalg med en bred kontaktflade både hos kunden, men også internt. Det er derfor vigtigt at du, med et struktureret overblik, evner at lede tilbuddet og tør udfordre både kunder og kollegaer på tværs af organisationen.

Du vil få størst succes i jobbet, hvis du har teknisk forståelse, det vil sige du kan læse og forstå tegninger og har en analytisk tilgang til dine opgaver.  

Udadvendt og gode samarbejdsevner Du kommer formentlig fra en stilling som salgsingeniør, KAM, Area Sales Manager eller tilsvarende i en international ordreproducerende industrivirksomhed. Branchen er ikke afgørende, men du ved at det kræver et vist niveau af teknisk interesse og indsigt i de løsninger, du sælger. Senere i salgsprocessen supporteres du naturligt af teknikere, som du involverer på kundemøderne.

Du er en stærk kommunikator med en klar og effektiv formidling af værdi for kunden og ligeledes skarp på forventningsafstemning med såvel kunden, som den interne værdikæde omkring levering.

Du kommunikerer naturligt på både dansk og engelsk (skrift og tale). Det er ikke et krav at kunne tale tysk - men det vil være en fordel. Du er daglig bruger af Office-pakken (Excel, Word og Powerpoint). Forvent rejseaktivitet på ca. 40-50 dage om året - primært i Skandinavien og Europa.

 

Bliv en del af et godt fællesskab i et højt fagligt miljø  

Vi tilbyder et meget selvstændigt, spændende og alsidigt job i en international virksomhed, hvor der er højt til loftet og kollegaer, der altid er klar til at hjælpe dig. Har du ambitioner om øget ansvarsområder, vil dette understøttes som en naturlig del af den rette kandidats udvikling.

Vi tager løbende ind til samtale og ansætter så snart, vi har den rette kandidat. Der sørges for en god introduktion og solid sidemandsoplæring, så du kommer til at føle dig tryg og kompetent i jobbet.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, firmabil, pensions- og sundhedsordning, 5 ugers ferie, 5 feriefridage samt mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage/uge (efter intro-periode).

Er du interesseret i at vide mere om denne spændende stilling forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte vores Salgschef Susanne van Tol Rasmussen på tlf. 52301993 eller HR-Chef Lene Dalby Wille på tlf. 2374 1990. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning samt CV. Søg stillingen via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/ax7ug6/key-account-manager  

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 99% af produktionen og er certificeret iht. IATF16949.

JAI beskæftiger ca. 240 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere    

Tip en venDetaljer

Elektriker/automatikmekaniker

A/S Jydsk Aluminium Industri Publiceret 23. august 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Jydsk Aluminium Industri søger elektriker/automatikmekaniker

Da vi har travlt i vores vedligeholdelsesafdeling, søger vi en elektriker/automatikmekaniker.

JAI har et spændende jobtilbud til en selvstændig elektriker, der stiller store krav til sig selv og kan lide at arbejde i en - til tider - hektisk atmosfære med mange opgaver på samme tid.

Kvalifikationer:

 • Du har en uddannelse som elektriker, industrielektriker, automatikmekaniker eller flere års erfaring med reparation af automatiske produktionsanlæg eller lign.
 • Du har kendskab til/erfaring fra en Service- og Vedligeholdelsesafdeling.
 • Du er en god "fejlfinder".
 • Desuden er kendskab til PLC-styring (Allan Bradley PLC) en fordel men ikke et krav.

For at få succes i jobbet, vil det være en fordel at,

 • Du kan udføre elektriske og mekaniske reparationer.
 • Du kan vedligeholde PLC-styrede maskiner.
 • Du kan arbejde struktureret, selvstændigt og ansvarsbevidst.
 • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner.
 • Du kan lide at arbejde med mange bolde i luften på én gang.
 • Du kan lide at arbejde i et uhøjtideligt og dynamisk arbejdsmiljø i et ungt team.

Arbejdstid:

Stillingen er indenfor normal arbejdstid, men vi er meget fleksible. Dog vil de første par måneders oplæring finde sted på dagholdet men derefter er det muligt at blive flyttet til nat- eller aftenhold, hvis dette ønskes.

Vi tilbyder:

Et spændende job i en dynamisk og uformel virksomhed, hvor der altid er fart over feltet. Løn og øvrige ansættelsesforhold forhandles individuelt på et attraktivt niveau i forhold til kvalifikationerne.

Desuden kan vi tilbyde sundhedsforsikring, fri adgang til kaffe og drikkeautomater. Vi har en spædende sport- og kulturklub, hvor der tilbydes arrangementer for enhver smag.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vedligeholdelseschef Stig Kragelund Andersen på 4412 2365 eller HR Chef Lene Dalby Wille på 2374 1990.

Stillingen kan søges via nedenstående link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/wf56f7/elektrikerautomatikmekaniker

Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside: www.jai-alu.dk

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning - er et af Skandinaviens største kokillestøberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder i bl.a. Sverige, Tyskland, England. JAI eksporterer mere end 99% af produktionen.

JAI beskæftiger over 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.