Erfaren økonomimedarbejder med stort drive

 Publiceret 17. juni 2019

Er du en selvstændig, dynamisk og serviceminded økonomiassistent med lyst til nye udfordringer, så kunne denne stilling måske være noget for dig.

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er i en spændende udvikling med mange nye salgsprojekter til store internationale virksomheder, der i stigende grad stiller høje krav til organisationen. Vi er derfor på udkig efter en dygtig økonomiassistent med flair for tal og gode evner indenfor finansbogholderi, som har lyst til at komme med på denne rejse.

JAIs økonomiafdeling består af 5 medarbejdere ,og med reference til vores økonomichef vil du få en bred vifte af både faste og ad hoc opgaver indenfor økonomi.Som de øvrige medarbejdere i økonomiafdelingen vil du få dine egne ansvarsområder samt et bredt samarbejde med kollegerne i afdelingen - vi hjælper hinanden.

Dine primære opgaver vil være koncentreret omkring Kreditorbogholderiet og området omkring moms, afgifter og offentlige myndigheder.Dine opgaver vil desuden omfatte finansiering, projektøkonomistyring, anlægsstyring og naturligvis også forskellige ad hoc opgaver.

Du arbejder selvstændigt og systematisk. Du har øje for detaljerne men bevarer samtidig overblikket. Du er nysgerrig på at få en dybere indsigt i opgaverne og har en god indlæringsevne. Endelig har du en naturlig kritisk sans i din opgaveløsning.

Det er et krav, at du har minimum 5 års erfaring med finansbogholderi fra en lignende stilling, gerne fra en produktionsvirksomhed.Du er uddannet økonomiassistent, og det vil være en fordel, hvis du har udbygget med yderligere uddannelse indenfor økonomi, men dine personlige egenskaber vægter også meget højt.Du har gode IT-kundskaber, færdes hjemmevant i økonomisystemer, er superbruger i Excel og behersker engelsk i skrift og tale.

Som person er du positiv og imødekommende og med din energiske tilgang til opgaverne kan du samtidig navigere i et til tider hektisk miljø med korte deadlines. 

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk, international virksomhed med klare vækstmål, hvor du vil have gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Løn og vilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Frist/tiltrædelse Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Ved spørgsmål kontakt Økonomichef Henrik Lund på 99271107 eller besøg www.jai-alu.dk

Tip en venDetaljer

Værktøjs opstiller til aftenhold

 Publiceret 16. maj 2019

Opstiller til aftenholdet (4 dages arbejdsuge).

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er i en spændende udvikling med mange nye salgsprojekter til store internationale virksomheder, der i stigende grad stiller høje krav til organisationen i alle faser fra udvikling til serieproduktion.

Vi er derfor på udkig efter en opstiller til støberiet på aftenholdet

Dine primære opgaver bliver opstilling og nedtagning af støbeforme (kokiller) samt indkøring og test.  Kokillerne er faste forme med både mekanisk og automatisk udstyr. Opgaverne er primært montage af disse. Derudover skal du forvente at du sekundært skal arbejde som støber. Kunderne har altid 1. prioritet og leveringssikkerhed er i højsædet. Det betyder at din dag kan være uforudsigelig og det er en fordel hvis du kan lide at være i et miljø hvor du ikke altid kender dagen.

Det er et krav at du har truck certifikat. Vi forventer, at du har erfaring med montage og reparationer af værktøj indenfor metalindustrien.

Derudover vægter din personlighed højt. Du kan arbejde selvstændigt men er god til at sparre med dine kolleger, når det er nødvendigt. Du har humor og kan navigere i et miljø, hvor tonen til tider er direkte og uformel.

Arbejdstiden er fra 13.25-23.00 mandag - torsdag

Ansættelse er hurtigst mulig. Vi indkalder løbende til samtaler så send gerne din ansøgning afsted med det samme. Vil du vide mere om stillingen så kan du kontakte Produktionsleder Michael Haahr tlf: 40359193

Stillingen kan kun søges via nedenstående link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/dscuy4/varktojs-opstiller-til-aftenhold

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og  -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere      

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op. 

Hvis du ikke finder en ledig stilling, som matcher dine interesser, kan du tilmelde dig vores JobAgent. Herved vil du automatisk modtage en mail hver gang vi slår en stilling op, som matcher dine præferencer.