Operatør til Renseriet

 Publiceret 21. september 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter en nye medarbejdere til vores Renseri.

Jobbet:

Vi har to ledige stillinger 

En stilling på aftenholdet og en stilling på natholdet. Marker venligst tydeligt i ansøgningen hvilken stilling du søger.

For begge stillinger indebærer jobbet at rense det overflødige aluminium,som skabes i støbningen af, så emnerne bliver klar til bearbejdningen. 

På stillingen til aftenholdet skal man betjene en fremføringssav hvor emnet bliver placeret i et fikstur og derefter savet automatisk. Emnerne er nogengange tunge og derfor er der kran til rådighed. (kræver ikke certifikat) Du skal derudover kunne betjene vinkelsliber, ligesliber og luftmejsel.

På stillingen til natholdet skal man betjene en robot celle som vi kalder minirens. Derudover er der en del manuel rensning med båndsav, båndpudser og andre luftværktøjer.

Du vil blive grundigt oplært inden du skal arbejde alene på maskinerne.

Vores forventninger til dig:

Du skal have en god fysik og være indstillet på at blive beskidt. Vi vil gerne, hvis du har erfaring fra jern og metal industrien. Du skal have truckcertifikat eller være klar til at tage det hurtigst muligt. Din kvalitetsbevidsthed skal være høj og du skal kunne lide at arbejde selvstændigt. Du skal være indstillet på at følge vores arbejdsinstruktioner.

Du skal kunne tale, læse og forstå dansk, da vores alle instruktioner og kontrolgrundlag er skrevet på dansk.  

Vi tilbyder:

 Vi tilbyder gode kollegaer i en afdeling hvor der er en god og sjov tone, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Arbejdstid på aftenholdet man-fre 13.25-23.00

Arbejdstid på natholdet søn 20.15-06.00 og man - tors 23.00-06.00

Kontaktperson: Produktionsleder Mie Høj Andersen tlf:60238021

Ansættelsestidspunkt er hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler så send gerne din ansøgning af sted til os med det samme. Du kan kun ansøge elektronisk via nedenstående link. Ansøgninnger modtaget på mail eller telefonisk behandles ikke.

https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/2335ds/operator-til-renseriet

 

Tip en venDetaljer

Røntgen operatør

 Publiceret 21. september 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Røntgen operatør

A/S jydsk Auminium Industri (JAI) er inde i en spændende udviklong, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde atlt vores støbegods. Vi er derfor på udkig efter en ny medarbejder til at betjene vores røntgen anlæg samt revnetest. (NDT)

Jobbet:

Jobbet indebærer kontrol af aluminiumsemner i vores røntgenanlæg samt kontrol af revner i emner ved vores revnetest anlæg. Jobbet kræver grundig oplæring som vi selvfølgelig giver dig. Du skal være villig til at tage andre opgaver i virksomheden (produktionen) hvis der ikke er emner der skal testes.

Vores forventninger til en ny medarbejder:

Du skal være systematisk og struktureret, da jobbet kræver stor omhyggelighed og grundighed. Du skal have god erfaring med IT på bruger niveau. Vi bruger IT til at kunne dokumenterer resultater. Du skal have en høj grad af ordensans. Det er vigtigt at du er både  samarbejdsvillig men også være selvkørende og vant til at arbejde selvstændigt. Du må meget gerne have en fortid i sundhedsvæsenet, hvor du har været er vant til at forholde di g til røntgen billeder.

Krav:

Du må ikke være farveblind og du skal have et godt syn. Brillebrug er ingen hindring. Du skal tage en gråskalatest og en synsprøve inden du starter. Vi sørger for at det sker inden ansættelse. Du skal kunne forstå, tale, læse og skrive dansk.

Vi tilbyder:

Du tilbydes et rigtig spændende job i en dymanisk og uformel virksomhed. Desuden kan vi tilbyde helbredsforsikring samt en meget aktiv personaleforening.Du får gode kollegaer som er klar til at modtage dig. Vi har en godt introduktionsforløb hvor du kommer hele vejen rundt i virksomheden.

Arbejdstid er 37 timer om ugen. 

Tiltrædelse er hurtigst muligt - men vi venter gerne på den rette medabejder.

Kontaktperson er Michael Haahr som kan træffes på 40359193

Stillingen kan kun søges via vores jobportal via følgende link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/md37t5/rontgen-operator

 

 

Tip en venDetaljer

Støberioperatør

 Publiceret 17. september 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Støberioperatør

Vi leder efter en ny kollega til vores støberi.

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter en medarbejder som kan lære håndværket støbning.

Jobbet består i at støbe højteknologisk støbegods ved både manuelle og automatiske anlæg. Arbejdet er hårdt fysisk arbejde og det kræver desuden at du har en håndværksmæssig tilgang til jobbet. Det kan være at du er faglært indenfor et andet område men gerne vil noget andet, så er her muligheden for at lære et nyt håndværk

Jobbet kræver at har enten erhverserfaring fra metal industrien, støberi eller anden relevant erfaring. Du vil dog blive grundigt oplært i den første tid.

Du skal have stor kvalitetssans og kunne lide at arbejde selvstændigt ved din egen arbejdsplads. Du skal være villig til at modtage undervisning og sidemandsoplæring fra erfarne støbere og teknikere ved Jydsk Aluminium Industri.

Vi tilbyder gode kollegaer i en afdeling hvor der er en god og sjov tone, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Arbejdstider på daghold er mandag til torsdag fra 06.00-13.25 fredag 06.00-15.00

Arbejdstider på aftenhold er mandag til torsdag 13.25 - 23.00

Vi tager så vidt muligt hensyn til dine ønsker om arbejdstiden

Vi glæder os til at modtage din ansøgning som kun kan sendes til os via link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/r5s44m/stoberioperator

Vi ansætter når vi har den rigtige kandidat, så derfor send din ansøgning allerede i dag.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Flemming Skybjerg på telefonnummer 42134407

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.