elektriker

A/S Jydsk Aluminium Industri Publiceret 15. maj 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Elektriker (GENOPSLAG)

Jydsk Aluminium Industri søger en dygtig elektriker

En af vores elektrikere har valgt at gå på pension og vi søger derfor snarest muligt en elektriker til vores vedligeholdelsesafdeling. Det er et spændende jobtilbud til en selvstændig elektriker, som stiller store krav til sig selv og kan lide at arbejde i en - til tider - hektisk atmosfære med mange opgaver på samme tid.  

Kvalifikationer:

  • Du har en uddannelse som elektriker eller industrielektriker og har gerne erfaring med reparation af automatiske produktionsanlæg eller lign.
  • Du er en dygtig "fejlfinder".
  • Kendskab til PLC-styring (Allan Bradley PLC) er en fordel men ikke et krav.
  • Du jonglere gerne med flere opgaver ad gangen og kan holde overblik i en stresset situation. Du tør tage beslutninger og samtidig er du ikke bange for at spørge efter hjælp.  

For at få succes i jobbet, vil det være en fordel at,

  • Du kan udføre elektriske og mekaniske reparationer.
  • Du kan vedligeholde PLC-styrede maskiner.
  • Du kan arbejde struktureret, selvstændigt og ansvarsbevidst.
  • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner.
  • Du kan lide at arbejde med mange bolde i luften på én gang.
  • Du kan lide at arbejde i et uhøjtideligt og dynamisk arbejdsmiljø i et ungt team.  

Arbejdstid:

Stillingen er er på fuldtid og i dagtimerne.

Vi tilbyder:

Et spændende job i en dynamisk og uformel virksomhed, hvor der altid er fart over feltet. Løn og øvrige ansættelsesforhold forhandles individuelt på et attraktivt niveau i forhold til kvalifikationerne.

Desuden kan vi tilbyde sundhedsforsikring og derudover har vi en spædende sport- og kulturklub, hvor der tilbydes arrangementer for enhver smag.  

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi indkalder løbende til samtaler.  

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vedligeholdelseschef Jimmi Simonsen på tlf. 4880 1857. Vi glæder os til at høre fra dig,  

Stillingen kan søges via nedenstående link;  https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/2cqh7u/elektriker

Du er også velkommen til at læse mere på vores hjemmeside: www.jai-alu.dk  

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning - er et af Skandinaviens største kokillestøberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder i bl.a. Sverige, Tyskland, England. JAI eksporterer mere end 99% af produktionen.  

Vi beskæftiger i dag over 225 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering, skabt en meget flad organisation i et miljø hvor arbejdsomhed, faglig stolthed, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

Tip en venDetaljer

Vedligeholdelsesmedarbejder

A/S Jydsk Aluminium Industri Publiceret 9. marts 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi leder efter en mekaniker, smed eller lign. med flair for hydraulik.

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er i en spændende udvikling med mange nye salgsprojekter til store internationale virksomheder. Det stiller i stigende grad højere krav til organisationen i alle faser fra udvikling til serieproduktion.

Vi er derfor på udkig efter en ny medarbejder til JAI’s vedligeholdelsesafdeling. Teamet består i dag af 14 dygtige og engagerede kollegaer.

Jobbet

Dine primære opgaver bliver at vedligeholde produktions udstyr og maskiner. Du vil komme til at bidrage med input i både udvikling og konstruktion af nyt udstyr. Kunderne har altid 1. prioritet og der er høj fokus på leveringssikkerhed. Det betyder at dagen kan være uforudsigelig f.eks. hvis der opstår nedbrud på vores maskiner.

Kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har et svendebrev eller har erfaring med forbyggende vedligehold og reparationer indenfor hydraulik. Derudover vægter din personlighed højt. Du kan arbejde selvstændigt men er også en holdspiller, der er god til at sparre med dine kolleger. Du har humor og kan navigere i et miljø, hvor tonen til tider er direkte og uformel.

Vi tilbyder

Du tilbydes en varieret og spændende stilling med løn og vilkår på et konkurrencedygtigt niveau i en dynamisk og international virksomhed med klare vækstmål.

Desuden kan vi tilbyde sundhedsforsikring, fri adgang til kaffe og drikkeautomater. Vi har en spændende sport- og kulturklub, hvor der tilbydes arrangementer for enhver smag.

Arbejdstid

Stillingen er indenfor normal arbejdstid, vi er fleksible og du bestemmer derfor selv din arbejdstid, da vi har åbent døgnet rundt.

Starttidspunkt er hurtigst muligt og vi indkalder løbende til samtaler.

Stillingen kan søges via nedenstående link: 

https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/mtrwpd/vedligeholdelsesmedarbejder

Du kan ikke sende en ansøgning på mail

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du ringe til:

Vedligeholdelseschef, Jimmi Lund Simonsen 4880 1857.

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 240 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.