Industritekniker

 Publiceret 11. februar 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

A/S jydsk Auminium Industri (JAI) er inde i en spændende udviklong, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde atlt vores støbegods. Vi er derfor på udkig efter en industritekniker til betjening af vores MAZAK H 8800 både med og uden indbygget robotrenseceller.

Jobbet består i hovedsaligt betjening af en af tre nye bearbejdningsmaskiner, hvor der blandt andet produceres dele til marinemotorer og elbiler i aluminiumsstøbegods. Derudover skal du foretage opstillinger. Programmering foretages af vore bearbejdningstekniske afdeling, derfor er programmering ikke en del af jobbet. Du skal i samarbejde med andre kollegaer også holde styr på vedligeholdelse og rengøring af maskinerne, samt kunne identificerer fejl og foretage tilrettelser. Vi har tre maskiner som kører i døgndrift de er fysisk placeret i den samme hal ved siden af hinanden. Vi har brug for en medarbejder som kan tage hånd om problemstillinger i dagligdagen, da maskinerne betjenes af ufaglært arbejdskraft, undtagen den du kommer til at betjene. Det at sikre stabil drift på de tre maskiner bliver din fornemmeste opgave.

Vi vægter at du har et højt servicegen og at du altid står klar når noget ikke fungerer. Vi vil gerne finde en person med et godt humør og som ikke lader sig slå ud af lidt modgang. Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer, samt skabe overblik over priorteringerne.

Faglige kompetencer: Du skal være uddannet industritekniker og have erfaring med Mazak.

Vi tilbyder: En god arbejdsplads hvor der er højt til loftet både i bogstavelig forstand og i kulturen. Du kommer til at arbejde i helt nye produktionshaller. Du vil få ansvar for dine egne områder. Vi kan desuden tilbyde et godt arbejdsmiljø hvor tonen er uhøjtidelig.  

Arbejdstiden er mandag til torsdag 06.00-13.25 og fredag fra 06.00-15.00

Du kan søge stillingen på at trykke på link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/e7r5kx/industritekniker

Ansøgninger modtaget på mail behandles ikke.

Kontaktperson til stillingen er produktionsleder Kent Nedergaard som kan træffes på telefon 22969412.

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 99% af produktionen og er certificeret i ht. IATF16949.

JAI beskæftiger ca. 210 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og  -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere                  

 

 

Tip en venDetaljer

Slutkontrollør

 Publiceret 1. februar 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Kvalitetskontrollør til slutkontrollen

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter en kollega som skal fungerer som slutkontrollør.

Jobbet består i at foretage visuel kontrol af overflader, bearbejdningsfejl og støbefejl på emner som skal bruges til motorcykler eller elbiler. Vi er IATF 16949 certificeret og det betyder at vi har meget høje kvalitetskrav i vores produktion. Alt skal dokumenteres. Du får et stort ansvar for at der ikke kommer noget ud til kunderne med fejl på.

Krav til dig er, at du har en meget høj kvalitetssans og et godt syn, du må gerne være brillebruger, men du skal kunne bestå en gråskalatest og synstest ved en optiker og du må ikke være farveblind. Vi har ikke noget krav om en bestemt uddannelsesretning, men du kunne godt have erfaring indenfor metalindustrien. Din omhyggeighed og personlighed vægter højere end uddannelsesniveau. Det er et krav at du har arbejdet med kvalitetskontrol/visuel kontrol tidligere. 

Du skal kunne forstå, tale, læse og skrive dansk.

Vi tilbyder:

Du tilbydes et rigtig spændende job i en dymanisk og uformel virksomhed. Desuden kan vi tilbyde helbredsforsikring samt en meget aktiv personaleforening.Du får gode kollegaer som er klar til at modtage dig. Vi har en godt introduktionsforløb hvor du kommer hele vejen rundt i virksomheden.

Arbejdstid er mandag til torsdag 06.00-13.25 og fredag fra 06.00-15.00. 

Tiltrædelse er hurtigst muligt - men vi venter gerne på den rette medabejder.

Kontaktperson er Michael Haahr som kan træffes på 40359193

Stillingen kan kun søges via vores jobportal via følgende link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/qqpxy3/slutkontrollor

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

 

 

Tip en venDetaljer

Operatør dag, aften og nat

 Publiceret 28. januar 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Operatører til dag,aften og natholdet (3 ledige stillinger)

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter tre nye kollegaer til at arbejde i bearbejdningen på vores nye fabrik Mørupvej 5.

Er du cnc operatør eller har anden relevant erfaring i bearbejdning indenfor metalindustrien og har du lyst til at arbejde ved Jydsk Aluminium Industri, så leder vi efter dig.

Jobbet består i operatørbetjening. Vi har Mazak integrex maskiner samt flere nye fuldautomatiske anlæg med robot renseceller og CNC maskiner. Emnerne skal typisk afgrates, slibes, vaskes, kontrolleres og trykprøves efter bearbejdning. Vi har en særskilt bearbejdningsteknisk afdeling som sørger for omstillinger og skift af værktøj. 

Du vil blive grundigt oplært i den første tid. Det er en fordel, at du har erfaring fra jern og metal industrien og vi ser gerne at du har taget kurser i CNC - og robot betjening. Det er desuden et krav at du taler og forstår dansk på middel niveau, alternativt engelsk på højt niveau.

Vi tilbyder gode kollegaer, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Grundlønnen er 132,15 + 8 kr. i mødebonus i timen. Derudover aften og nattillæg. samt tillæg for evt. overarbejde.

Arbejdstider på dagholdet er fra mandag til torsdag 06.00-13.25 og fredag 06.00-15.00

Arbejdstider på aften er fra mandag til torsdag 13.25 til 23.00

Arbejdstider på natholdet er søndag fra 20.15-06.00 og mandag til fredag fra 23.00 - 06.00

Ansættelsestidspunkt er hurtigst muligt, vi venter gerne på den rigtige medarbejder

Ansøgning skal sendes via link elektronisk: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/7kxg2p/operator

Vær venligst opmærksom på at ansøgninger fremsendt på mail behandles ikke.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Produktionsleder Kent Nedergaard på tlf. 22 96 94 12 

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning. 

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

Tip en venDetaljer

Svejser

 Publiceret 27. januar 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Svejser

Vi leder efter dygtige svejsere til dag og aftenhold

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter en ny medarbejder.

Jobbet består af TIG svejsning i Aluminium. Svejsningen foregår både før og efter bearbejdning. Da det er højteknologiske svære emner med høje kvalitetsstandarder er det vigtigt at du har god erfaring med TIG svejs. 

Kvalifikationer: Gyldigt sikkerhedskursus og kursus i TIG svejsning ALU, rutineret med at arbejde i TIG svejs Aluminium. Det er også muligt at vi vil se positivt på, hvis du har god erfaring med svejsning i rustfri stål. Jobbet kræver ikke gyldigt svejsecertifikat. Du vil blive grundigt oplært i den første tid.

Du skal have stor kvalitetssans og kunne lide at arbejde selvstændigt ved din egen arbejdsplads. Du skal være villig til at modtage undervisning og sidemandsoplæring fra erfarne svejsere ved Jydsk Aluminium Industri.

Vi tilbyder gode kollegaer i en afdeling hvor der er en god tone, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Arbejdstider på daghold er mandag til torsdag fra 06.00-13.25 fredag 06.00-15.00

Arbejdstider på aftenholdet er mandag til torsdag 13.25-23.00

Vi glæder os til at modtage din ansøgning som kun kan sendes til os via link:https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/aadhap/svejser

Vi ansætter når vi har de rigtige kandidater, så derfor send din ansøgning allerede i dag.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Kent Nedergaard på telefonnummer 22969412

Eller produktionsleder Mie Høj Andersen på telefonnummer 60238021

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

Tip en venDetaljer

cnc operatør aftenhold eller nathold

 Publiceret 13. januar 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

CNC operatører til aften eller natholdet (2 ledige stillinger)

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter to nye kollegaer til at arbejde i bearbejdningen på vores fabrik Mørupvej 5 eller Mørupvej 9.

Er du cnc operatør eller har anden relevant erfaring i bearbejdning indenfor metalindustrien og har du lyst til at arbejde ved Jydsk Aluminium Industri, så leder vi efter dig.

Jobbet består i operatørbetjening. Vi har Mazak integrex maskiner samt flere nye fuldautomatiske anlæg med robot renseceller og CNC maskiner. Emnerne skal typisk afgrates, vaskes, kontrolleres og trykprøves efter bearbejdning. Vi har en særskilt bearbejdningsteknisk afdeling som sørger for omstillinger og skift af værktøj. 

Du vil blive grundigt oplært i den første tid. Jobbet kræver dog, at du har erfaring fra jern og metal industrien og vi ser gerne at du har taget kurser i CNC - og robot betjening. Det er desuden et krav at du taler og forstår dansk på middel niveau, alternativt engelsk på højt niveau.

Vi tilbyder gode kollegaer, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Grundlønnen er 132,15 + en mødebonus på 8 kr i timen + aften eller nattillæg

Arbejdstider på aften er fra mandag til torsdag 13.25 til 23.00

Arbejdstider på natholdet er søndag fra 20.15-06.00 og mandag til fredag fra 23.00 - 06.00

Ansættelsestidspunkt er hurtigst muligt, vi venter gerne på den rigtige medarbejder

Ansøgning skal sendes via elektronisk: https://app.jobmatchprofile.com/heduck

Vær venligst opmærksom på at ansøgninger fremsendt på mail behandles ikke.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Produktionsleder Kent Nedergaard på tlf. 22 96 94 12 eller Produktionsleder Michael Haahr 40359193

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning. 

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

Tip en venDetaljer

Støbere til alle skift

 Publiceret 13. januar 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Støberioperatør

Vi søger støbere på henholdsvis dag, aften og nathold i starten. På sigt skal du være indstillet på 2 x 12 timers vagter på dag eller natholdet. 

Vi planlægger at vagterne kommer til at ligge som 2 x 12 timer, tre dage fri, 2 x 12 timer 2 dage fri, 2 x 12 timer 3 dage fri. Med et fast rul på tre uger med hveranden fredag eller lørdag helt fri. Fri på alle søndage undtagen den søndag hvor du skal starte dit rul klokken 18.00 (hver tredje søndag).

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter medarbejdere som kan lære håndværket støbning.

Jobbet består i at håndstøbe højteknologisk aluminiumsstøbegods bl.a elbiler, motorcykler, højspændingsindustrien. Vi har både manuelle og automatiske anlæg. Arbejdet er fysisk og varmt og det er vigtigt at du har en håndværksmæssig tilgang til jobbet. Derfor er det vigtigt for os at du har håndelag. Det kan være at du er faglært indenfor et andet område, men gerne vil noget andet. Så er her muligheden for at lære et nyt håndværk og hvis du har lyst til mere, så evt. tage en uddannelse som støberitekniker.

Det er en fordel i jobbet hvis du har håndværksmæssig erfaring og gerne fra fra metal industrien men ikke et krav. Du vil blive grundigt oplært i den første tid.

Du skal have stor kvalitetssans og kunne lide at arbejde selvstændigt ved din egen arbejdsplads. Du skal være villig til at modtage undervisning og sidemandsoplæring fra erfarne støbere og teknikere ved Jydsk Aluminium Industri.

Vi tilbyder gode kollegaer i en afdeling hvor der er en god og sjov tone, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Til at begynde med, i oplæringstiden, vil dine arbejdstider være følgende:

Arbejdstider på dagholdet er mandag til torsdag 06.00 - 13.25 samt fredag fra 06.00 - 15.00

Arbejdstider på aftenhold er mandag til torsdag 13.25 - 23.00

Arbejdstider på natholdet er søndag fra 20.15-06.00 mandag-fredag morgen 23.00-06.00

Løn er efter kvalifikationer

Vi glæder os til at modtage din ansøgning som kun kan sendes til os via link: https://app.jobmatchprofile.com/rdd5py

Skriv gerne dine foretrukne arbejdstider i ansøgningen. Vi ønsker ikke at modtage ansøgninger som er skrevet af pligt. Vi vil have medarbejdere som ønsker sig et varigt og stabilt arbejde i støberiet.

Vi ansætter når vi har de rigtige kandidater, så derfor send din ansøgning allerede i dag.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Flemming Skybjerg på telefonnummer 42134407 eller HR koordinator Krista Justesen 40949854

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.