Klargører til værksted

 Publiceret 6. januar 2020

Klargører til dagholdet

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er på udkik efter en medarbejder til at arbejde i værkstedet på fabrikken  Mørupvej 9 i Herning

Kokilleværksted består af et team som klargør og vedligeholder kundens kokiller (støbeforme i stål). Kokillerne er avancerede værktøjer som benyttes til støbning af aluminiumsgods. Du vil blive en del af et team, hvor fagligheden er i højsædet. Med tiden bliver du ansvarlig for egne opgaver som består i vedligehold og klargøring af kokiller.

Det er et krav at du har arbejdet med mekanik. Det kan være som mekaniker eller anden erfaring indenfor mekaniske værktøjer. Du skal have et truckcertifikat eller være villig til at tage det umiddelbart efter ansættelse.

Dine personlige kompetencer skal bestå af godt service gen, et godt humør og en høj kvalitetsbevidsthed.

Arbejdstiden er i dagtimerne fra klokken 07.00-15.00, men det kan aftales individuelt.

Ved spørgsmål til stillingen kontakt Værkfører Kim Kallesø på telefon 20208724

Stillingen kan KUN søges via elektronisk link og ansøgninger modtaget på mail behandles ikke.

https://app.jobmatchprofile.com/re6ma7

 

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

 

Tip en venDetaljer

Opstiller til bearbejdning på aften eller nathold

 Publiceret 20. december 2019

Opstiller og operatør til bearbejdning enten på aften eller nathold

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter en medarbejder til at arbejde i bearbejdningen på vores fabrik Mørupvej 9.

Er du industrioperatør med opstillererfaring i bearbejdning indenfor metalindustrien og har du lyst til at arbejde ved Jydsk Aluminium Industri, så leder vi efter dig. Det er afgørende for at komme i betragtning til jobbet at du har flere års erfaring med opstillinger. Vi ser derudover gerne at du kan bevare overblikket og at du er i stand til at arbejde selvstændigt.

Jobbet består i opstilling, klargøring og operatørbetjening af hovedsagligt Mazak Integrex maskiner.

Du vil blive oplært i den første tid, det er dog et krav, at har erfaring med opstillinger på bearbejdningsmaskiner i jern og metal industrien og måske derudover også har taget en række CNC kurser eller er uddannet industritekniker.

Vi tilbyder gode kollegaer, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Arbejdstiden på aftenholdet er mandag til torsdag 13.25-23.00

Arbejdstiden på natholdet er søndag 20.15-06.00, man-tors 23.00-06.00

Skriv tydeligt i ansøgningen hvilket skift du er intresseret i.

Ansættelsestidspunkt er hurtigst muligt, vi venter gerne på den rigtige medarbejder

Ansøgning skal sendes via elektronisk link, vi behandler ikke ansøgninger fremsendt på mail

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til

Værkfører Henrik Bisgaard Rasmussen på tlf. 51377700

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

Tip en venDetaljer

Erfaren Industritekniker til Bearbejdnings Teknisk Afdeling

 Publiceret 11. december 2019

Brænder du for at arbejde med komplekse produkter indenfor det bearbejdningstekniske område i en virksomhed med et stort teknisk set-up og høj specialistviden? Så skal du måske være JAIs nye BTA tekniker. 

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er i en spændende udvikling med mange nye salgsprojekter til store internationale virksomheder, som stiller høje krav til vores bearbejdningstekniske kompetencer. Vi er derfor på udkig efter en erfaren industritekniker, som har teknisk dybde, er handlekraftig, og som trives i en hektisk hverdag.

JAIs BTA-afdeling består af 7 medarbejdere med reference til Produktionsteknisk Direktør, og du vil i tæt samspil med dine kolleger sikre, at projekterne løses effektivt og rettidigt indenfor det bearbejdningstekniske område.

Dine primære opgaver vil være koncentreret omkring nye produkter mht. programmering af avancerede CNC-maskiner, indkøring samt fremstilling af udfaldsprøver. Efterfølgende vil det også være din opgave at optimere bearbejdingsprocessen, så det pågældende produkt kan overgå til serieproduktion. Produktændringer og optimering af den eksisterende produktion vil også være en stor del af dit arbejdsområde.

Du arbejder selvstændigt og struktureret, men formår også at sparre med andre specialister, så de bedste  løsninger  vælges. Du kan arbejde fokuseret og bevare overblikket, og med din energiske tilgang til opgaverne formår du samtidig at overholde tidsplanerne.

Det er et krav, at du har min. 2-3 års erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed og gerne med serieproduktion, og du har erfaring med  programmering af en eller flere af følgende styringer: Mazatrol, Heidenhain og Siemens .Du har en relevant teknisk uddannelse som Industritekniker, Maskinarbejder eller lignende, men erfaringen og de rette personlige egenskaber vægter også højt.

Som person er du systematisk, detaljeorienteret, pligtopfyldende og har gode samarbejdsevner

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk, international virksomhed med klare vækstmål, hvor du vil have gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Løn og vilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Frist/tiltrædelse

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Arbejdssted: Mørupvej 9, 7400 Herning.

Ved spørgsmål kontakt Produktionsteknisk Direktør Bo Jensen på 2082 8893 eller besøg www.jai-alu.dk

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 99% af produktionen og er certificeret i ht. IATF16949.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og  -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op. 

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.